![]() |
|
MOTOR TEMİZLİĞİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
üstübü de denir. ip yumağı gibi olup sanayide ustaların ellerini silmekte kullandıkları bezvari bir çabuttur.
|
||
![]() |
||
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rica ederim.
|
||
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
arkadasımızın tavsiye ettigi sonax motor temizleyicisini kullandık, gercekten ise yarıyor ama siz yinede elektronik kısımları uygulama sırasında korumaya alın. Ben bir de wd40 adında bir sprey kullandım, ürünün nemi atma , pas çökme , pastan koruma, temizleme ve yağlama özelliği var, motor üzerinde kullanmaya uygun hicbir zararı yok, motorun heryerine korkmadan sıkabilirsiniz sanayide motorun kablo ve elektronik yerlerine bile sıkıyorlar sıvı temasını paslanmayı engellesin diye, bu ürünü motorun heryerine fazlaya kacmadan sıkın temiz bir bez veya üstübü kullanarak güzelce temizleyin 2 ay temizligini ve parlaklıgını rahat koruyor kolay gelsin
![]() |
||
![]() |
||
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
|
motorn yeni gibi olmuş maşallah. eğer böyleyse yıkatmaya ne gerek var. ama biraz uğraşmak gerek gibi. ben de aynı ürünü almayı düşünüyordum ama işe yarayıp yaramayacağını merak ediyordum. sayende öğrendim teşekkürler... |
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
Rica ederim gerçekten de tertemiz yapıyor. Eğer motorunuz benimki kadar kirli ise 1 kutu hemen hemen bitiyor. Biraz bezle temizlemek gerekiyor yorucu kısmı bu. Tabi bu arada eliniz sağa sola çarpıp çiziliyor tabi buna değiyor. Ürünü hiç düşünmeden alın bence.
|
||
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
en kısa zamanda bu urunden edınıp mototruma bahar temızlığı yapıcam bu kadar uğraştırmayan ve mukemmel sonuç veren bı urunmuş neden zora sokayım kı kendımı :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |