![]() |
|
206 Tuning yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın proje baslangıcı ve bitisini resim ve video ile tam kayır yaparsan bizler le de paylas merakla bekliyorum :))9
|
|
![]() |
|
ultrasn0w ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2002 model kardeşim 11,700'e yakın bir arkadaşımdan aldım :)
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
206 gti kac model _? ne kadara aldınız
|
|
![]() |
|
ultrasn0w ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
Burdan hemen tanıtayım arkadaşlar..
Adım Barbaros 23 Yaşındayım ve okuyorum , babadan kalma bir fabrikam var 206 GTİ Hastasıyım :) Mersinden katılıyorum :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hoşgeldin. Seni çağıran bendim. :)
Önce kendini tanıtan bir konu açarsan seni tanımış oluruz..
|
|
![]() |
|
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
vallahi yaparsan hayranlıkla izleriz ne diyelim
|
|
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ultrasn0w
Merhaba arkadaşlar biraz yardımınıza ihtiyacım olacak sadece akıl almak istiyorum
206 GTİ Aldım bugün ve sadece keyfe keder aldım modifiye etmek için ve bu araca uygulayacağım bu konudaki fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.. Arkadaşlar arabamı türkiyedeki en Sparco 206 Gepardo Power Box Hks Hks Blow Off FK Peugeot 206 Siyah tabanlı ön-arka xEnon 8000K HKS Performance Egzoz K&N Hava Filtresi Monza xEnon kiti Sparco koltuk (2) Sparco HKS Turbo Timer ( Dijital ) Sparco Pedal seti FK Devir göstergesi FK Sol kule devir göstergesi AEM Short Shift Alutech Kule gergisi (ön-arka) NOS kiti Özel yapım Body Kit TOPLAMDA : 12.816 NOT: , Forum DonanımHaber'deki peugeot adlı arkadaşa teşekkür ederim Düzenleyen ultrasn0w - 15 Haziran 2011 Saat 23:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |