![]() |
|
klima ısıtır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[QUOTE=206xt]kardeşim erzururm ne ki sen bi de sivası görsen:)) ben ikisinde de yaşadım uzunca süre ve diyorumki sivastan beteri yok:)) zaten derler ya hani soğuğa sormuşlar nerelisin diye,erzurumluyum ama sivasta ikamet ederim demiş:) kışın yolda yürürken göz kapaklarımdan biri gözümü kırparken yapıştı burda biliyomusun..
doğru diyorsun kardeşim ama inan ki erzurumdan soğuk görmedim sivastada çok bulundum ama erzurumun soğuğu bi başka ama haklsın sivasında maşşallahı var dün yaşadığım bi olayı anlatayım benzinlikte arabayı yıkattım arabayı kenara çektim lavaboya gittim 3 dk sonra geldim araba komple buz tutmuş silecektim silemedim heryeri buz bez alacam bagajı açamadım sonra tekrar yıkattım buzlar açıldı sileyim dedim bitarafını silerken bitarafı donuyordu :)))) Düzenleyen LANOPE - 28 Aralık 2010 Saat 20:29 |
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
:)))) bu daha iyiymiş ya.. bu sene daha başlamadı burda kış bakalım hayırlısı:))
|
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
sana ben bişey daha söyliyim ama sakın yengeye deme :) babam erzurumda okumuş üniversiteyi o anlattı yurttan yemekhaneye gitmişler içeri girmeye başlayınca arkadaşları yarılmış gülmekten ne oldu demiş arkadaşıda burnundan uzunca bir buz koparmış eline vermiş sümüğü akmış ve donmuş farkında değil tabi :)
|
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
:) o zaman hem özür dilerim hemde sağlıklı ve uzun ömürlü bi yavrunuz olmasını dilerim.. Bundan daha büyük mutluluk yoktur heralde.. sevgiler
|
||
|
||
![]() |
||
|
:))))) lanope erzurum sivas derken konuyu mahfettik ya farkındamısın.. neyse ben sustum:)
|
||
|
||
![]() |
||
|
BENDE:))
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar benim arabamda polen filtresi varmı bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
|
||
![]() |
||
|
ben 306 larda polen fıltresı hıc gormedım...
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
daha eski modelleri bilmiyorum ama benim klimada
hem ısıtıp hem soğuyuyor. ![]() |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
imkansız ısıtması
|
||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
||
![]() |
||
aslanparcası ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanparcası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar rezistans vardır belki klimalarda? Rezistansın içinden geçen havanın ısınmasıyla klima ısıtma yapabilir? |
||
![]() |
||
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
Arkadaşım ya sen hakikaten bilmiyorsun yada zırt atıyorsun. Evet bir klima Hem ısıtır hem soğutur ama o klimalar sadece ev ve iş yeri klimalarıdır Bu özellik araçlarda olmaz. En azından konyu açan arkadaşın aracında olmaz. Benimde 206 Rolandım var ve digital klimadır ve aynen 14 ile 28 ayarlanabilir kademsi var. Ama Sadece soğutma görevi görür. Isıtmaz O senin ısıtıyor dediğim olay Eco yazısının olduğu kısımdır ısıtma işlemini ecoda yapar yani ekonomikte Yani kalorifer ve bunun klima ile hiç bir alakası yoktur. Sen karıştırıyorsun. Kademe 28 de ise ve eco yazıyorda içerisi ısınıyor diyorsan o arabanın kaloriferidr unutma. En azından bu arabalar böyle.
|
||
![]() |
||
|
arkadaslar bu kadar yazı yazdık acıkladık hala daha klima ısıtır dıyenler varsa baska dıyecek sozum yok...
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
benim klima AC deykende ısıtıyor ECO daykende ısıtıyor. Ama klima ısıtıyor olsaydı araba çalışır çalışmaz sıcak üflemeye başlardı motor soğukken. motor ısınmaya başlayınca sıcak vermeye başlıyor bende ECO moduna alıyorum ne gerek var klima açmaya benzin yakmaya :D (bu arada benim klima dijital ona göre yorum yaptım, manuellerin sistemini bilmiyorum.)
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |