![]() |
|
Polis ve P.T üyelerinin diyalogları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Koceli/İZMİT
1982 |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
polislerin kendi aralarında veya işte merkezle olan telsiz konuşmalarıda tam bir komedi :) işte birkaç örnek; (Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Arslan "Polisin Hatıra Defterinden" kitabından)
Heyecanlı bir ses:
"Merkez tarandık".
Merkez: "Hayır efendim aranmadınız". --------------------------------------- 4512: "Merkez! Alet kontrol" Merkez: "Elinizdeki alet değil, cihaz". 4512: "Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez". -------------------------------------- Şöför: "Müdürüm, araç intikal etsin mi?" Müdür: "Etsin, ama içinde şöförüde olsun". -------------------------------------- Merkez: "Camide son durum nedir?" 5436: "Cenazeler mezarlığa seyir halindeler". ---------------------------------------- 4536: "Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaybolmuş". Merkez: "Anlaşıldı. İstasyonlar not alın. Kaybolan tosun eşkali veriyorum". ---------------------------------------------- 3370: "Bir minibüs at arabasına çarpmış, at vefat etmiş". Merkez: "Başın sağ olsun evladım. ------------------------------------- 7553:"Kaçan aracı takip halindeyiz". Merkez:"Anlaşıldı. Mevkiiniz?" 7553:"Kaybolduk Merkez!..." Merkez:"Mevkiiniz?" 4566:"Cumhuriyet caddesi". Merkez:"Tam mevkiiniz?" 4566:"Arabadayız Merkez". ------------------------------------- 5452: "Bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamam" Merkez:"Araç alkollü mü?" 5452: "Olumsuz efendim, araç dizelmiş". ----------------------------------------- 4512: "Merkez, hırsız kaçıyor!" Merkez: "Anlaşıldı, nereden nereye kaçıyor?" 4512: "Şuraya doğru kaçıyor". Merkez: "Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tarif etsin". --------------------------------- 3345: "Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir?" 6220: "Henüz Abone'yi söylemedi amirim". -------------------------------------- 5433: "Caddede şüpheli bir paket var." Merkez: "Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde 5433: <3 dakika sonra> "Uzman ekibe gerek yok. Paket boş".
Merkez: "Nereden anladınız, 'Çevre güvenliğini alın' demiştik". 5433: " Üzerinden kamyon geçti efendim". ----------------------------------- Merkez: "İskeledeki aracın belgelerini alın". 5426: "Araç feribota binmekte..." Merkez: "Belgeleri muhakkak alın". 5426: "Doğrudur Merkez, ben de feribota biniyorum". 5426: <5 dakika sonra> "Aracın belgelerini aldım".
Merkez: "Derhal merkez karakoluna intikal edin". 5426: "Olumsuz Merkez. Feribot hareket etti. Ben karşıya geçiyorum. 17.00 feribotu ile dönerim".
|
||
A3
|
||
![]() |
||
murti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
slm arkadaslar
incirlide cevirmee ye girdik polisalkol muayene yapıyor zannttim.Alkollüde degilim polise relax hareketler yapıyorum ,o esnada polis bana kemer dedi !!!bende pantolondaki kemeri gösterinnce polis bastı kahkahayı !!! devam et devam et seningibilerde aramızda olması lazım dediii
|
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kocaeli üniversitesine sınava arkadaşımı bıraktım üniversitenin biraz ilerisnde bulunan seyyar köftecinin önünde durdum yarım ekmek köfte yapmasını söyledim aracı köftecinin önündeki çakıllı kısma park ettim köftemi almaya giderken trafik polisi benim arabanın plakasını anaons etti noluyo diye baktım buraya park edilmez dedi köftemi alıp hemen çıkıcağımı söyledim belgelerimi istedi noluyo anlamadım aracını bağlıyımmı dedi ne bağlaması ben tabi şaşkınlıkla polise bakıyorum noluyo diye evraklarda eksik yok benim ruhsat ehliyet ekip arabasına girdi belgelerin yanında 58. maddeden 69 tl'lik nurtopu gibi trafik cezasıyla çıktı içimden çok fena söyleniyorum tabi artık aldım cezamı gidicem bekle dedi bide alkolmetreyle kontrol yaptı sıkıntı yok ordan geri döndü ve gitti sanki sadece bana ceza yazmak için gelidi bu olaydan sonra tüm Trafik Polislerine ön yargılıyım çoğu iyi niyetli değil.Yada bana öylesi denk geldi
|
||
![]() |
||
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
|
bigün yine kırıkkaleden ankaraya giderken arkadaşın arabasıyla ufak çaplı bi kaza yapmıştık çaptığımız arabada samsun ticaret başkanının arabasıydı rapor için polis geldi bu ne hız organ naklimi yapıyosunuz demişti
![]() |
||
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
||
![]() |
||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
|
58.madde İndirme ve bindirme kurallarına riayet etmemek.
ayıp bee bari alakalı maddelerden birinden yaz :)
mesala bunlar :)
59 Yerleşim birimleri dışındaki kara yolunda zorunlu haller dışında taşıt yolu üzerinde duraklamak veya park etmek kural ve yasaklarına riayet etmemek.
60 Taşıt yolu üzerinde duraklamanın yasak olduğu yerlerde ve hallerde duraklama yapmak. 61/1-a Duraklamanın yasaklandığı yerlerde 61/1-b Park etmenin trafik işaretleri ile yasaklandığı yerlerde 61/1-c Geçiş yolları önünde veya üzerinde |
||
A3
|
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
İstanbul yolculuğu dönüşümüzde bizi sağ çektirip dizel arabadaki açık egzoza gaza bas diyip bizi çileden çıkaran
benide arkadan abi bu dizel diye bağırtan kişi ![]() |
||
![]() |
||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
|
![]() |
||
Koceli/İZMİT
1982 |
||
![]() |
||
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
|
okan son derece haklı birileri para kazanacak diye sana ceza yazıyorum diyen bi zihniyetten ne bekleybilirsinki..
![]() |
||
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
||
![]() |
||
|
yolun tenhalığından olsa gerek vatandaş kırmızı ışıkta geçer. Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Birader o geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa.'
![]() |
||
A3
|
||
![]() |
||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
|
nisan ayında istanbul yolunda ulus yönünde çiftlik kavşağına gelmeden,benim şirket racında telefonla konusuyorum saat 9,30 falan,ben orta şeritteyim 50-100 metre önümde sağ şeritte trafik polisi gidiyor,ben görmez dedim ama polis yavaşladı,yan yana geldik,tabi ben de polis yavaşlayınca telefonu indirdim hayırdırki diye ve de hiç bişey yokmuş gibi önüme bakıyorum müzikte açık,ama polisin bana baktığını farkettim müziği kapattımcamı açtım,polis anons geçti 'kontöre zam gelmiş,100 kontör 62 lira olmuş ,ceza gelince görürsün,şimdi rahat rahat konuş'dedi.bende 'canın saolsun' dedim ve devam ettim.
ama 4 ay oldu bende işten ayrıldım,şirketten arayan olmadı cezan var diye :)))
|
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
walla okan ve selim haklı
![]() |
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
geçenlerde 2 yunus polisi yolumu kesti araçta arama yaptılar hiç sorgu sualsiz aracı aradılar neden beni aradıklarını sordum araç şüpeliymiş neden şüpeli dedim 307 ler den şüpelendiklerini söylediler bayağı kızmıştım bişey bulmadılar arçta ama canım çok sıkılmıştı
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
|
E5 den pendik istikametine gidiyorum sağ sol kendime yol arıyorum sağ şeritten akıyorum dikizden bir baktım polis hemen sola kaçım dedim ve Bomba anons kaçma kaçma yazdım ben rahat ol
![]() |
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
uğurböceği ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uğurböceği
|
süper yaa :)
|
||
hayatım HIZ'lı
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Savcılık izni olmadan seni ve aracını arayamazlar. |
||
![]() |
||
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
|
öyle bi arıyolarkiii ![]() sene 2005 fındıkzade tarafında hanıma cep telefonu almaya gittim paket elimde bayiden çıktım bir araba geçti ama sadece sesini duyduk çok hızlıydı, polisten gelen anons herkesi manyak etti kendide dahil "yuh a.q. çocuğu"
![]() |
||
535 3032966
2005 307 xt |
||
![]() |
||
uFig ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
|
Ben yazsam destan olur sanırım :)
|
||