![]() |
|
Müşteri çıktı..Satıyorum.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki gideriz alayına farkedermi =) aslan amblemimiz varr =) ayrıca gördüğüm en tatlı 206 bu. istanbulda yaşıyorum böyle 206 görmedim ben.. Allah kazasız belasız sürdürsün. |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
sağol kardeşim Allah razı olsun... |
|
![]() |
|
A.L.P ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2009 Konum: 01 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
hayırlı satıslar ins istedign fiyata gider..bende bu stop arayısındayım ayrı satmayı dusunuyormusun?
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
ya ben sana söyledim ...unutmuşun. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeşim...allah gönlüne göre versin...
|
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Ne yaptın Burçak gitti mi sahra ?
|
|
A3
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Valla eleman bankadan onay bekliyorum ben haber vericem dedi. Palio varmış satmış üstünü kredi çekecekmiş. Olursa olur olmazsa sağlık olsun. Aslında hala kararsızım bu kadar emek verdim satsammı satmasammı diye. Daha az benzin yaksa meret satma fikri olmazdı ya kafamda neyse. Hayırlısı. Şehir içi 0,30 krş yakıyo. 0,25 lere falan enjektör temizliğiyle falan indirebilir miyiz acaba?
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Emek,emeksiz olmuyor biliyorsun yeni aldığınada yapacaksın öyle düşünme istediğin rakamı veren olursa çak gitsin. Tam bir bilgim yok o kadar yakıt tasarrufu yaptırır mı? Sen çok yol yapmıyorsun ki bildiğim kadarıyla,çok mu üzüyor yakıt seni yoksa derdin yenilik mi ? |
|
A3
|
|
![]() |
|
Evet aslında haftasonu biniyorum sadece nerdeyse ama zaman zaman çok yoğun kullandığımda oluyor. Yakıt ilk plan yenilik çok acil bir durum değil. Ama daha öncede dediğim gibi aklım C4 te kaldı :) |
|
![]() |
|
c4
![]() ![]() ![]() |
|
A3
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sende ölmüş eşşek hesabı ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |