![]() |
|
206 Tekleme ve Rölanti Bozukluğu (Yardım!) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
insatiable_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: dfgdg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
son mesaj tarıhı baya olmus ama yınede yazalım cvp veren olur belkı :))
arkadaslar benımde sorunum buna cok benzıyor. lpg de sorun vardı stop edıyordu onu duzellttık sayılır ama bu seferde benzındeyken araba acaıp sallıyor ya. ornek arabaya ılk bındıgımde marsa basıyorum gaz vermessem hemen stop edıyor. tmm motor soguk anladık ama sonucta mobılet degılkı buda yanı o kadar para avradını sattımı arabası sonucta 80 model sahin degil nihayetinde.. benzın rolantısınde acaıp sallaıyo araba as250 kamyonet gıbı tırr tırr tırr tırr dıe... lpg duzeldıkten sonra oldu bu. gecen gunde lpgdeyken cevre yolunda 20 dk falan yol aldık sonra ısıklara gelınce devır kafasına gore 800 1000 arasında oynayıp durdu sonra stop ettı. anlam veremedım bunada.. gecen ay zaten bı dunya masraf yaptım arabaya hala sorun olması cok canımı sıkıo.. fıkrı olan varmı bu konuda Allahını seven el atsın bosu bosuna sorunsuz parcaları degıstırmeyelım zaten kacan kactı bı yerlerıme :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu sıkıntı hava akışmetresinden olabilirmi acaba onu denedinizmi.
|
|
![]() |
|
baris1007 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: VAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris1007
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
pejoyu satarsam bidaha içinde j harfi olan araba almıyacağım bu jetta dahi olsa almam illalah ettim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaguar da dahil dimi :D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |