![]() |
|
LPG NİZ NE MARKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende sımıt depoyu tavsıye ederım... bagajını oldurmemıs olursun. onun harıcınde markadan zıyade ıyı usta bulman lazım yoksa basın dertten kurtulmaz. ayrıca brc nın 1200 tl dedıklerı kıt brc degıl smart yada bravo adıyla tabır ettıklerı kıt olsa gerek.
|
|
![]() |
|
muratglmz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratglmz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 307 aracımı 2 ay önce aldım geçen haftada atiker lpg taktırdım. sadece 2 sorunla karşılaştım. forumlarda okuduğum kadarıyla pek çok kişi bu sorunları yaşıyor. 1.si benzin göstergesi sona dayandı ışığı yanıyor, benzin alsamda hasreket etmiyor. 2.si antipollution fault hatası verdi ve göstergede motor arıza lambası yandı. atiker taktırıp bu sorunları olan ve çözüm bulan arkadaşlar var mı? çözüm varsa paylaşabilirler mi? şimdiden teşekkür.
|
|
2004 307 XT
|
|
![]() |
|
benzın gostergesı durumu bır arıza degıldır. aracın sıstemıyle alakalı oldugundan cok normal bır durum. kafana takma bos yere. yapılacak sey azar azar ama sık sık benzın almak.
"antıpollutıon fault" hatasını sadece gazda ıken goruyorsan "lpg karısım hatalıdır". usta dogru ayarı yapamamıs demektır. ayrıca bu konuyla alakalı forumda fazlasıyla bılgı var... Düzenleyen cecoli - 10 Kasım 2010 Saat 09:31 |
|
![]() |
|
her zaman brc kullandım epey bi memnun kaldık
|
|
![]() |
|
yukarıdakı yuzdelere ne oldu boyle yaaa... gunduz baktıgımda 5-6 brc var ıken ne o oylee ucmus gıtmıssss... bu ısın ıcınde bır ıs var. brc cıler toplu saldırımı yaptılar neeee :))) |
|
![]() |
|
muratglmz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratglmz
bana da öyle geldi birdenbire brc nin bu kadar atak yapmış olması şaşırtıcı doğrusu...
|
|
2004 307 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratglmz
bu arada cumartesi po dan 20 tl lik gazla 120 km yaptım pazar akşamı aygaz euro lpg aldım 30 tl lik 125 km yaptım ilginç geldi bana fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...
|
|
2004 307 XT
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
brc kullanan arkadaş egosunu tatmın etmek icin habire oy vermiş
![]() |
|
![]() |
|
yalnız bu ankette bır sorun var. uye adıyla 1 kere oy verıldıkten sonra bır daha oy verılememesı lazım. bende sımdı denemek ıcın 3 defa tıkladım ucundede oy eklendı :))) bu ısın gercekcılıgı kalmazkı boyle... :DDD
canım sıkıldıkca oy vereyım barı... :D
Düzenleyen cecoli - 10 Kasım 2010 Saat 21:25 |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
bir yerde yanlışlık var ama hadi hayırlısı
|
|
![]() |
|
Sedan006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Arkadaşlar ben de atiker taktırdım bugün. İnşaAllah bir sorun yaşamam. aracım 206 sedan. gerçi fazla kullanmadım ama sürüş zevkimde hiç bir değişme olmadı hamd olsun
|
|
![]() |
|
hadı hayırlısı olsun... ınsallah sorun yasamazsın...
|
|
![]() |
|
anketı kapasak daha ıyı yanı arkadaslar... suyu cıktı bu ısın ve amacından sastı. yada sadece 1 oy verılebılecek sekılde yenıden duzenlensın herkes yenıden tıklasın... Düzenleyen cecoli - 11 Kasım 2010 Saat 09:27 |
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
oylamada Tartarini neden yok? Benim aracımda Tartarini var. Bu çok tutulmayan bir marka mı acaba. Aracı yeni aldım üzerinde geldi lpg'si. Eski sahibi 1500 civarı taktırdığını söyledi. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
tartarınının bu lıstede olmamasını bosver sen. tartarını ıyı bır sıstemdır. bılen bılır herkesde bılmez. oyle cok fazla bır popularıtesı yoktur ama kalıtelıdır yanı ıcın rahat olsun... fıyatıda dedıgın gıbı 1500 den asagı degıl... o acıdan sen kullanmana bak keyfını cıkar :))) |
|
![]() |
|
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
bende de lovato var cok memnunum fakat benzin göstergesi öldürecek beni
|
|
E35
|
|
![]() |
|
bu sorunun bır cuzumu yok. az benzın alarak ıbreyı yerıne getıreceksınız
Düzenleyen cecoli - 27 Aralık 2010 Saat 12:38 |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
%70 vergi olurmu ya insafsızlar:(
|
|
![]() |
|
ankette Tartarini Yok bende Burdan oyumu Kullanayım Büyük harflerle
TARTARİNİ HER ZAMAN HER YERDE |
|
![]() |
|
kardeşim için rahat olsun tartarini kesinlikle ultra süper bişey ben şahsen aracıma taktırdım ve faydasını gördüm o yüzden fiyatı pahalı olduğu için milletimiz ucuz firmalara yöneliyor |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |