![]() |
|
Hangi İstasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende şimdiye kadar hep Opetten aldım herhangi bir sorun çıkmadı ancak yorumları incelediğimde Shell daha ağır basmış ona dönüp bir de onu kullanmak ister gibi oldum şimdi :)
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
tavsiye ederim shelin yanında opet po bunlar su gibidir sorun çıkarmaz ancak kalite ise shell
|
|
![]() |
|
Musicman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1992 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shell
|
|
Citroën C2 Sx 1.4 Hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Yakıtımı OPET istasyonlarından alıyorum.
Yakıtı kaliteli, hizmeti kaliteli, oto yıkama bölümünde kendim istediğim gibi arabamı yıkayıp istediğim gibi silip kurulayabiliyorum, ekstra olarak opet paro kart kullanıyorum ve puan biriktiriyorum. LPG olarak Aygaz veya Mogaz tercih ediyorum. |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
kampanya olmassa evin yakınındaki opetten ama kampanya ( 4 tane 100 tl ye 40 tl tarzı kampanyalar.) durumuna göre shell,po,bp,total karıştırıyoruz
şuanda opet ve shell deki leri kazandık sıra card fiansla po da
![]() |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
evet 4 adet 100 tl alınca 100 tl hediye çok mantıklı bende aynı nerde kampanya varsa oradan alıyorum ama kampanya haricinde tabiki shell
|
|
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
opete devam Benzinimide gazımıda opetten alıyorum.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Ben de hep Shell'den alırdım.Bir süre önce daha az km yapmaya başladı araba.Bp'ye geçtim arttı yaptığım km.İstasyondan istasyona da fark ediyor ama biraz.
|
|
![]() |
|
Şunu keşfettim araç baştan hangi yakıta alıştıysa ona göre kendine ayar yapıyor.Mesela benim aracıma hep opetten yakıt koyulduğu için shellden yada başka biryerden aldığımda araç hem ağırlaşıyor hemde daha fazla yakıyor.
|
|
![]() |
|
hassaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tavşanlı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Eskiden ilaç mümessiliydim, taşıt tanıma zımbırtısına mecburen shell den alıyoduk 2 senede 110000 km yaptım hiç sorun olmadı...
|
|
206 XR 1.4 HDI 2002
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20435&title=bu-da-benim-yolgezer Sizikisi aşk, bizimkisi MEMLEKET MESELESİ (TKİ Tavşanlı Linyit Spor) |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
marka önemli deil bence ıstasyon onemli
![]() |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Evet gerçekten istasyondan istasyona ciddi farklar oluyor.Marka adı altında kaçak yakıt satanlar oluyor.Ben Total i tavsiye ediyorum.Fakat marka olarak shell,Bp,Petrol ofisi,opet yakıtlarını da kullandım.Eurodiesel olarak shell ve PO güzeldi.Bence hangi marka olursa olsun.Yakıtınızı bilindik yerden ve şehir merkezlerine yakın olan istasyonlardan alın.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Aynen bıldınız yerden almak önemli olan lpgyi ise ucuz önermem pahalı lpg ile aynı yolu gider ama aynı perfonmansı vermez hemde sisteme zarar verir
|
|
![]() |
|
güneydoğuda durumlar çok karışık, o yüzden istasyon çok önemli. ben PO dan alıyorum, bi arkadaşım 2012 kangosuna starpet diye bi firma var burda ondan alıyor 9000 km yol yaptı 2 ayda bi sıkıntı yaşamadı daha. bende 4000 km civarı yol yaptım bu yolun 2000 km ye ytakınını shell ve opetten aldım. son zamanlarda hep PO dan aldım. Po dan ilk yakıt aldığımın sabahı araç catalitic convertor antipollution fault falan diye uyarı verdi. forumu biraz inceledim yakıttan olabilir diye yazmışlar. ertesi gün tekrar aynı hatayı verince dedim ki bi daha almayacam po dan ama sonrasında bi daha hiç o uyarıyı almadım o yüzden şimdi istasyon değiştirmeye çekibiyhorum o yüzden Po ya devam.
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
ben totaldan aliorum...cok memnunum
Düzenleyen voodoo - 06 Aralık 2011 Saat 18:43 |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Starpet yeni ama iyi bir firmadır.Nerden biliyorum diye sorarsanız babam Karadeniz bölge müdürü :D Ama kendi aracıma genellikle Shell'den benzin alıyorum.Lpg'de ise Shell'den alıyordum ama gereğinden fazla pahalı geliyor.Çünkü km'de fark ettiriyor.En son Total'den aldım,performansı iyi gibiydi.Aygaz'dan Lpg almayın ama arkadaşlar.Hem daha çok yakıyor araba hemde performansı iyi değil.Onun haricinde hiç sorun yaşamadım diğer istasyonlarda.
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
diyarbakır da kesinlikle shell den başka hiç bir istasyonu denemeyin benden söylemesi. olur da yolunuz düşer yakıt alma ihtiyacınız olur aklınızda bulunsun.
|
|
![]() |
|
lpg kullananlar içinde shell yine tabi ki bir de urfa yolu üzerinde huzurevleri mah. girişinde gapgaz lpg istasyonu var. reklam gibi oldu biraz belki ama benim kazancım yok arkadaşlar. diğer istasyonlarda türlü türlü hileler var bilgilerinize sunmak istedim.
|
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
opet oldukça iyi bir marka bazende bp den euro dizeli karıştırıyorum ama sorun çıkmadı şükür.opeti tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Menşei itibariyle sevmesemde
Herdaim Shell diyorum |
|
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |