![]() |
|
206 aranıyor 4 kapı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
yusufcilgin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben satmayı düşünüorum aracımı yaz sonu evlenicem GTİ düşünürsen 206 gti 2003 model beyaz
|
|
Dalqasız denizde herkes kaptan
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çocugun istemsinden ziyade bi de güven söz konusu bence herşeyde bi hayır varmış ya bu da öyle bişey. süper olmuş valla
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Teşekkür ederim.Evet öyle oldu 2 aydır ilanda araç ama bugün sürpriz olay yaşadım paylaşmak isterim sizlerle.. Kütahya Tavşanlı dan bir beyfendi aradı yaşı 40 civarlarında.. Dedi oğluma alıcam tabi abi filan derken adam dedi varmı bir sıkıntısı yok dedim ilanda ne yazdıysam o dedim eğer benim yazdığım bişeyden farklı olursa ve siz almaktan vazgeçerseniz ben yol masrafınızı karşılarım dedim ve 3 saat sonra telefonum çalıyor.. Nerdeydiniz Balıkesire girmek üzereyiz.. Abim ne geliyorum dedi nede tamam aracı alıyorum.. Herneyse arabaya şöle bir baktı 100m filan sürdü aracı elime saydı parayı nakit hadi evrakları arkadan yollarsın dediler ve arkalarından baka kaldım ve ben şoktayım ne ustaya baktırdılar nede birşeye dedim içimden birşey mi oluyor filan meğer çocuk çok istiyormuş aracı ve 1 aydır babasının başının etini yiyiyormuş yani hala inanamıyorum ama arabaya binip gittiklerimde bi içim burkuldu... Böyle yani Hayırlısıyla satış yaptık inş bitane de 206 alırız...
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
iyi olmuş hayırlısıyla satılmış araç inşallah istedigin gibi bulursun |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Bu konuyu daha önce kendime açmıştım ama nasip olmamıştı o zaman, şimdi hayırlısıyla tekrardan aramaya başladım...
Bugun itibari ile bildiğiniz gibi megane coupe yi sattım. 206 aramaya başladım.. Bazı arkadaşlarla çok kez paylaştım gerek benzin gerek diğer masrafları olsun megane çok masraf yaptım şimdi masrafsız bir 206 arıyorum.. Km yaşına göre normal olsun istiyorum, 2001 model arabadan indim yine en az 2001 olsun istiyorum, lokal boyalar olabilir ama full boyanık bir araç istemiyorum, fiyat konusunu da aramızda anlaşmaya bırakıyorum... Yani anlayacağınız arkadaşlar eli yüzü düzgün olsun istiyorum... Bilmiyorum çok mu şey istiyorum ama megane da biraz sorun yaşadım aynı sorunları yaşamamak için bu çabam...Belki sizin, bir akrabanız ya da ahbabınızın ya da yakınınızın aracı var ve satmayı düşünüyorsa buradan haber etmenize çok sevinicem.. Hayırlısı olsun diyorum.. Teşekkürler... Düzenleyen SahinGün - 07 Haziran 2010 Saat 15:43 |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |