0 peugeot alınır mı?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15984
Tarih: 12 Haziran 2025 Saat 03:24 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: 0 peugeot alınır mı?
Mesajı Yazan: alisuat
Konu: 0 peugeot alınır mı?
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 17:56
Yeri burasımı bilemiyorum ama bir soru soracağım objektif olarak cevapları bekliyorum
10 adama sorsan 5i pejo yaramaz der kısmen haklı oldukları noktalar olabilir
ikinci el araç alırken pejo hep mantıklı geliyor fiyatına göre donanımları özellikleri vs. ile hep öne çıkıyor
peki sıfır almak...
70 000 civarı para verip 508 alınırmı aynı paraya full+full jetta insignia accord superb 1-2 yaşında c180 almak varken..
yada 50 000 tlye 308 premium plus alınırmı o paraya aurisler corollalar civicler jettanın düşükleri focuslar almak varken.
biraz daha düştüm 207 parasına polo yaris corsa alınabilir
fikirlerinizi bekliyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 18:00
o fiyatlara saydığın diğer markaların baz modelini alırken peugeot un full+full modelini alıyorsun...tabiki buda bir tercih meselesi...
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 18:04
308 premium plus 50 000 tl, corolla elegantda o fiyat, focusun fullude,civicin fullude en basiti
bizde 2009 corolla var 2 yıl önce 41 000 tl ye aldık yarın 42 000 e satarız ama 2 yıl önce pejo alanlar şimdi 10 000 tl ye kadar zarar edebiliyor belki daha fazla.
508 çok hoşuma gidiyor ama o kadar para verdikten sonra 307de yaşadıklarımın 10 da birini yaşasam kafayı yerim heralde,dizel otomatık vites alıcaz kım 3 yıl sonra sanzımanın elımızde kalmayacagını garanti verebilir.
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 18:10
alisuat Yazdı:
308 premium plus 50 000 tl, corolla elegantda o fiyat, focusun fullude,civicin fullude en basiti
bizde 2009 corolla var 2 yıl önce 41 000 tl ye aldık yarın 42 000 e satarız ama 2 yıl önce pejo alanlar şimdi 10 000 tl ye kadar zarar edebiliyor belki daha fazla.
508 çok hoşuma gidiyor ama o kadar para verdikten sonra 307de yaşadıklarımın 10 da birini yaşasam kafayı yerim heralde,dizel otomatık vites alıcaz kım 3 yıl sonra sanzımanın elımızde kalmayacagını garanti verebilir. |
işte dediğim gibi ali tercih meselesi 508 in sanzumanın garantisini kimse vermez haklısın ama diğer markalarda garantisini veremezler bu işin
not:misal yarın hayatta kalacağımızın garantisi varmı (kimse yanlış anlamasın)
|
Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 18:13
ben gidipte 508 e para vermem. 207 1.6 veya 1.4 hdi haric gerisi bence parasının karsılıgı değil.
------------- 106->206->208->207->301->308->3008->C4X
Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 18:14
hocam peugeout lar anlatılmaz yaşanır hesabı---bunlar bebek gibi araba yakıtını koyakla bitmiyor bakımını yemini suyunu eksik etmiyeceksen ömürlük arabadır peugeout....Gönlün rahat olsun
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 18:23
tabiki hiç kimse birşeyim garantisini veremez ama birde istatistikler ,insanların yaşadıkları vs. var
bizde 96-2009 2009*.... 2 ayrı corolla vardı ama birgün bile babamın veya benim aracın bir problemi var tarzı birşey dediğimizi yada yaşadıgımızı hatırlamam 96 corolla 2 yıl kadar bendeydi 2 yıl boyunca kendim hiç kaputu açma gereği görmedim ama 307nın kaputunu belki 50 kere açıp dinlemişimdir :)
birde opelin,audinin,skodanın son 3-5 yılda yaptığı sıçramayı bir türlü yapamadı pejo.
motorunu bilemem ama tasarım olarak 207nin özellikle içi çok kötü ancak poloya corsaya bakarsak oturmuş bir dizayn var.
|
Mesajı Yazan: volkan_uysal
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 19:16
Yahudi mercedesi almak istiyorsan evet, ama senin o masrafsız 2009 toyota alacagım son araba, cok yumusak suspansiyon var bence,
-------------
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307
|
Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 20:19
valla alı kardes sen zaten aklında bıseylerı sabıtlemıssınbu satten sonra sen pug sahıbı olamassın
------------- peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 20:21
sercinho Yazdı:
valla alı kardes sen zaten aklında bıseylerı sabıtlemıssınbu satten sonra sen pug sahıbı olamassın
|

|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 20:26
Birde toyota 3 ayda bir geri çağırıyor :)
-------------
|
Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 20:30
50,000 tl vereceksen git full c4 al her türlü gideri var :) http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Tarifs/binek.pdf" rel="nofollow - http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Tarifs/binek.pdf
------------- Fatih Eren (1983) Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh -
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 21:05
Forum kurallarini okumadan direk mesaj yazip digerleri yaramaz diyerek bizleri kiracagini dusunemeyen sensin ama hala masallahin var sivi yaglik yapiyorsun. Ne kadar fikrini paylassanda sen benim aracima yaramaz diyemezsin. Herkes yazdigi ve soyledigi seye dikkat edecek.
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 21:27
Adamın yazdığı ilk mesajdan amacı belli zaten. Bizlerin alnımızın teriyle zorluklarla aldığımız aracımıza yaramaz diyen adam zaten kötü niyetlidir ve kasıtlı hareket ediyordur.
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 21:32
erhanomer Yazdı:
Adamın yazdığı ilk mesajdan amacı belli zaten. Bizlerin alnımızın teriyle zorluklarla aldığımız aracımıza yaramaz diyen adam zaten kötü niyetlidir ve kasıtlı hareket ediyordur. |
aynen abı nıyet bastan bellı boyle bellı zamanlarda foruma gırıp pugları karalamaya calısan kısıler oluyor bunlara prım vermemek lazım
------------- peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 21:35
Diğerleri yaramaz diyeceğine ben diğerlerinin güzel
olmadıklarını düşünüyorum tarzında bir cümle kursa hiç sorun olmayacak.
Bak Gökhan da fikrini belirtmiş ama söylediği şey düşünülerek yazılmış.
Herkes bunu yapsa hiç sorun olmaz.
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 21:45
erhanomer Yazdı:
Diğerleri yaramaz diyeceğine ben diğerlerinin güzel
olmadıklarını düşünüyorum tarzında bir cümle kursa hiç sorun olmayacak.
Bak Gökhan da fikrini belirtmiş ama söylediği şey düşünülerek yazılmış.
Herkes bunu yapsa hiç sorun olmaz.
|
katılıyorum abı aksam sınırlendırdı adam bızı
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 22:31
kurallara bile uyupda kendini tanıtmamışsın forumun demirbaşı gibi bol keseden sallıyorsun çok yalnış,
ayrıca 106 ve 206 dediğine göre anlaşılan sen bu iki araçdan başkasına binmemişsin sadece bunları övüyorsun. biz sıfır araçdan bahsediyoruz sen üretimi biten arabayı tavsiye ediyorsun 
forumdaki arkadaşlar ile görüşelim farklı olan bütün peugeotlara bin ondan sonra farklı yorum yapacaksındır.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesajı Yazan: isodogu
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 22:52
sıfır kmde alınır 2. elide 100- 150 yıllık bir markayı kıyaslarken biraz daha dikkatli olmak gerekir diye düşünüyorum yok şanzuman dağılırmıymış yok problemliymiş daha neler...dünyadaki arıza istatikleri bile memnuniyet sıralamasında binde 8 arıza oranı ile volvo 1. sırada ter alırken pejo binde 26 arıza oranıyla 15. sırada yer almış(rakamlar yaklaşık kesin değerler değil)yani bahsedilen oranlar göreceli olarak birbirine yakın ...ayrıca vwturk,opelx ,toyota forum gibi siteleri aktif olarak takip eden birisi olarak yaşanan problemlerin yaklaşık aynı problemler olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim genel olarak forumlarda aktif olan arkadaşlar B ve C segmenti kullanıcıları(kendimde dahil)maalesef araçlarımız kategori olarak orta- alt segment araçlar(gariban arabası)onlara lüx segment araçlar muamelesi yapıp en ufak arıza da yerin dibine batırmak ne derece tutarlı bir yaklaşım...unutmamalıyı ki en pahalı C segmenti bir araç fabrika çıkış fiyatı olarak 10.000$ ı geçmez ne kadar biz 40-50-60 bin tl ödeyerek alsakta ne kadar ekmek o kadar köfte... saygılar
|
Mesajı Yazan: tilbe307
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 23:07
arkadaşlar bu soruyu soran arkdaşın argümanları çok mantıksız ve dayanaksız. çünkü madem bu kadar memnuyetsiz kaldın pejodan ve bu kadar memnun kaldın toyotadan neden gelip pejo forumunda bunu yazıp fikir beyan edersin. hiç düşünme ve git toyota al. pejo forumunda soru da sorma. eleştiri yapılıyorsa o zman sizde eleştrilimek durumundasınız!bu nedenle insandır ne düşünse yeridir deyip aslanıma binerim. param olsa sıfırını da alır binerim. memleketimde kartal slx 12 lira olduğunu düşünürsek çok da mantıksız değil bazı düşünceler. saygılar pugda sorun varsa çözüm de var :)
------------- 2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 23:09
Yahu ben 2005 yılında sıfır Opel Corsa aldım, dördüncü günü yerinden kalkmadı. Beyin arızası... 3 kere servise gitti, ilk yılında direksiyon kutusu değişti garantiden. Peki bunlar, opel'i kötü araba mı yapar? Hayır! Benim şanssızlığım sadece. Aynı arabayı alıp da hiç sorun yaşamayan binlerce insan var.
Sıfır Peugeut alınır mı? Pek tabii ki alınır. Daha üç hafta önce babam 5008 aldı. Çok da memnun aldığına.
------------- 2006 307 SW 1.6 HDI Comfort (B Rh+)
|
Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 23:11
Bence araç alacak kişi ilk önce kendi ne istediğini bilmeli ve ona göre hareket etmeli,her markanın kendine has bazı özellikleri var,karakteristik yapısı var,özellikle günümüzde sorunsuz araç diye bir araç yok, O sorunsuzluğu ile dillere destan olmuş toyota corollanın 2011 modeli tam anlamıyla bir rezalet ti benim için, ayda iki defa servise gitmekten kurtulamadım,işin kötüsü servise her gitmemde araç daha kötüye oluyordu ki en son yanlış yağ konulması sonucunda turbo arızalandı,çok yakın bir arkadaşım 2011 Golf aldı DSG oda şanzıman yüzünden artık mahkemelerde dolaşıyor,fransız arabaları çok mu iyi, onlarında sorunları var.
