![]() |
|
otomatik şanzıman arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama hep yapmıyor bazen düzeliyo rahat gidiyo baskı balata olsa hep yapmazmiki
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Belki başlangıç aşamasındasın tabi ben bu konuda yeterince bilgili değilim ama inşaallah söylediğim değildir. Çünkü baya masraf çıkartan bi parçaymış...
![]() |
|
![]() |
|
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
arkadaşlar bu gün şanzımancıya gittim.arabayla turattı 3. vites kayışı kaçırıyo revizyon dedi büyük paralar söyledi güvenemedim
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşım aynı problemi bende yaşadım.3000 devir 90 km hız.bir zaman sonra şanzıman arızası verdi.yetkili servise getirdim aracı.şanzımanın yağ kaçırdığını söylediler.conta takımı değişti.şanzıman ankaraya gönderildi.işçilik parça kargo vs. 1000 tl ödedim.muhtemelen sende aynı problemle karşı karşıyasın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |