![]() |
|
206 Tuning yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
ultrasn0w ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
düşünseydim VTEC alırdım
![]() |
|
Peugeot 206 GTİ 2.0 < 2002 > || 158 HP + Elektirikli bLow off || 2 Ay Sonra >> 376 HP + 65 HP Nos Kiti = 441 HP
Türkiyede Tek Olacak ! :) |
|
![]() |
|
48gs306 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: MUGLA/Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim bu kadar sonradan olma yapacagına alsana bir tane nıssan skylan para probleminde yok.neden dedim bunu.iyi güzel ve hoşsun ama bu araca bukadar yüklüyorsun beygirleri.bu aracın birde durması var demi ama fren sisteminede çözüm bulsan iyi edersin.
![]() |
|
peugeot 306 1.6 griffe
|
|
![]() |
|
ultrasn0w ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
suriyede porselen fren disk 3750 TL :) şimdilik bu sırayla yapacağım bundan sonra HONDA var sırada :)
|
|
Peugeot 206 GTİ 2.0 < 2002 > || 158 HP + Elektirikli bLow off || 2 Ay Sonra >> 376 HP + 65 HP Nos Kiti = 441 HP
|
![]() |
|
48gs306 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: MUGLA/Fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
şimdiden merak ediyoruz başarılar.
|
|
peugeot 306 1.6 griffe
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
Teşekkürler , zorlayıcı bir yol bazı arkadaşlar akıl karı değil diyor evet ama bu yüzden bu hobi illegal :)
Modifiye'de sınır yoktur.
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
durmak yok yola devam. aracın dışınada özen göster şişir kabart yap bişiler bakalım ne olucak..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
dışına öyle ahım şahım birşey olmayacak özel yapım body kit olacak :) Kapılar kelebek olacak belki ters yaparım kapılara daha karar vermedim bagaj 2 parça olarak açılacak ses sistemi falan filan derken dolacak çünkü :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |