![]() |
|
Aslanımın Jant-Lastik Yenilendi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
saolasın daha iyisi senin olsun diyecem ama sen daha iyisini almışşsın zaten.
o zaman kardeş yay işini ertele bnce..jantları bn istanbuldan aldım,adam otobüse verdi bnde ankaradan aldım :) bu arada bn evet orman genel müdürlügü lojmanlarında oturuyorum :)
Düzenleyen facemelowe - 29 Mayıs 2011 Saat 00:46 |
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Benim amcam da orda oturuyordu. Vedat UZUNLU müsteşardı bir ara. Ayrıca orada oturan Mehmet AYDIN adında üniversiteden bir arkadaşım vardı. İyi bilirim oraları ![]() ![]() |
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
guzel olmus hayırlı olsun
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Evet çok güzel yer burası.orman gibi bi yer heryer agaç sessiz sakin gürültüsüz site alanı,hem nezih hm güzel :) orman bakanlıgının lojmanı olunca her yer agactan geçilmiyor :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |