![]() |
|
Magic's 206 RC |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araçta Eğer Ciddi Söylemediği Hasar Yoksa Tavsiye Edebilirim Yalnız Dikkat Etmen Başka Bir Durum var Aracın Pert Kaydının Olup Olmaması
![]() |
|
![]() |
|
ya arabayı 14.500 alırsam 1 de masraf yaparım kolay ıs oda ama iste adamı bı arayıp sormak lazım neyı var neyı yok bıde arabamı hemen satabilecek mıyım olmadı adama takas teklıfı edecegım:)))
|
|
![]() |
|
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
araç gorundugu gıbıyse cok ıyı 1000 lıraya toplarsın en asagı oda aracın baska kaza degısenı varmıymıs araç diri duruyorr ama fiyatı kırdırman lazımm benden demesı
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
![]() |
|
cumurluk cıkma 80 tl
tampon cıkma 300 tl farlar cıkma 150 tl boya camurluk ve tampon 200 benim gordugum masrafı bu baska gorunurde yok yarın arıyacagım ıste adamı
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
500-600 tl masrafla 2005 model rc 15,750 pek sanmıyorum hatta hiç sanmıyorum
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Resim Yokmu Görebileceğimiz Yada Link
|
|
![]() |
|
fiyatıne 15.750 diyor masrafıda gorundugu kadarı ile en fazla 500-600
|
|
![]() |
|
Fiyatına bakar. Kafana yatıyorsa alınır. RC bu boru değil. :)
|
|
![]() |
|
internette 206 rc buldum kazalı camurluk yok tampon farlar yok motorda ve hava yastıklarında hiç bir sey yok arac 2005 model 90 bınde sıyah sizce 206 xs mi satıp almalıyım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |