|
Aslanımın Jant-Lastik Yenilendi |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
saolasın daha iyisi senin olsun diyecem ama sen daha iyisini almışşsın zaten.
o zaman kardeş yay işini ertele bnce..jantları bn istanbuldan aldım,adam otobüse verdi bnde ankaradan aldım :) bu arada bn evet orman genel müdürlügü lojmanlarında oturuyorum :)
Düzenleyen facemelowe - 29 Mayıs 2011 Saat 00:46 |
||
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim amcam da orda oturuyordu. Vedat UZUNLU müsteşardı bir ara. Ayrıca orada oturan Mehmet AYDIN adında üniversiteden bir arkadaşım vardı. İyi bilirim oraları Ankarada severek oturabileceğim tek yer diyebilirim kıymetini bil Ankaranın içinde bir cennettir orası. |
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
göktuğ
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
guzel olmus hayırlı olsun
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Evet çok güzel yer burası.orman gibi bi yer heryer agaç sessiz sakin gürültüsüz site alanı,hem nezih hm güzel :) orman bakanlıgının lojmanı olunca her yer agactan geçilmiyor :)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |