|
306 Kapı ışıkları |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dikkatsiz adam göstergedeki lambayı da görmez ki, örnek sinyal lambasını açık unutup araba bir dahaki dönüşte kendi kapatana kadar sinyal vererek yol alan sürücüler ;)
|
||
206 Quik
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+ 999 aynen
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abi benim araçda dikkat edene tabi diye bi şans yok kapı açık kaldığında hareket edersen tavan lambası diskotek gibi yanıp sönüyor dikkat etmemek mümkün değil (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet hatta sollayacak oluyoruz sinyal veriyor diye sollamıyoruz dikkatsizliği sayesinde diğer sürücüleride yanıltabiliyorlar.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bendede kapı açık kalınca aracın içi masmavi led yanıyo... kapı açık gitme gibi bir lüksüm kalmıyor.. ama ön panel göstergesinde kapı ışı yok benim 306 da
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamam arkadaslar bu konu kapanmıstır :DD
306 da kapı acık ıkazı yokmus
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ya varya bende harbiden kitlendim yok diye tamam sustum.. Düzenleyen by_ersin - 17 Haziran 2011 Saat 12:23 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |