|
LPG Ve Benzin Sorunu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam ıste sımdı cıktı meydana . sen gazı 1.78 den alırsan 100 km de 6.5 lt ye gelır. zaten bu degerınde altına dusmek pek mumkun degıldır. bu tarz rakamları yazarken lpg fıyatınıda yazmak gerekır ıste bu yuzden...
ayrıca hayırlı yolculuklar kazasız belasız...
|
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şuan kaştayım lpg 2.00 aracında ayarı bozuldu çakmak a komperesör takalım dedik sigorta yandı değiştitincede lpg ayarı bozuldu stop ediyor benzinden geçerken çekişden düştü 13kuruş yakıyor şuan(uzun yol) en yakın prins bayi 120km uzaklıkta böyle idare edicem kendime çok kızıyorum 5 para etmez komprosor yüzünden arabanın ayarı bozuldu sakın almayın deniz yatağını bile çok geç şişiriyor
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bırader cakmagın sıgortası ıle aracın lpg ecusunun ne alakası var gozunu seveyım...
soyledıgın bana hıc mantıklı gelmedı. lpg ecusunun ıcındekı ayarları sen bozamazsın normalde yanı.
cakmagın sıgortası atmıssada yenısı takarsın olur bıter. boyle bır durum aracın baska yerını etkılemesı gerekır. bendede bımden aldıgım 10 lıralık dandık pompalardan var. cokta guzel calısıyor. 2 kere baskasının lastıgını sısırdım. top sısırdım. sans ısımı acaba?
|
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düzenleyen 06BAHO - 29 Haziran 2010 Saat 12:39 |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |