![]() |
|
orijinal navigasyon satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | ||
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
süper ama 1500tl yok:(
|
||
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gönderdiğin linki sen cihazı satılığa çıkarmadan önce de görmüştüm, fransızca olduğu için sadece "adamlar yapmış yahu" diyip kapatmıştım. Benim öğrenmek istediğim şey 206 Quiksilver'a olup olmayacağı, yani genel olarak 206'lara olabilirliği yüksek, eyvallah ama 206 Quiksilver'da çalıştıramama gibi bir durum yaşanması söz konusu mu? Bu konuda bilginin olup olmadığını merak ettiğim için sormuştum. Kesin bir cevap verebilirsen, ben de sana kesin dönüş yapacağım alım tarihimle ilgili. Laf olsun diye sormadım yani, ciddi alıcıyım ;) |
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
ben servisteki usta ile görüştüm 206 araçlarda VAN şebekesi kullanılıyor benim aracımda VAN sistem yani uyum sağlar. 206+ modellerde yeni şebeke yani CAN var onlara uyum sağlamıyor
|
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
Cihazla ilgili detaylı bilgi vereyim (ergin yurtdaştan) alıntıdır Cihaz aslında navigasyon özellikli bir cihaz ama harita cd'si malesef yok. Sadece enlem-boylam ve pusula aktif.Üzerinde Sim kart girişi vardır. 1'e 1 cep telefonudur. bluetoth özellikli olarak algılanmasın. Cihaz sesli arama yapabilir , mesaj gönderebilir ve alabilir. hatta gelen mesajları sesli olarak okuyabilir.üzerinde kızılötesi alıcısı vardır. kendi cep telefonunuzdaki rehber kayıtlarını cihaz ile eşleştirebilirsiniz. |
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
benim bildiğim kadarıyla bu cihaz navigasyon olarak kullanılabiliyordu, harita CD'si yok demek, navigasyon olarak kullanılamayacak anlamına mı geliyor yani? Sen navigasyon özelliğini kullanabiliyor muydun? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
hayır kullanamıyordum. citroen yeni c5 ler için bu yıl sonunda türkiye haritasını fiyasaya sürecekmiş c5 deki cihaz rt3 e çok benziyor ama haritayı yükleyip denemeden emin olamayız.
|
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
|
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
|
Vedat hocam bugün aracımın CAN olduğunu söyledi bir elektronik ustası. Yani senin cihazı ben alırsam, navigasyon yazılımını da bulamazsam, sadece telefon özelliği olan bir teyp almış olacağım, direksiyondaki kumandayı kullanamayacağım ya da dışarıdaki sıcaklığı göremeyeceğim, yol bilgisayarını da kullanamayacağım. Aracımın VAN mı yoksa CAN mı olduğunu kesin bir şekilde bana kim söyleyebilir?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
aracının üretim yılı nedir CAN sistem 206+ modelde kullanılıyor ben bu bilgiyi yetkili servis ustasından aldım |
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
ben düzcede ikamet ediyorum yakınsan takar ve görürüz bu cihazda son sürüm yazılım var mp3 çalıyor hareket halinde video izleniyor ve aracın her türlü bilgisi ve direksiyon kumandası çalışacak.
Düzenleyen VEDATDINC - 07 Nisan 2011 Saat 15:06 |
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
|
ben ankaradayım üstad, aynı şehirde olsaydık çoktan seninle görüşmüştük :) kesin bir bilgi almam lazım, hem navigasyon hem de van can olayı için. Navigasyon için C5'in CD'sinin çıkmasını bekleyeceğiz, van can için de kime soracağımı kimin ne söyleyeceğini bilmiyorum doğrusu, yetkili servis böyle konularda baştan savma cevaplar verebiliyor.
|
||
![]() |
||
|
bunu görmemişim, araç 2004 quiksilver. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
CAN sistemde sustalı anahtar ve cd okuyucunun sağ kısmında yukarı aşağı butonlarının üstende 2 adet küçük buton oluyor. ve CAN sistem 2006 dan sonra kullanıldı Düzenleyen VEDATDINC - 07 Nisan 2011 Saat 18:46 |
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
|
düzce yolu mu görünüyor bana :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
orası sana kalmış eski ekranın takıldığı bölümü nasıl yapacaksın? benim ekranda kullanılan kasketi senin ekranın olduğu yere monte ediyorlar
|
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
|
onlar kıl tüy, halledilir bir şekilde :) asıl önemlisi benim aracın işletim sistemi ve bu alete navigasyon yazılımının yüklenebilmesi. İkisinin de kesin cevabını bir alabilsem biner arabaya gelirim dert değil :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
işletim sistemi uyar bu çözüldü ama harita için bişey diyemem
|
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
bulgaristanın haritası var bizim yok bu nasıl iş anlamıyorum
|
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
|
son navigasyon yazılımı için Düzenleyen derks - 09 Nisan 2011 Saat 01:32 |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
cihaz herhangi bir aracda daha önce kullanılmışmı ?
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |