|
SNC 08 in yeni papuçları:) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||||||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||
sağolun arkadaşlar teşekkürederim güzel temennileriniz için daha iyileri sizin olur inşallah...
|
||||||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
bu arada bırsey sormak ıstıyorum. sen arkaya cıddı bır yuk koyupta deneme yaptın mı hıc? mesela arkaya saglam 3 kısı ve bagaj yukuyle vs ???
dun ersın kardesımın aracına baktık. senın jantların aynısı var bılıyorsun. onda arka tekerlekte camurluk davlumbazına surttu surtecek gıbı donuyor. gercı onun aracında eskı jantları bayagı bır surtup davlumbazın kenarlarını asındırmıs zaten.
sendekı durumu merak edıyorum. cunku 25 ofsetlı olmasından dolayı ıcerıde duruyor... ersın dun aradakı farkı gordu. Düzenleyen CeCoLi - 30 Mayıs 2011 Saat 10:28 |
||||||
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
|||||
güzel olmuş iyi günlerde kullansın :D
|
||||||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||||||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||||
|
||||||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
yontmus oldugun kısım surterdı zaten :)) ersınınkı onceden surte surte yok olmus sımdı hıc sıkıntısı yok :))
|
||||||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||||
o da güzel ersin benim gibi uğraşmamış işte |
||||||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
h7 monza al bende onlar var :) bak bu gidişle ikiz olcaz ...
|
||||||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||||
|
||||||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
sen şimdi bu yeni jantlara 195*55*15 mi taktın ??? bak biz cecoli ile bu jantların 25 ofset olduğunu konuştuk dün.. ve ben sürter dedim..hatta lastikçilerde sürter dedi arkalar.. benimkiler şu an 195*50*15 değiştireceğim lastikleri..ve 195*55*15 lacağım.. bende sürter diye erteledim.. şu an sende sürtme varmı arkalarda..hemde torsiyonları düşürmüşsün.. eğer sürtmüyorsa bende aynı ebatları almak istiyorum..
|
||||||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||||
sürtme yok. sade davlumbazın içinde 10cm lik plastik bir parca car onu yonttum.lastiği sökünce davlunbazda fark edersin,en dışa doğru duran yer orası orayı aldınmı sıkıntı olmuyor. zaten sen lastik taban ebatını genişletmiyceksin yanak yüksekliği büyüyecek, yukarı doğru sürtmede olmuyoar benden tescilli onaylı hatta şimdi hesapladım cumartesi akşamki araçtaki toplam yolcu ağırlığı 465 kg en ufak sürtme olmadı. buarada cecolide söyledi benim davlumbazdan yonttuğum yeri senin lastikler zamanında sürterek almış:)) o nedenle yanağı genişletebilirsin..
|
||||||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
ya sorma.. aracı aldığımda üstünde ford jantı vardı ..sürte sürte yolmuş davlumbazı :) kullandan dengesiz nası biriyse hiçmi duymadı o sesi anlamadım.. ben bütün yorumları yeni okudum.. evet bu demek oluyorki 195*55*15 takabilirim.. sürtmez yani..tamamdır ikiz..
şimdi acilen yay ve lastik konusuna eyilmem lazım.. du bakalım pazar gününe kadar bitirebilcemmi |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
allah allah ya :)) ben izmit buluşması için kaç gündür uğraşıyorum :) izin koparana kadar listeye adımı bile yazdırmadımki garanti olsun :) ve nihayet kopardım ve listeye adımı yazdırdım.. forewer yalnız değilsin ikiz
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
yahu ersın kardes sana dun soyledık yaaa 195-55-15 taksan surtmez. sen tabanı genısletmıyorsun. sadece yanagı yukseltmıs oluyorsun. zaten surtecek yerler traslanmıs
benden habersız lastık alma
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
ok almam.. ama cem abi dün eğilip baktık ..nebilim anlamadımki..50*15 öleyse 55*15 kesin sürter die düşünürken.. ikizim sürtmüyor diyo.. şimdi yayları değişince 55 şide takınca tadından yenmez sanırım yalnız yay konusunda araştırmaya girmem lazım..kaliteli uygun bişe lazım..
|
||||||
forewer_fb
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|||||
aynen öyle dadundan yenmiyor:))
|
||||||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
ersın abı sana kac defa soyledım surtmez dıye gozunun capagını yıgem surtecek olsa suandada surter yaaaaaaaaa 55 15 yapınca taban genıslemıyorrrrrrrrrrrrr sadece yanagı yukseltmıs oluyorsun
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
tamam uşağum anladuk ne bağiriyusun :) bizum kafamiz oğleden sonra çaluşur daaaaaaa.. saat 13:36 basmaya başladı :)
bu ara sağolsun ikiz fiyat verdi özelden bana yay konusunda ..sanırım bu işi halledicem bi lastik kalır geriye ..oda acele etmicem.. |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
su fıyatı banada verın bende bılmıs olayım. gercı benım yaya ıhtıyacım yok. arac orjınalden alcak :)) dun gordun yanı |
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
seninki zaten ferrari gibi gerek yok cidden o nasıl bir orjinallik hala anlamış değilim.. 306 hatcbacklar orjinali leylek gibi torsiyon düşürmek+3,5 yay + işçilik 200 tl..
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
bende anlamıyorum 1.6 lara bakıyorum hatchback veya sedan olsun benımkınden yuksek hep. muhtemelen orjınalden yayları farklı benımkının herhalde.
pekı bu fıyatını soyledıgın yay ne marka?
|
||||||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |