![]() |
|
Stop lambası ve abs ışığı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abs fren sistemiyle alakali bi sistemdir......anti bloke brake system.....o yuzden arizan fren sistemiyle alakali.. |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Arkadaşlar abs ışığı ile akünün ne bağlantısı olabilirki?Nerde kontrol ettirebilirim peki?..
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
hidrolik yagi seviyen dustuyse yapabilir...kontrol etmen ii olur
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
akünüz zayıflamış.akünüzü değiştirin.aynısı bendede oldu.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
ılk etapta aku akımı kontrol ettırın oynama varmı sabıtmı, bunun dısında aracın hataları komple sıldırın tahmınımce duzelecektır...
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Merhaba arkadaşlar,307 aracım var sizlere bir şey danışmak istiyorum..bu 5-6
gündür aracımda bir anormallik var,abs vs ışıklar söndükten sonra
kontağı çevirdiğimde yanan STOP lambası araç çalıştıktan sonra ABS
ışığıyla birlikte 2-3kez yanıp yanıp sönüyor[ABS ışığı sürekli,stop
lambası da abs yandığı sürece aralıklı aralıklı yanıp sönüyor] ?Özel Servise
götürdüm arabayı 3-4gün daha bekle belki abs kendini resetliyordur falan
dedi olmazsa o
ışık yanınca gel dedi de motor soğukken oluyor o olay ben çalıştırıp
servise götürene kadar kaybolacak yine nasıl yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadşlar..?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |