![]() |
|
Bizim Taz'cı üyelerimize :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
mesut tamamdır abi gelen cevap aynen bu şekil.. Merhaba ;İlgilenmiş olduğunuz ürün standartdır .Arabanıza uyacaktır .Düşünürseniz kargonuz en kısa sürede tarafınıza göndeirlecektir .Görüşmek üzere... yarım saat içinde ben siparişi veriyorum kanka... haydi bastırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
|
||||
![]() |
||||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|||
ben hemen verıyorum :DDD kankaa :DDD
|
||||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||||
![]() |
||||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||||
![]() |
||||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|||
Kesınlıkle sıtemızın uyelerıne 12 tl :D dısarıya 15 tl :DD fıyatlara opucuklerde dahıl olacaktır :DDD |
||||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Kanka bende verdım :DD 6 taksıt yaptım en kralından :DD 3 taksıte vade bınıodu 6 ya bınmıodu :DDD mıs gıbı sanırım p.tesıyı bulur :DDD gelmesı :D
|
||||
____BLUETAZZ___
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 16 Haziran 2011 Saat 17:08 |
||||
![]() |
||||
|||
hahaha kanka kısmet nasıp :DD teee ... Bak sımdı red taz blşu taz yazmıssın :DD dıkkat edelım onlar bızım etıketımız :DDD yazım seklımız soyle olmalı....
RedTaZz... BlueTaZz... :))) |
||||
____BLUETAZZ___
||||
![]() |
||||
|||
ya nası moralim bozuldu şimdi ya.. beni aradılar kırmızı yok dediler.. bir dünya bağırdım çağırdım neden koyuyorsunuz o zaman felan diye
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Kanka almasaydın.. bı kız arkadassım karsıda gormus aynısından... alacakmıs alma dedım :DDD ıstersne yerı ogrenırım senın ıcın gıder bakarsın...
|
||||
____BLUETAZZ___
||||
![]() |
||||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|||
![]() |
||||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||||
![]() |
||||
Baybars ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|||
|
||||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
||||
![]() |
||||
|||
150 diyolar piyasada be abi .. aldık artık :)
|
||||
![]() |
||||
|||
ben pısman degılım :)) keyıfle aldım :DDd sucum yok D:DD
|
||||
____BLUETAZZ___
||||
![]() |
||||
|||
taz olsun çamurdan olsun dimi
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ahanda bizim üyelerimiz kapmış tazı :)
arkadaşlar şimdi size takip numarası verilmiştir o takip numarasıyla ürününüzün ne zaman gelecegini bulabilirsiniz. kargoya verilen kamyonun hangi istikamette seyir ettigini bile görebilirsiniz :) (eger kargoya verildiyse) Tekrardan hayırlı ugurlu olsun :)
|
||||
![]() |
||||
|||
aynen kardeşim.. kargoya verilmeyi bekliomuş ... artık yarın kamyonu takip edcez :) cumartesi elimizde olur sanırım :) ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
cumartesiye kalmaz elinde olur eger bugun kargoya verdilerse.saat 6dan önce sipariş etseydin keşke. başkan çok sevinçlisin ya bilseydim bu ilanı önceden koyardım buraya :)
Düzenleyen facemelowe - 16 Haziran 2011 Saat 23:39 |
||||
![]() |
||||
|||
olsun...yine sen vesile oldun :) geç olsun temiz olsun herşeyde vardır bir hayır...
|
||||
![]() |
||||
|||
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun güzel fiyata aldınız,dışardan almaya kalksanız 150 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyodu :)
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |