![]() |
|
56 km de kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
206_arda_+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: sarıyer/ İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler.
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok geçmiş olsun,buna benzer bir durum arkadaşım yaşadı, ısrarlarım sonucu kendisine 308 aldık ilk çıktığı zamanlar,aracı galeriden çıkartıp evine giderken yani km si sizinkini yarısı bile değildi,talihi yoldan dikkatsizce çıkan kamyon arkadaşımın aracına sağ taraftan çarptı.aracın sağ tarafı komple değişti ve tavanıda boyandı.airbagler falan zaten açılmıştı.ve kasko pert e çıkarmadı aracı, 2 ayda parça bekledi araç yattı.
tekrar geçmiş olsun bazen ufak uyanıklıklar pek hoş olmayan sonuçlar doğurabiliyor,daha dikkali ve sabırlı olmak lazım.
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Çok geçmiş olsun ALLAH dahah beterinden saklasın.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
geçmiş olsun kardeş bi fotosunu çekseydin ilerde satarsan değişen parçaqların neresi olduğunu ve ağır bi kazası olmadığını ispat için iyi olurdu
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun kardeşim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
dostum geçmiş olsun.. nedemek olduğunu anlayabiliyorum.. ben geçen gün arka stoplar buğu yapıyo diye söküp onarıyım istedim ve sonuç olarak orjinal stoplar yerine iki yeni stop alamk zorndayım.. o bile moralimi bozdu.. geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
abi bayanlar bu aralar izlenimlerime göre kendilerini bir sey sanıp carpısan oto gibi kullanıyorlar hele o bayanların kullandıgı sırket arabaları yokmu allah dusmanıma vermesın uzerıme cıkacak dikkatli olmasam onume onume atlıyorlar
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Kanka gecmıs olsun telefonda soyledıgınde soka gırdım ıcım gıttı acıkcası ama tek degılsın :DD bende arabayı aldıgım hafta servıse bırakmıstım :D:DDD bılıosun sol on camurluk far fln :Dd hemde park halında :DDd bızım ayrıcalıgımız var kanka :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
arkadaşlar artık şu bayan erkek olayını,bir kenara bırakın,lütfen,genelleme yapılacaksa erkeklerinde magandalığını bayan sürücüler geneller ve onlara görede hepimiz maganda oluruz,artist oluruz. benim bir ablam var maşallah çok iyi kullanıyor,en az benim kadar meraklı araştırır dener,kısacası oda araba sevdalısı ama ,2 sene önce yaşadığım olay şudur,araç peugeot 406 ozmn(ahhh ahh)
sağ ön koltuktayım aracı ablam kullanıyor, ben koltuğu iyice yatırmıştım yoldan geldiğim için yorgundum.ışıklarda aracın sağına ve soluna iki araç geldi,direk lafları falan duydum bir hareketlendim ablam sakin ol dedi,neyse yola çıktık bu ikisi arkadaşmış biri sağdan biri solda ablamı sıkıştırıyorlar,ben ablamın panikleyip paniklemeyeceğini merak ettiğim için dişimi biraz daha sıktım, araçlar opel astra bu arada,önüne geçip ani fren falan yapıyorlar,önüne kırıyorlar,bunlar bir ara gene yanımıza geldi yolda müsait olunca ablam spor moda alıp birden topukladı.şimdi bayanın da acemsi var erkeğinde,zaman zaman sizide strese sokan taksiciler dolmuşcular oluyordur,bunlarda ayn strese maruz kalıyorlar. Artık bayan erke ayrımı yapmak yerine bence,usta sürücü,acemi sürücü ayrımı yapmak lazım. Bir gün trafikte eşlermzin arkadaşlarımızın olacağını unutmayalım.
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
gecmiş olsun çok üzüldüm yaa.haklısın adama çok dokunur.neyse mal önemli değil önemli olan sağlık.çok geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bende sollamaya çıkınca gazı kökleyip geçmeni engelleyenlere ayar oluyorum
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
gecmis olsun
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
206_arda_+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: sarıyer/ İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_+
kanka zaten kendimi avutmak için mesutun da başına gelmişti falan dedim kendime=). en başta kendime yakıştıramadım. Bayanları bu güne kadar genellemedim asla, ama insanın canı yanınca genelliyor. ayrıca benim annemde, kız arkadaşımda araba kullanıyor. inanmayacaksınız belki ama servise gittim benden başka 2 kaza olayı daha vardı, onlar da kaza nasıl oldu falan diye anlatıyorlardı. biri dedi ki adamın biri geldi yandan vurdu, şirket arabasıymış falan dedi. diğer kazazede de atladı hemen benim kaza yaptığımda şirket arabasıymış dedi. tabi benim kaza yaptığım araçta şirket arabası olunca traji komik bir sahne oluştu. öte yandan bir diğer arkadaşın dediği gibi trafikte biraz sabırlı olmak lazım. acil bir durum yoksa uyanıklığı da kenara bırakmak lazım. Allah verecekse böyle kaza versin, tırların arasında sıkışmış, bariyerlerden atlayıp ormana uçmuş arabalarda görüyoruz. insanlar arabalarında canlarını kaybediyor. o yüzden allah ağır kazadan korusun hepimizi. duyarlı arkadaşlara da teşekkür ediyorum. bu kadar ilgi olmaz sanıyordum gerçekten. eksik olmayın...
|
|
***206_arda_gti***
* 206+ envy * |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ulan madem gazı köklicen ozaman basta gidelim dimi. ha basmıcaksan da bırak biz geçelim sen kendi halinde devam et, neden başta yavaş gidiyor ve geçmek istediğimde gaza basıyorsun ki.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
evet acelemiz yoksa sırf sıkıldığımız için basmayalım ki acelesi hastası vs olanlara yer açmış oluruz ve de sağ sağlim gideceğimiz yere varırız
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |