|
Alınık 206 cc ( quiksilver ) 15" Jant. |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
albayım akşam benim fıstığın resimleri ekliyim vazgececeksin bu janttan :))
|
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
DOĞRU KARAR.. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ee ne anladım ben bu işten banada bul bari işimiz görülsün beraber 2 takım alırsak fiyatta indirim yaparlar gökhan |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kusura bakma kardeşim benim kolay kolay vazgeçmeye niyetim yok |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen kardeşim çok haklısın... ben en sağlıklı tarafından bakıyorum 2 ayda bir rot balansa gidemem |
||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
206 X-line the Orginal
Mersin |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 aracımda toplam 7 jant değiştirdim. cc jantınada geçersem 8 olcak. |
||
alper
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bari 195 50 15 lastikli olsun en güsel bu ebatta duruyor
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
orjinal ebat olan 55 yanak takıp sürekli meguiars lastik parlatıcısı ile parlatırsan lastikler hiç göze batmaz çokta güzel durur konforda iyice azalmaz. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen kardeşim çok haklısın valla en son öyle yapcam |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
beyazda bak nasıl duruyor Düzenleyen GökhaN - 18 Ocak 2011 Saat 16:29 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
adamı iyice kudurtacan :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bide adamlar beğenmiyor göstermez diyorlar arabayı olsunda bu jantlardan göstermesin razıyım gel benimle Düzenleyen albaydemircan - 18 Ocak 2011 Saat 19:24 |
||
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arabayıda bastımı olay tamam
|
||
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cc jantı göstermez mi ya :)) bastınmı yere tamamdır
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynen tadından yenmez |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hay allah razı olsun abi yav senden başka herkes yerden yere vurdu güzelim jantı |
||
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bu jantları bütün 206 306 106 kullanıcısına öneriyorum bu jant çok fena ya nasıl kimse beğeniyor :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ARKADAŞLAR
Elinde 2 takım olanlar varsa 2 takım aranıyor haberi olan duyan varsa lütfen benimle iletişime girerse sevinirim |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |