Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bizim Taz'cı üyelerimize :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bizim Taz'cı üyelerimize :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 16:29

mesut tamamdır abi gelen cevap aynen bu şekil..

Merhaba ;
İlgilenmiş olduğunuz ürün standartdır .Arabanıza uyacaktır .Düşünürseniz kargonuz en kısa sürede tarafınıza göndeirlecektir .Görüşmek üzere... 

yarım saat içinde ben siparişi veriyorum kanka... haydi bastırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 16:35
ben hemen verıyorum :DDD kankaa :DDD
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
Selim Engin EREN Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
19 - Aralık - 1971

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Selim Engin EREN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 16:35
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

mesutun araba mavi olduğundan tam mesuta göre Sırıtma eğer kırmızısı olsa hemen alırım Sırıtma

kırmızılı olanıda var:)
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 16:36
Orjinalini yazan: facemelowe facemelowe Yazdı:

Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

oyle de ..ıcıme sınmıyor bu durum :DD bı haber verse barı bı telefon numarası vberseydı adamlar cok ıyı olurdu :DDD 

sahibinden.com gözünü sevim adam ev telefonuna kadar yazıo bişe satarken Sırıtma kanka 89 tl az para değil.. bence adamın bize geri mesaj atmasını bekleyelim uyar derse hemen veririz sipariş Sırıtma

Aynen oyle paşam :)) gıttı gıdıyor ama bı turlu gıtmedı :DDD bu arada en kısa zamanda sahıbındenden taz satısına baslıyorum tum dostlara duyurulur :DDD
bizim siteye güzel bi indirim uygularsın heralde :)

Kesınlıkle sıtemızın uyelerıne 12 tl :D dısarıya 15 tl :DD fıyatlara opucuklerde dahıl olacaktır :DDD
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 16:50

ben hemen verıyorum :DDD kankaa :DDD

Sırıtmasiparişi verdim kanka  en kırmızısından Star yalnız taksit patırmayı unuttum Sırıtmaheyecanlandım Kahkaha ee şimdi ne zaman gelicek bu ??
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 16:54
Kanka bende verdım :DD 6 taksıt yaptım en kralından :DD 3 taksıte vade bınıodu 6 ya bınmıodu :DDD mıs gıbı sanırım p.tesıyı bulur :DDD gelmesı :D 
          ____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 17:00

Kanka bende verdım :DD 6 taksıt yaptım en kralından :DD 3 taksıte vade bınıodu 6 ya bınmıodu :DDD mıs gıbı sanırım p.tesıyı bulur :DDD gelmesı :D 

Sırıtma hadi hayırlısı bakalım Embarrassed ben nası unuttum o taksit işini ya Sırıtma neyse artıkın Kahkaha yaşasın red taz blue taz  ve pug kardeşliği Sırıtma

Düzenleyen by_ersin - 16 Haziran 2011 Saat 17:08
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 17:05
hahaha kanka kısmet nasıp :DD teee ... Bak sımdı red taz blşu taz yazmıssın :DD dıkkat edelım onlar bızım etıketımız :DDD yazım seklımız soyle olmalı....

RedTaZz...
BlueTaZz...     :)))

____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 17:08

hahaha kanka kısmet nasıp :DD teee ... Bak sımdı red taz blşu taz yazmıssın :DD dıkkat edelım onlar bızım etıketımız :DDD yazım seklımız soyle olmalı....

RedTaZz...

ya nası moralim bozuldu şimdi ya.. beni aradılar kırmızı yok dediler.. bir dünya bağırdım çağırdım neden koyuyorsunuz o zaman felan diyeSinirli ... sırf birlikte bu işi yaptığımız için bende  tamam mavi olsun dedim .. blue taz one göre yani...Sırıtma  terbiyesizler... ya .. akşam akşam delirtcekler beni... len acele etmedik güzel güzel yavaş yavaş  bi, iş yaptık.. gene aksilik beni buluyor yahu... yok abi bu kadar olur ya..Ouch
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 17:37
Kanka almasaydın.. bı kız arkadassım karsıda gormus aynısından... alacakmıs alma dedım :DDD ıstersne yerı ogrenırım senın ıcın gıder bakarsın...
          ____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 17:38
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Çok Para Be Usta Sırıtma

Albayım para senin için küçük bi ayrıntı Embarrassed
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22
Yukarı Dön
Baybars Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Baybars Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 17:39

RedTaZz...

ya nası moralim bozuldu şimdi ya.. beni aradılar kırmızı yok dediler.. bir dünya bağırdım çağırdım neden koyuyorsunuz o zaman felan diyeSinirli ... sırf birlikte bu işi yaptığımız için bende  tamam mavi olsun dedim .. blue taz one göre yani...Sırıtma  terbiyesizler... ya .. akşam akşam delirtcekler beni... len acele etmedik güzel güzel yavaş yavaş  bi, iş yaptık.. gene aksilik beni buluyor yahu... yok abi bu kadar olur ya..Ouch
Kanka rahat ol kırmızıya boyatırız tazları boyuyalım dedınya paspasları boyarız :-)
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 17:44

Kanka almasaydın.. bı kız arkadassım karsıda gormus aynısından... alacakmıs alma dedım :DDD ıstersne yerı ogrenırım senın ıcın gıder bakarsın...

150 diyolar piyasada be abi .. aldık artık :)
Yukarı Dön
Mesut Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
11 - Temmuz - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 18:10
ben pısman degılım :)) keyıfle aldım :DDd sucum yok D:DD 
          ____BLUETAZZ___

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 18:11

ben pısman degılım :)) keyıfle aldım :DDd sucum yok D:DD 

taz olsun çamurdan olsun dimi Sırıtma gerisi yalan Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 23:34
ahanda bizim üyelerimiz kapmış tazı :)
arkadaşlar şimdi size takip numarası verilmiştir o takip numarasıyla ürününüzün ne zaman gelecegini bulabilirsiniz.
kargoya verilen kamyonun hangi istikamette seyir ettigini bile görebilirsiniz :) 
(eger kargoya verildiyse)
Tekrardan hayırlı ugurlu olsun :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 23:35

arkadaşlar şimdi size takip numarası verilmiştir o takip numarasıyla ürününüzün ne zaman gelecegini bulabilirsiniz.
kargoya verilen kamyonun hangi istikamette seyir ettigini bile görebilirsiniz :) 

aynen kardeşim.. kargoya verilmeyi bekliomuş ... artık yarın kamyonu takip edcez :) cumartesi elimizde olur sanırım :)Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 23:38

aynen kardeşim.. kargoya verilmeyi bekliomuş ... artık yarın kamyonu takip edcez :) cumartesi elimizde olur sanırım :)Embarrassed
cumartesiye kalmaz elinde olur eger bugun kargoya verdilerse.saat 6dan önce sipariş etseydin keşke.
başkan çok sevinçlisin ya bilseydim bu ilanı önceden koyardım buraya :)

Düzenleyen facemelowe - 16 Haziran 2011 Saat 23:39
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 23:39
olsun...yine sen vesile oldun :) geç olsun temiz olsun herşeyde vardır bir hayır...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 Saat 23:46

olsun...yine sen vesile oldun :) geç olsun temiz olsun herşeyde vardır bir hayır...
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun güzel fiyata aldınız,dışardan almaya kalksanız 150 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyodu :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 34 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 7822 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 1619 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7744 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 215 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2675 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 146 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9597 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 459 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 314 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 219 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 499 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 307 0 Bayram 0816
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 187 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 340 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 347 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 892 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 438 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 392 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 1117 0 freestyle53
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
talip206 4
selahattnsahman 3
TİMSAH 71 2
kralex18 2
konfor 2
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
ShoryuReppa 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English