Birisine göre harika olan bir diğerine göre yetersiz kalabiliyor,Ben kendi tecrübelerimden ve yakın çevremde yaşananlardan şunu çıkarttım bir araç ilk çıktığı zaman almayacaksın biraz bekleyip kullananların yorumlarına göre hareket etmek gerek,508 daha yeni bir araç diğer bütün araçlar gibi onunda eksikleri hataları olabilir onun için gerekli forumları ve kullanıcıları takip edip yorumlar doğrultusunda karar vermek en güzeli.
Ben neden 3. kez peugeot u tercih ettim,HDi motorlar birçok dizelden daha ekonomik ve güçlü,viraj kabileyeti sınıfındaki diğer araçlara göre çok daha başarılı(308),fiyatına oranla donanımı gene sınıf arkadaşlarına göre daha tatminkar,agresif kullanımlarda son derece zevkli bir araç... gibi sebeplerim var. Bana yaşattığı sürüş zevkinin de bir karşılığı yok mu tabi ki var,bakımları asla ihmal edilmemeli,bir sıkıntısı olduğunda mümkün olan kısa sürede çözülmeli,hani derler ya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur o misal.
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 23:32
en iyi araç severek bindiğin park ettiğinde bir kez olsun nasıl duruyor diye dönüp baktığın araçtır.
I LOVE YOU 307 
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesajı Yazan: tilbe307
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 23:41
------------- 2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
Mesaj Tarihi: 29 Haziran 2011 Saat 23:51
307 bir kere kullansa aşık olur herhalde :)
-------------
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 00:04
tamamen tercih meselesi. göreceli bir durum var. zevkler ve renkler tartışılamaz
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 00:10
pugti Yazdı:
tamamen tercih meselesi. göreceli bir durum var. zevkler ve renkler tartışılamaz |
+1
|
Mesajı Yazan: Kemanyak
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 01:52
0 peugeot alınır hem de yağ gibi bal gibi alınır... Toyotanın kalaslarını sırf tutuluyor diye almak mı mantıklı yani ? Yahut WW aynı seğmentteki ve 0 donanımlı araçlarını peugeotlardan 10 bin lira kadar fazlaya almanın mantığı nedir ? Audi alabiliyorsan al yoksa peugeot'a laf atma. Peugeot a laf atan zihniyet daha yeni torostan, şahinden iniyor ! Parçası pahalı diyorlardı ben peugeot u ilk aldığımda :-))) Yakıtı az yakar çok kaçar herkesin beğenerek baktığı :-)) Çizgisi belli bir araç. Türkiyede viraja bu seğmentteki her araçtan önce girer önce çıkar ! Almayan almasın yahu :-))) Burası peugeot forumu beğenmeyen naş ! Peugeot un sahipleri araçları hakkında konuşmaktan zevk alır bu bilinen bir gerçektir. Sorunu olsun olmasın herkes burada PEUGEOTçudur !
------------- Kemanyak Kisses You 207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008
|
Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 08:22
param olsa yarın gidecem dizel 3008 alacam , niye sıfır alınmasın.
------------- 2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa
|
Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 08:35
metin Yazdı:
en iyi araç severek bindiğin park ettiğinde bir kez olsun nasıl duruyor diye dönüp baktığın araçtır.
I LOVE YOU 307  |
------------- Fatih Eren (1983) Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh -
|
Mesajı Yazan: burakdmr
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 08:39
valla ben daha önce focus kullanıcısıydım hani sıfır alacaksam kesinlikle peugeot almam.. Focus konfor alt yapı yol tutuş vs olarak çok açık ara önde bir araç bence.. Ya da aynı fiyata mazda honda toyota gibi araçları tercih etmek bu kadar problem yaşadıktan sonra mantıklı geliyor.. Çünkü ciddi paralardan bahsediyoruz
------------- 2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 09:04
sercinho Yazdı:
|
Kesinlikle Katılıyorum...
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 09:04
volkan_uysal Yazdı:
Birde toyota 3 ayda bir geri çağırıyor :) |
Daha Dün Cep Telefonuma Yeni Bir Mesaj Daha Geldi ... Toyota Bir Aracı Geri Çağırıyor...
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 09:11
İsteyen Herkes İstediği Aracı Almakla Serbesttir. O Kişinin Tercih Meselesidir... Ama Velakin Siteye Kayıt Olupta Bindiği Aracı Kötü Görüyorsa O Kişinin Karakterinde Sıkıntı Vardır. Örnek; Bendede 206 145.000 de Dizel Araç var Çoğu Arkadaşımız Görmüştür. Memnunum Hemde Çok; İhtiyacıma Fazlasıyla Karşılık Veriyor. Sıfırı Tekrardan Üretilirse Gider Aynısından Yine Alırım... Yani Ali Suat Kardeşimizin O Kadar Alternatif Sayması Hepsinin Sorunlarının Olmaması Anlamınamı Geliyor...Anlamış Değilim. Bu Konu Uzar Gider... Ama Peugeot Fun Club Sitesinde Diğer Otomobil Markaların Önerilerini Almak Enteresan Birşey.
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 09:17
Gereken Yapılmıştır. Konu Kaldığı Yerden Devam Edebilir.. Keyifli Forumlamalar..
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 09:42
volkan_uysal Yazdı:
Birde toyota 3 ayda bir geri çağırıyor :) |
En azından cagırıyor pug onuda yapmıyor başınızı yiyin diyor 
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 09:54
peugeot'lara kötü diyosunuz ama hangi araca bakmassan kötü olur benim arkdşın polosu vardı adam arızasından bıktı sattı benim araç 2007 mod bikere bile arıza çıkarmadı bi kuruş bile masraf etmedim yıllık bakımları hariç ve aracıma gözüm gibi bakıyorum oda beni pişman etmiyo bunu satıyım yine peugeot 308 alcam aslaa ve aslaa pişman değilim peugeot aldığıma.PEUGEOT bir tutkudur... unutmayın ki bir insan kendisine bile bakmazsa sağlığını kaybeder arabada öle gibi bişey
------------- HONDA CİTY 1.4 ES İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 09:59
metin Yazdı:
I LOVE YOU 307  |
günün sözü hocam 
|
Mesajı Yazan: Baybars
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 10:13
Benim fikrim pejo kibar araba üzmüceksin eger üsmezen seni azla üzmez 0 araç alma konusunda mesala ben 2009 yılında 28 bine aldım yıl 2011 galerinin verdigi fiyat 23-23,500 yani 4 bin 4 bin 500 civarında zarara ugratır bence 0 araca girme saygılar
------------- PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin 0532 430 79 22
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 10:14
AlbaYDemircaN Yazdı:
Gereken Yapılmıştır. Konu Kaldığı Yerden Devam Edebilir.. Keyifli Forumlamalar..
|
Ara gazına kurban :-) senin araba güzel albayım 206 sıfırı üretilirse söz sanada kendimede 1 tane alıcam 
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 10:18
Baybars Yazdı:
AlbaYDemircaN Yazdı:
|
Ara gazına kurban :-) senin araba güzel albayım 206 sıfırı üretilirse söz sanada kendimede 1 tane alıcam  |
zaten
pugti ve albay ın araçlarına hastayım.. rengindenmidir ne dir fena bir albenisi var araçların  maşallah diyelim nazarlar deymesin 
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 10:20
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 10:22
by_ersin Yazdı:
Baybars Yazdı:
AlbaYDemircaN Yazdı:
|
Ara gazına kurban :-) senin araba güzel albayım 206 sıfırı üretilirse söz sanada kendimede 1 tane alıcam  |
zaten
pugti ve albay ın araçlarına hastayım.. rengindenmidir ne dir fena bir albenisi var araçların  maşallah diyelim nazarlar deymesin  |
Eyvallah Kardeşim... Çok Uğraştım Güzel Görünmesi İçin Çok Şükür Başardım Bir Kaç Ufak Tefek Ayrıntı Kaldı Onlarıda Zamanda Halledeceğim Allahın İzniyle...
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 10:23
by_ersin Yazdı:
Baybars Yazdı:
AlbaYDemircaN Yazdı:
|
zaten
pugti ve albay ın araçlarına hastayım.. rengindenmidir ne dir fena bir albenisi var araçların  maşallah diyelim nazarlar deymesin  |
Aynen resım cektırmeye para ısterlermı acaba :D face lık
Maşallah diyelim..
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 10:23
Bizde yanlış olmaz olmuşsada yanlışlıkla olmuştur Haklısın albayım tam destek benden 
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 10:25
Engin Tepe Yazdı:
by_ersin Yazdı:
Baybars Yazdı:
AlbaYDemircaN Yazdı:
|
zaten
Aynen resım cektırmeye para ısterlermı acaba :D face lık
Maşallah diyelim..
| Resim Çektirmek Beleş... Tabiki Sadece Üyelerimize Tanınmış Bir Öncelik...
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 10:26
Eyvallah :D
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 11:10
burada yazılanlar bana mı yazıldı anlamadık yoksa yine açtığım konuya başkaları mı saldırdı :)
eğer yazılanlar bana ise pejo kullanmadan bilemezsin yazılmışta zaten 2 yıldır pejoya biniyorum hatta 308 almak istiyorum ama velevki param olsa sıfır alınırmı dedim diğerlerini tercih ederim pejo şöyle böyle demedim, eğer tepki bana ise benim ilk üyeliğimn şifresini unuttugum için bunlaa yazıyorum totalde 2 yıldır üyeyim ve ihracımı talep ediyorum
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 11:27
AlbaYDemircaN Yazdı:
by_ersin Yazdı:
Baybars Yazdı:
AlbaYDemircaN Yazdı:
|
zaten
Eyvallah Kardeşim... Çok Uğraştım Güzel Görünmesi İçin Çok Şükür Başardım Bir Kaç Ufak Tefek Ayrıntı Kaldı Onlarıda Zamanda Halledeceğim Allahın İzniyle...
|
Güzel olan herşeye nazar değer bu gerçek, Allah nazarlardan saklasın,
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 11:39
by_ersin Yazdı:
Baybars Yazdı:
AlbaYDemircaN Yazdı:
|
zaten
eywallah kardeşim sana özeniyoruz amaç bu 
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 11:43
neyse...
forumda özellikle şanzıman konusunda benim içimi rahatlatan yol gösteren, metin ve berk kardeşime monur abime çok teşekkür ediyorum,onun haricinde cahil kaldığım konularda bana bilgilerini paylaşan diğer üyelerimizede teşekkür ediyorum,
konuyu açarken ki niyetim pejoyu kötulemek değildi ,bilakis arabamı alırken özellikle aileme baskı yaparak 307 aldırmıştım ve arabamı gerçekten çok seviyordum ancak arabası olan tanıdıklarım ve çevremde görmediğim değişik sorunlarla karşılaştım aracımda Allaha şükür hepsini hallettim arabamla bütünleştim öğrenci aylığımla ben bu arabaya baktım gerekirse kıt kanaat geçinerek bakımını yaptırdım benzinini aldım, şimdi değiştirme vaktim geldi ve yine pejo almayı düşünüyorum zaten 2. el araç alırken pejo gerçekten çok avantajlı ancak yazdığım gibi ilk mesajı okursanız pejonun sıfır fiyatlarına bir veryansınım var, kimse bana çıkıpta 308 jettadan civicden corolladan iyi araba demesin ama, neyse konuyu uzatmaya gerek yok profilden üyeliği sili bulamadım okuyan görevli arkadaşın üyeliğimi silmesini rica ediyorum,tanımadığınız insanlar hakkında arkadan bu kadar atıp tutmaya gerek yoktu,herkese hayırlı günler dilerim.
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 11:45
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 11:48
alisuat Yazdı:
neyse...
forumda özellikle şanzıman konusunda benim içimi rahatlatan yol gösteren, metin ve berk kardeşime monur abime çok teşekkür ediyorum,onun haricinde cahil kaldığım konularda bana bilgilerini paylaşan diğer üyelerimizede teşekkür ediyorum,
konuyu açarken ki niyetim pejoyu kötulemek değildi ,bilakis arabamı alırken özellikle aileme baskı yaparak 307 aldırmıştım ve arabamı gerçekten çok seviyordum ancak arabası olan tanıdıklarım ve çevremde görmediğim değişik sorunlarla karşılaştım aracımda Allaha şükür hepsini hallettim arabamla bütünleştim öğrenci aylığımla ben bu arabaya baktım gerekirse kıt kanaat geçinerek bakımını yaptırdım benzinini aldım, şimdi değiştirme vaktim geldi ve yine pejo almayı düşünüyorum zaten 2. el araç alırken pejo gerçekten çok avantajlı ancak yazdığım gibi ilk mesajı okursanız pejonun sıfır fiyatlarına bir veryansınım var, kimse bana çıkıpta 308 jettadan civicden corolladan iyi araba demesin ama, neyse konuyu uzatmaya gerek yok profilden üyeliği sili bulamadım okuyan görevli arkadaşın üyeliğimi silmesini rica ediyorum,tanımadığınız insanlar hakkında arkadan bu kadar atıp tutmaya gerek yoktu,herkese hayırlı günler dilerim. |
herneyse sağlık olsun ama bu kadar problem etmenizede,üyelikten çıkma gibi, gerek yoktu.
saygılar
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 11:59
Diğer şahsın mesajları silinince bizim o silinen mesajlara olan tepkimizin mesajları konuda kaldı ve alisuat arkadaş da bunları yanlışlıkla kendisine söylendi sandı bence.
|
Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 12:01
erhanomer Yazdı:
Diğer şahsın mesajları silinince bizim o silinen mesajlara olan tepkimizin mesajları konuda kaldı ve alisuat arkadaş da bunları yanlışlıkla kendisine söylendi sandı bence.
|
bencede kesin öyle oldu..
------------- Honda Civic hb 1996 1.4
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 12:08
erhanomer Yazdı:
|
sizin ilk sayfada yazdığınız mesajdan itibaren devam eden mesajlar başkasına yönelikse yanlış anladım ben o zaman
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 12:14
alisuat Yazdı:
erhanomer Yazdı:
|
sizin ilk sayfada yazdığınız mesajdan itibaren devam eden mesajlar başkasına yönelikse yanlış anladım ben o zaman |
Kesinlikle başkasınaydı sakın yanlış anlama. NoReply isimli biri üye oldu ve ilk mesajında bizim araçlara işe yaramaz falan dedi sonra ortam gerildi. Onun yazdığı mesajlar silinincede kalan tepki mesajları sana yazılmış gibi göründü.
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 12:15
tamam o zaman bende özür dilerim tamamıyla yanlış anlama söz konusu
|
Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 12:28
metin Yazdı:
I LOVE YOU 307  |
aynen katılıyorum.peg bence bir tutku.arabamı hergün yıkamak bana zevk verıyor baska bır araba olsa boyle olmazdı emınım.dün arabayı cilalarken kız arkadasımı ıhmal ettım.sonrasında askımla ılgılenıyordum dedıgımde sasırdı.zarzor arabam desemde anladı bizler arabamıza asık oldugumuz ıcın onu tercıh ettık ve onu kullanıyoruz.
------------- Atakan 2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah) İSTANBUL
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 12:48
Arkadaşlar Lütfen Birbirimizi Yanlış Anlamayalım... Noreply Denen Üye Sitedeki Üyelerimize Kötü Hakaret ve Konuya Gereken Saygıyı Göstermediği İçin Siteden Atılmış Hakaret ve Küfür İçerikli Mesajları Silinmiştir. O Yüzdende Sayın Ali Suat Kardeşimiz Konuyu Yanlış Değerlendirmiştir... Aslında PUGTİ Kardeşimin O Şahısa Sövmesi Çok Doğal Çünkü Noreply Denen Üye Yaptığı Hakaretler ve Küfürler Yutulması Cinsten Değildi... Problem Çözülmüştür... Konu Biraz Kirlenmiş Olabilir. Ama Peugeot Fun Club Ailesinin Kalbi Her Zaman Temizdir...
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 12:52
bu sorunda bu şekil çözülmüştür.... dostlar ..canlar..arkadaşlar. kardeşler ..
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 12:54
Aynen...! Ersinim Balkaymak Dondurmam
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 13:11
Dondurmamıııı. Nerede hani bende istiyom...
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 13:14
erhanomer Yazdı:
Dondurmamıııı. Nerede hani bende istiyom... |
Algida dolabında  Ankara ya gelınce ısmarlarım sana 
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 13:23
AlbaYDemircaN Yazdı:
Aynen...! Ersinim Balkaymak Dondurmam |
:)))) benden dondurma olmaz albayım  olsa olsa şekerpare olur sanırım :))) 
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 13:28
Bir anlık sinirle yanlış anlama sonucu yanlış bir mesaj attım...
2 dir açtığım konulara birileri gelip yazılar yazıp konunun kirlenmesine sebep oluyor umarım bu insanlar bir daha uğramazlar.
Şahsi adıma yinede yazmak istediğim birşey var ikili tartışmalar uzamasın diye tek tek alıntı yapmadım,ancak beni pug karşıtı gösteren veya aklından pugi silmişsin diye yazılar yazan olmuş,benim mevcut arabam pug zaten ve satarsam oto. vites zorunluluğu ve mevcut benzin fiyatlarından dolayı 308 hdi 1.6 6r almak istiyorum yani,yine pug istiyorum,190 boy 120 kilo oldugumdan ötürü benim için ilk faktör rahat sığmam konforlu olması olmuştur ve bunu pugda yaşadım,benim şahsıma ait ilk arabamdı diyebilirim 307,ancak satma sebebim masrafları vs değil,benzin tüketimiydi ve açıkcası biraz daha yeni bir araba almak istiyorum, konunun içeriğine gelince geçen showrooma gittim fiyatları bana yüksek geldi pejonun ikinci el piyasası düşükken niye sıfırlara böyle fiyatlar çekmişler dedim, ayrıca bu forumdada sıfır almanın mantıksız oldugunu söyleyenler vardı,ben pejoya laf atmadım veya kötülemedim ki zaten birçok kişi benle aynı fikirdedir.
Neyse ben yıllardır forumlarda yazarım forum sitesi bir aile gibidir,aile içi yanlış anlamalar olur,ben tekrakr hem sert çıkışımdan hemde konuyu açtığımdan ötürü herkesden özür diliyorum.
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 13:37
alisuat Yazdı:
Bir anlık sinirle yanlış anlama sonucu yanlış bir mesaj attım...
2 dir açtığım konulara birileri gelip yazılar yazıp konunun kirlenmesine sebep oluyor umarım bu insanlar bir daha uğramazlar.
Şahsi adıma yinede yazmak istediğim birşey var ikili tartışmalar uzamasın diye tek tek alıntı yapmadım,ancak beni pug karşıtı gösteren veya aklından pugi silmişsin diye yazılar yazan olmuş,benim mevcut arabam pug zaten ve satarsam oto. vites zorunluluğu ve mevcut benzin fiyatlarından dolayı 308 hdi 1.6 6r almak istiyorum yani,yine pug istiyorum,190 boy 120 kilo oldugumdan ötürü benim için ilk faktör rahat sığmam konforlu olması olmuştur ve bunu pugda yaşadım,benim şahsıma ait ilk arabamdı diyebilirim 307,ancak satma sebebim masrafları vs değil,benzin tüketimiydi ve açıkcası biraz daha yeni bir araba almak istiyorum, konunun içeriğine gelince geçen showrooma gittim fiyatları bana yüksek geldi pejonun ikinci el piyasası düşükken niye sıfırlara böyle fiyatlar çekmişler dedim, ayrıca bu forumdada sıfır almanın mantıksız oldugunu söyleyenler vardı,ben pejoya laf atmadım veya kötülemedim ki zaten birçok kişi benle aynı fikirdedir.
Neyse ben yıllardır forumlarda yazarım forum sitesi bir aile gibidir,aile içi yanlış anlamalar olur,ben tekrakr hem sert çıkışımdan hemde konuyu açtığımdan ötürü herkesden özür diliyorum. |
Bravo Sizdende Bu Beklenirdi  
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 13:44
alisuat dostum yakışanı yaptın. + 999
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 14:07
Son olarak sıfırda alınır, 2. Elde alınır.
Aslanı bilen bilir, bilmeyenler arka plakadan anlıyor zaten... :)
-------------
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 14:13
birde birşey sorucam ne zamandır aklımda yahudi mercedesi ne demek :)
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 14:26
alisuat Yazdı:
neyse...
konuyu açarken ki niyetim pejoyu kötulemek değildi ,bilakis arabamı alırken özellikle aileme baskı yaparak 307 aldırmıştım ve arabamı gerçekten çok seviyordum ancak arabası olan tanıdıklarım ve çevremde görmediğim değişik sorunlarla karşılaştım aracımda Allaha şükür hepsini hallettim arabamla bütünleştim öğrenci aylığımla ben bu arabaya baktım gerekirse kıt kanaat geçinerek bakımını yaptırdım benzinini aldım, şimdi değiştirme vaktim geldi ve yine pejo almayı düşünüyorum zaten 2. el araç alırken pejo gerçekten çok avantajlı ancak yazdığım gibi ilk mesajı okursanız pejonun sıfır fiyatlarına bir veryansınım var, kimse bana çıkıpta 308 jettadan civicden corolladan iyi araba demesin ama, neyse konuyu uzatmaya gerek yok profilden üyeliği sili bulamadım okuyan görevli arkadaşın üyeliğimi silmesini rica ediyorum,tanımadığınız insanlar hakkında arkadan bu kadar atıp tutmaya gerek yoktu,herkese hayırlı günler dilerim. |
alisuat kardeş bukadar duygusal olma belliki çok alınmışsın. Senin açtığın konu kendini bilmezin biri yüzünden alevlendi cezası sana kaldı.
ha burda yaptığın yanlış olan şey peugeotcu adama başka bir marka sorman oldu bence. eğer kafandaki diğer araçların güvenlik, kalite vs merak ediyorsan o araçların forumlarında o araçları kullanan kişilerden yorum alman senin için daha iyi olacaktır.
sevgiler.
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 14:29
alisuat Yazdı:
birde birşey sorucam ne zamandır aklımda yahudi mercedesi ne demek :) | ,
peugeot diye biliyorum (: yanlışım varsa düzeltin.
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 14:51
PEUGEOT 
metin Yazdı:
alisuat Yazdı:
birde birşey sorucam ne zamandır aklımda yahudi mercedesi ne demek :) | ,
peugeot diye biliyorum (: yanlışım varsa düzeltin. |
-------------
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 15:40
yok yani niye öyle diyorlar
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 16:17
yahudilerin yaptığı ve mercedes gibi konforlu rahat olduğu için diyorlar olsa gerek.
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 18:37
CeCoLi Yazdı:
erhanomer Yazdı:
Dondurmamıııı. Nerede hani bende istiyom... |
Algida dolabında  Ankara ya gelınce ısmarlarım sana  |
hocam bırakın algidayı yaw gelin size BAFRA DONDURMASI yedirimde ağzınız tatlansın....
|
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 18:38
pugti Yazdı:
NoReply gereken sövüm işlemi gerçekleşmiştir.kendisine ve ailesine sabır diliyorum |

|
Mesajı Yazan: trigger
Mesaj Tarihi: 30 Haziran 2011 Saat 22:44
şu siteyi bir inceleyin fikir verebilir. http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/139" rel="nofollow - http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/139
bir de bizim milletimiz her ürünü kolayca harcar, önemli olan gerçek değil onların sağdan soldan duyduklarıdır, kimse üzerine alınmasın ama... bizde mitsubishi alınmaz, nissan satılmaz, citroene binilmez, peugeot dökülür. ama şahinin her zaman gideri olur.
|
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 08:19
afaruk307 Yazdı:
pugti Yazdı:
NoReply gereken sövüm işlemi gerçekleşmiştir.kendisine ve ailesine sabır diliyorum |

|
AlbaYDemircaN Yazdı:
Arkadaşlar Lütfen Birbirimizi Yanlış Anlamayalım... Noreply Denen
Üye Sitedeki Üyelerimize Kötü Hakaret ve Konuya Gereken Saygıyı
Göstermediği İçin Siteden Atılmış Hakaret ve Küfür İçerikli Mesajları
Silinmiştir. O Yüzdende Sayın Ali Suat Kardeşimiz Konuyu Yanlış Değerlendirmiştir... Aslında
PUGTİ Kardeşimin O Şahısa Sövmesi Çok Doğal Çünkü Noreply Denen Üye
Yaptığı Hakaretler ve Küfürler Yutulması Cinsten Değildi... Problem Çözülmüştür... Konu Biraz Kirlenmiş Olabilir. Ama Peugeot Fun Club Ailesinin Kalbi Her Zaman Temizdir... |
Kufur etmek hic bir sekilde ve hic bir durumda dogru degildir ve tasvip edilemez. Size bir kisi kufur etmis olsa dahi sizin ona kufur ile cevap vermeniz, sizin o kisiyle aranizda hic bir fark olmadigini gosterir. Kaldi ki forumda ust duzeyde olan, sorumluluklari olan kisilerin forumdakilere ve ileride bu forumu okuyacak olan kisilere ornek olmalari gerektigi yerde kufuru savunduklarina uzulerek sahit olmaktayim. Sn. AlbaYDemircaN'in "...O Şahısa Sövmesi Çok Doğal " sozlerini kullanmasi temsilcilige, yoneticilige yakismadi. Kaldi ki forumda dillerden hic eksik olmayan aile, kardeslik kelimeleri ile kufur kelimesi hic bagdasmiyor. Bir tarafta biz aileyiz, kardesiz diyen insanlarin kufuru kullanmalari, ozellikle bunu alanen boyle bir topluma acik forumda dile getirmelerinin ne kardeslikle ne de aile kavramiyla uzaktan yakindan bir alakasi yoktur. Kaldi ki boyle birseyin baska kisiler tarafindan savunulmasi ise isin ayri bir uzucu boyutudur.
Keske bu aktardigim sozleri sizlere soyleyen ben olmasaydim. Inanin ki bundan sahsim adina cok uzuntu duyuyorum.
|
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 08:24
hocam küfür bizde etmek istemiyoruz ama refleks olmuş---bunu şahsınıza alınmyın lütfen takılıyorum sadece dediklerinize sonuna kadar katılıyorum fakat oluyor arada bir mazur görün
|
Mesajı Yazan: denizcAn
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 14:42
Alınır Niye Alınmasın. 0 Peugeot'a Binmenin Keyfi Farklı.
------------- Deniz Can KARAKUŞ Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH)
|
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 15:09
Bu tür konularda aranızda söyleyecekleriniz var ise foruma açık şekilde yapılmaz bu. MSN den yada özel mesajdan yapabilirsiniz. Küfür etmek ne kadar yanlışsa bu yazılanlar ve yapılanlarda o kadar yanlış...
koliva Yazdı:
afaruk307 Yazdı:
pugti Yazdı:

|
AlbaYDemircaN Yazdı:
Arkadaşlar Lütfen Birbirimizi Yanlış Anlamayalım... Noreply Denen
Üye Sitedeki Üyelerimize Kötü Hakaret ve Konuya Gereken Saygıyı
Göstermediği İçin Siteden Atılmış Hakaret ve Küfür İçerikli Mesajları
Silinmiştir. O Yüzdende Sayın Ali Suat Kardeşimiz Konuyu Yanlış Değerlendirmiştir... Aslında
PUGTİ Kardeşimin O Şahısa Sövmesi Çok Doğal Çünkü Noreply Denen Üye
Yaptığı Hakaretler ve Küfürler Yutulması Cinsten Değildi... Problem Çözülmüştür... Konu Biraz Kirlenmiş Olabilir. Ama Peugeot Fun Club Ailesinin Kalbi Her Zaman Temizdir... |
Kufur etmek hic bir sekilde ve hic bir durumda dogru degildir ve tasvip edilemez. Size bir kisi kufur etmis olsa dahi sizin ona kufur ile cevap vermeniz, sizin o kisiyle aranizda hic bir fark olmadigini gosterir. Kaldi ki forumda ust duzeyde olan, sorumluluklari olan kisilerin forumdakilere ve ileride bu forumu okuyacak olan kisilere ornek olmalari gerektigi yerde kufuru savunduklarina uzulerek sahit olmaktayim. Sn. AlbaYDemircaN'in "...O Şahısa Sövmesi Çok Doğal " sozlerini kullanmasi temsilcilige, yoneticilige yakismadi. Kaldi ki forumda dillerden hic eksik olmayan aile, kardeslik kelimeleri ile kufur kelimesi hic bagdasmiyor. Bir tarafta biz aileyiz, kardesiz diyen insanlarin kufuru kullanmalari, ozellikle bunu alanen boyle bir topluma acik forumda dile getirmelerinin ne kardeslikle ne de aile kavramiyla uzaktan yakindan bir alakasi yoktur. Kaldi ki boyle birseyin baska kisiler tarafindan savunulmasi ise isin ayri bir uzucu boyutudur.
Keske bu aktardigim sozleri sizlere soyleyen ben olmasaydim. Inanin ki bundan sahsim adina cok uzuntu duyuyorum.
|
|
Mesajı Yazan: toprakk
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 16:54
bugati'ten şaşmican arkadaş. ne o öle diğer modeller falan :))
------------- 2003 model 206
|
Mesajı Yazan: albaywolf
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 17:48
Kim ne derse desin bence konuyu açan arkadaş haksız sayılmaz. Herkesin kendi tercihi sonuçta pejo seçenin de honda seçenin de kendi çapında nedenleri var. Yanlış anlaşılmasın ben de 2000 model 406'ya biniyorum satın alım süresince sorduğum her 4 kişiden 3'ü pejoya binilmez dedi (sadece 406 için değil genel anlamda pejo için). Ha bana sorarsanız o zaman sen niye biniyorsun diye, ikinci el farklı sıfır farklı. Benim aldığım araç fiyat emsallerine göre oldukça iyi sayılır. Ama sıfır alırken marka ederi çok önemli ve bu yüzden peugeot fiyatına göre hiç de cazip görünmüyor.
|
Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 08 Aralık 2011 Saat 18:18
Fıstık gibi alınır keyfi çıkartılır.
|
Mesajı Yazan: meandros
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 12:53
208 geliyorrrrr :)
------------- 2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
Mesajı Yazan: okan77
Mesaj Tarihi: 10 Aralık 2011 Saat 13:22
3 model kullandım doyamadım.....
|
Mesajı Yazan: albaywolf
Mesaj Tarihi: 19 Aralık 2011 Saat 16:05
Gazetede gördüm jetta 44.200 tl. Bu boş fiyatıdır muhtemelen full modeli de 55.000 olsun...
|
Mesajı Yazan: havimoreno
Mesaj Tarihi: 19 Aralık 2011 Saat 16:27
2004 model 1.4 hdi peugeotum var, param olsa ilk alacağım araç 3008 hibrit olur. Mükemmel bir araç avrupada satışı başladı Türkiye'ye gelse hemen gidip test sürüşüne katılacağım. i love you peugeot...
|
Mesajı Yazan: Halit_KUCUKYILMAZ
Mesaj Tarihi: 19 Aralık 2011 Saat 16:50
F-Eren Yazdı:
metin Yazdı:
I LOVE YOU 307  |
|

------------- PEUGEOT 206 1.6 XT
|
Mesaj Tarihi: 19 Aralık 2011 Saat 16:54
Peugeot ve VW ni veya diğer markaları bir tutmayın. Peugeot'la girdiğiniz bir viraja VW le girin ???? aynı hızla bakalım hangisi savrulacak ? Peugeot ne olursa olsun yolda tutar kolay kolay yolda kalmazsınız,yakıtı azdır,diğer markalar gibi zarta zurta arıza vermiyor. ben kendimi bildim bileli babam hep Peugeot'a biner. şimdide ben aynı şekilde. Peugeot bambaşkaa... şunu aklınızdan çıkartmayınki Peugeot'un Ölüsü de Diriside işinizi daima görür.
|
|