Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot 'dan kimler memnun?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuPeugeot 'dan kimler memnun?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kemanyak Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Aralık - 1978

Durum: Aktif Değil
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 00:14
2000 model Peugeot 206 XT 1600cc 8valf aracım var. Lovato LPG mevcut.
Aracımın fiyatına göre özellikleri iyi. Çift airbag, klima, yağmur sensörü, park sensörü, yakıt tasarrufu,
ABS , Sunroof , alayı var.
Şehir dışı 169 krş, şehir içi 200 krş  civarıLPG tüketiyor.
%99 memnunum bagaj kısmı hariç
Aracımı satacak olursam 207 Outdoor alırım. Parça konusunda sıkıntım olmadı. 2007 de aldım 5. yılı bende ve toplamda 1000 lira masraf yaptı araç. 300 ü triger.  Bagajın darlığından dolayı araba aradım geçen yaz. Donanım konfor tip derken baktım elimdeki araçtan daha iyisi yok !!! Kronik arıza dediğimiz her şey diğer araçlarda da var. Şehir efsanleri ile araba arayan bir toplumuz biz bu sebeple aslana karşı olanlara sadece gülüyorum Otobanda kovalamadığım araba yok... Şehir içinde zaten herkes arabaya hayran ve bilir Embarrassed  4 çeker almadığım sürece 2 çekerde aslanımdan üstünü tanımam...( Parayı verip BMW,Merso alacak olana bir şey demeyiz ama bu paraya alınabilecek en güzel araba budur !) Toroslara 10 lira verilen memleketimde puga laf atan çarpılır !

Düzenleyen Kemanyak - 15 Mayıs 2011 Saat 00:15
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008
Yukarı Dön
efsanemurat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Ağustos - 1980

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 00:20
valla arkadaşlar görünüş olarak donanım olarak çok güzel bende aldım 10 gün kullandım 11 günde motor bloğu parçaladı 3500 tl masraf nazik kullanmak gerekiyormuş şimdi binmeye korkuyorum sorun çıkartır diye hayallerimdeki arabaydı ama aldığım gibi böyle olması beni baya soğuttu ama konfor ve kullanım süper bakımlarını aksatmamak lazım 
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
Yukarı Dön
Kemanyak Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Aralık - 1978

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 00:33
Dostum kesiciye kadar basarım. 2 de 3 te kesiciye kadar uçururum ama şeytan kulağına kurşun araçta tık yok. Ama en ufak ses gelse bakarım nedir ? Araca bakarsan o da sana bakar. Masraf değil demek istediğim. Ufak bir sorunu görmezsen büyük bir masraf olarak döner sana. Yol tutuş fren güvenliği acil durum toparlaması 1 numara diyebilirim sınıfında. 2 kaza atlattım 1. Hatalı sollayan araçla karşı karşıya kaldım frene basınca aslanım kedi gibi pustu olduğumuz şeritte yapıştık asfalta karşıdaki araç şeritlerden şerit beğendi frenleyince... 3. Su kızağına girdik 120 ile otobanda ve araç resmen yanladı ama yine şeridinden şaşmadı. Motor konusunda henüz motor kapağı açılmadı benim aracın. orjinal contası duruyor... Seninki büyük şanssızlık dostum...
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008
Yukarı Dön
badcombatant Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
16 - Aralık - 1988

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 01:45
Şuan 2004 model 1.4 hdi 307 xr sahibiyim aracımı sattığımda mutlaka 110 hp 307 alıcam
tek sorun yaşadım oda ustayım diye geçinen çakallar yüzünden aracın beynine su girmiş erkenden fark ettik ufak bi işçilik parasıyla hallettik onun dışında hiç bi sorun yaşamadım
Yakıt durumu çok iyi
Frenleme mesafesi ve frene tepkisi çok etkili 2 büyük kazadan kurtuldum
Yol tutuşu gerçekten güzel ve gayet memnunum
Yukarı Dön
karacocuk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 10:50
benımde 307+ var 1.6 90 hp hdı basıma bela oldu ama yınede sevıyorum.... ustasını bulduktan sonra sıkıntı yok herkese elletmıceksın para dan kacmıcaksın ısın ehlıne teslım edeceksın arabada 8 tane aırbag var kendımı guvende hıssedıyom bu yeter bana

Yukarı Dön
hhuzun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 16:02
valla bende menmunum
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
Yukarı Dön
GiTaRRa Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 00:44
neredeyse yarı yarıya memnun yarı ya memnun değil işin özü sıkıntılı araç ama konforlu araç..satacagım dahada almam 
      Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:)
          KONYA
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 09:59
anket yaparsan memnun yada memnun olmayanların sayısı net oran olarak belli olur.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Emre Ekrem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Eylül - 1980

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 10:58
2000 model 306 gti a biniyorum, geçen hafta Alanya ya gittim ve Afyon civarı bobin yaktı hız ve çekiş muazzam düştü, buna rağmen Antalya ya kadar gittim, araca iyi bakıp 3 kuruş az vereceğim mantığı ile yan sanayi parça kullanılmadığı sürece hiç bir sıkıntı çıkarmadan yıllarca size dostluk yapacak bir markadır. 

2 si hala bende olmak üzere toplam 4 Peugeot um oldu, 205 1.3 rallye şuan 219 binde ve 306 gti ım 140 bin gördü, geçen hafta sadece alanya ankara arası 1500 km yol yaptım. Peugeot bakıldığı zaman asla yolda bırakmaz, asla üzmez.

Şuan rcz kovalıyorum, diğer arabalarımı satmaya gerek olmadan almak için biraz uzun zamana yaydım. Bu kadar bir Peugeot fanatiğiyim.  
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 11:01
Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

2000 model 306 gti a biniyorum, geçen hafta Alanya ya gittim ve Afyon civarı bobin yaktı hız ve çekiş muazzam düştü, buna rağmen Antalya ya kadar gittim, araca iyi bakıp 3 kuruş az vereceğim mantığı ile yan sanayi parça kullanılmadığı sürece hiç bir sıkıntı çıkarmadan yıllarca size dostluk yapacak bir markadır. 

2 si hala bende olmak üzere toplam 4 Peugeot um oldu, 205 1.3 rallye şuan 219 binde ve 306 gti ım 140 bin gördü, geçen hafta sadece alanya ankara arası 1500 km yol yaptım. Peugeot bakıldığı zaman asla yolda bırakmaz, asla üzmez.

Şuan rcz kovalıyorum, diğer arabalarımı satmaya gerek olmadan almak için biraz uzun zamana yaydım. Bu kadar bir Peugeot fanatiğiyim.  

senınde masallahın var yanı :)) pug fılosu kuracaksın herhaldeSırıtma
Yukarı Dön
Emre Ekrem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Eylül - 1980

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 11:06
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

senınde masallahın var yanı :)) pug fılosu kuracaksın herhaldeSırıtma

Gücüm yettiğince klasik olan/olacak modellerini toparlamaya çalışıyorum. Ailemize minik üye katılıyor, eşimde 4 kapılı var, eğer bir muhalefet olmaz ise şayet bu aralar almış olurum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 11:37
3 cü peueotumu kullanıyorum toplamda 250.000 km yol yaptım bir kez yolda bırakmadı. tamamen sorunsuz ,dertsiz tasasız bir araçtır . memnun değilim dersem günaha girmiş olurum :)))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 11:43

arkadaşlar kesinlikle bilinmesi gereken konu ne marka ne model olursa olsun aracına bakarsan yolda bırakmaz. peugeot un tek kötü yanı hassas bir araçtır bunun sebebi de asfalt arabası olmasıdır türkiye şartlarındaki asfaltlarda malumunuz çok iyi derecede değil. tek gerçek şudur arabana zamanında düzgün bakım yaptırırsan seni yolda bırakmaz. bu peugeot u kötüleyen arkadaşlar eşşek arabasına biner gibi arabaya binip daha sonra ön takım çabuk dağıldı diyen kişilerdir. adam gibi kullan adam gibi bakım yap ömürlük bin peugeot kalitesiz bir marka değildir sadece kibar nazik araçtır.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 11:57
ben aracımı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum 2000 model 106 Quicksilver beklentimin üzerinde bir araç çıktı yapmam gereken tüm bakımları yaptıktan sonra extradan bana bir arıza çıkarmadı ki biraz sert kullanırım yüksek devir ne yakıt olsun ne motor olsun bir problem çıkarmıyor. (MAAŞALLAH) 11 yaşında araç kalorifer peteği tıkanmış ki üstünden orjinal petek çıkmıştı. ve arkadaşların da dediği gibi aynı fiyatta başka araç ile kıyaslamış olalım 1993 model toyota corolla benim aracın yanında eşşek arabası kalır ne görüntüsü görüntü ne gücü güç her konuda eline verir. yaş olarak kıyasla desek bile o segmentte o fiyata araç zor gerçekten hesaplı bir marka peugeot.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 12:12
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

arkadaşlar kesinlikle bilinmesi gereken konu ne marka ne model olursa olsun aracına bakarsan yolda bırakmaz. peugeot un tek kötü yanı hassas bir araçtır bunun sebebi de asfalt arabası olmasıdır türkiye şartlarındaki asfaltlarda malumunuz çok iyi derecede değil. tek gerçek şudur arabana zamanında düzgün bakım yaptırırsan seni yolda bırakmaz. bu peugeot u kötüleyen arkadaşlar eşşek arabasına biner gibi arabaya binip daha sonra ön takım çabuk dağıldı diyen kişilerdir. adam gibi kullan adam gibi bakım yap ömürlük bin peugeot kalitesiz bir marka değildir sadece kibar nazik araçtır.

arkadaşım benim aracım şehir içi genellikle 200 km ve üstü hızlarda kullanılmaktadır. ben dur kalkı 160 la yapıyorum . yinede elimde kalmadı hiç bir peugeot. camaro z28 de motor yaktım, bmw 3,18 ile sibobları eğdim. aynı olayı neden kendi araçlarımda yaşamıyorum hayret ediyorum araçlar nazik falan değildir. herkezin kullanma stili farklı herkezin verdiği yem farklı . aracına bakım yapmadan kullanan ve burdan bu aracı kötüleyenlere sabaha kadar bu yazdıklarımı sıralayabilirim.
Yukarı Dön
m.peker Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 14:20

puglara biraz önyargıile bakıyorlar piyasada hatta sanayide ustalar bile peugeot ve cıtrıoen olmasa halimiz haraptı diyorlar.ama 4,5 yılldır dizel 307 kullanıyorum çok şükürki en ufak bi problem yaşatmadı bana genel anlamda memnunum pugdan

307 1.6 110 hp comfort dizel
Yukarı Dön
eren8er Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
17 - Temmuz - 1984

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 14:51
pejomu satıp honda alcam..
Yukarı Dön
boraa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 15:33
bende satıp wolfswagen alcam..
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 16:42
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

pejomu satıp honda alcam..
pişman olursun. tecrübeyle sabittir.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2011 Saat 16:43
Orjinalini yazan: boraa boraa Yazdı:

bende satıp wolfswagen alcam..
neden ? 206 yı satıp hangi model woswos alıcan
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2023 Model Peugeot 208 GT kablosuz şarj hk son mesaja git 108 0 mhakan71
konu icon 2008 Kedi Çiziği Kırmızı ELIXIR son mesaja git 231 0 55adige1919
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 527 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 4 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 188 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 548 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 491 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6263 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 36713 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 198 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 2780 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 8653 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4431 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 8028 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 296 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 3099 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 178 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 12616 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 3388 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 610 0 TİMSAH 71
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 4
talip206 4
kralex18 2
konfor 2
delroy 2
mhakan71 2
TİMSAH 71 2
VedatAkçay 1
Arslanalp2000 1
a.selim 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English