![]() |
|
206 sorunlar yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
[/QUOTE] hocam ellerine sağlık bilgi ekranını hallettim sigortası patlamış joistikin içinide açtım bi güzel temizledim ama sanırsam ya o topun haznesi yada baska bi yerinde bi problem var hiç bi deişiklik olmadı ve evet aracımda immo var bu resetleme düymesi nerdedir evet teybi ben zaten değiştirmeyi düşünüyorum ama yarın uzun yola çıkıcam hani teypsiz gitmemekti benim amacım neyse kapı pandzotuna gelince nasıl sökebilirim nasıl yapılır bolumunde baktımda yok yada ben bulamadım hadi açtık diyelim neresine bakıcam bu kablolar sarmışsa açınca problem çözülürmü yada biraz kurcalasam çünkü arada bi gidip gelio bazen normal çalışıo bazen yavaştan kapanıyo bazende yarıda kalıo ama genelde yarıda kalıo yani [/QUOTE] joystickin oturduğu yuvada bişey olacağını sanmıyorum sonuçta plastik yani kesin sonucu anca bi avometreyle anlayabilirsin yani yolları ölçersen bence ona göre ya yuvada ararsın problemi yada yolları yenilersin immonun resetlemesi düğmesi diye bişey yok da eğer resetleme 10 sn tuttuğun şekliyle olmuyor belliki anahtarla iletişim kuramıyor.anahtarcının sırf kodlamak için kendi makineleri oluyor onunla halleder az bişey gözlerinde $lar beliricek o kadar yani:D pandizot için kalın bir düzle sağ alt köşeden çok hafif oynattığında ilk tırnaktan atacaktır zaten sonra etrafta olan tırnakları hafif kastırdığında hissedersin zaten bir tane dikiz aynasının orda bir vida daha olacak tırnaklardan kurtarığında direk çıkar zaten.asıl sargıda mı motorda mı olduğunu anlamak için de yine bir avometre bağla motorun girişine sıkıştığı yerde akım çekiyo mu bi bak derim ben |
|
![]() |
|
kurtuluss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kurtuluss
206 xs sunroof camımı kırmıslar.acaba nereden temin edebilirim.şimdiden teşekkürler |
|
dönecem dedıysem donerım..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
varsa kasko karşılar bi başvuruda bulun
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen katılıyorum + 999
|
|
![]() |
|
kurtuluss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kurtuluss
maalesef kasko yok.
|
|
dönecem dedıysem donerım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |