![]() |
|
206 yay hakkında bilgileriniz.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bak şimdi benim aklımı karıştırsın yusuf
![]() |
||
![]() |
||
|
aynen ..bak şimdi 306 35 mm yay yok 206 tınınki takalım diyorlar eeee ben şimdi hep kararsız kaldım ..
|
||
![]() |
||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
yardım günceli :D bana ama :D
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
tepkileriniz yüzünden millet soru sormaya korkar oldu =)
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
14 65 175 kulanıyorsun heralde 16 45 195 ve 205 jant lastık takınca yukseklık olarak bsy farketmıo milim fark oluyor yukseklık olarak aklında olsun.ben 5 cm eibac taktım ön tarafta hala 2 parmak mesafe var buda aklında bulunsun. duzgun surunce surtme falan olmuo ben bizzat kullanıyorum zamanında bende senın gıbı arastırdım fazla bsy bulamamıstm suan halını anlıorum kararsızsın :) konfor kaybı olcak onuda goze alcaksın ama cok buyuk bi kayıp olmaz. uye araçlarından bak 3.5 cm takılı araçlarada 5 cm araçlarada karar verırsın öle. fk alcaksan onlarda parasına gore iyi ama orjinal olmasına dıkkat et çakmaları var piyasada.
|
||
![]() |
||
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
tşk ler herkese eıbach 5 cm takmaya karar verdim eğer elinde olan varsa alırım.....
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
|
ben de karar verdim eıbach 3,5 mm ama bulamıyorummmmmmmmmmmm......acil almam lazımmm...
|
||
![]() |
||
|
işin çok zor senin :(
|
||
![]() |
||
|
ya ben çok bahtsız biriyim..şuraya bak yay bulamıyorum ya..varmı böle bişe ya... |
||
![]() |
||
|
sanada mecbur 206 yayı tavsiye edecekler :) oda 5cm düşürecek..
|
||
![]() |
||
|
ettiler bile ohooooo..neler neler..ama yaptırmıcam....bulucam 306 için 3,5 mm.yay. |
||
![]() |
||
|
sen arastır dostum baska secenegin yok
|
||
![]() |
||
|
ersin kardeş eıbach 5mm eğer bulursan haberim olsun bende 3.5 mm bulursam seni haberdar ederim...
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
|
||
![]() |
||
|
memnunmusun yaylardan peki?
|
||
206 XT 118 HP
|
||
![]() |
||
|
tamam anlaştık... |
||
![]() |
||
|
eger 206na yay taktıracaksan 5cm taktır..3,5cm görüntüde az far ediyo ama,yol tutusu mükemmel,konfor mükemml :)
Düzenleyen facemelowe - 01 Haziran 2011 Saat 23:36 |
||
![]() |
||
|
bi önceki sayfadada yazdım bende hıc bir sorun yok gayet iyi ;) esnemesi falan güzel cok sert bi yay değil yumusak güzel bi yay
|
||
![]() |
||
|
http://www.hepsiburada.com/Liste/peugeot-306-spor-helezon-yay-seti-19932003-arasi/ProductDetails.aspx?productId=otsv1802200004752&categoryId=263146
ersin sana yay buldum :) sende bna ucuz lastik bul :(
|
||
![]() |
||
|
abi bunun markası felan belli değilki ben o 2 marka olarak bakıorum...o iki marka yumuşakmışş ama bulmak mesele .. 1. voglant 2.Eibach bunlar harici almıcam yani yoksa çok var.. hatta çakma bile var... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |