|
|
pejo 206 kasko ??? |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
arifziyaar
1. Vites
19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2010 Saat 10:01 |
|
4-5 sigorta şirketi ile görüştüm.. en riskli grup 18-30 yaş arası.. en riskli otolar pejo ve citroen.. daha önce aracım olmadıgı ilk kez kasko yaptırdıgım için bilmemne vs.. vs.. sebeblerden en yüksek limitlerden sigortam hesaplanıyormuş...
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
berko
2. Vites
02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2010 Saat 09:56 |
|
hdi sigorta ile 570 civarı verdim yanlış hatırlamıyosam. Ama yüksek oranda hasarsızlık indirimi var...
|
|
![]() |
|
arifziyaar
1. Vites
19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2010 Saat 09:35 |
|
arkadaşlar banka kredisiyle aldığım için kasko yaptırmak zorunda kaldım ve 1700 tl gibi astronomik bir ücret ödüyorum.çocukluğumdan beri araç kullanırım bugune kadar tek bir kazam yok.sizler bu kasko olayına nasıl çözümler ürettiniz? açıkcası seneye kasko yaptırmak istemiyorum.sizlerde ne kadar ödediğinizi yazarsanız sevinirim...
- kaskoyla ilgili birde sorum olacak tecrubeli arkadaslardan yardım bekliyorum. Mini onarım kapsamında auto king den yararlanabiliyormuşuz.sol hava yastıgının üzerini kapatan klima ızgaralarının oldugu parça çatlamış sanırım diz dayamaktan yada benzeri bişeyden bunu mini onarım kapsamında onarttırmamız mümkün mü?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |