|   | 
 | 
| 206 aranıyor 4 kapı | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Yazar | |
| BuRÇaK   2. Vites     16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2010 Saat 20:59 | 
| 
   hayırlısı olsun kardeşim. iyice baktır aman diyim. ilk aracım 307 HDI den çok çekmiştim baktırmadan aldım. sonra bana ders oldu bu. Bende aracı satılıktan çektim şimdi. üzerine bütçe bulamıyorum kışa doğru inşallah.
    | |
|  | |
| EminÖNAL   MODERATOR     P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 Saat 08:07 | 
| 
 | |
| 
     A3 | |
|  | |
| muhlisoz   1. Vites     Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2010 Saat 10:35 | 
| 
   bende de 2005 model gri renkli 206 var sağ arka kapı değişmiş önden ve arkadan darbesi yok alt takimları sağlam.masrafsız ilgilenirsen görüşelim
    | |
| 
     Muhlis Özdemir
 2005 206XT 1.4 Adana 1986 | |
|  | |
| SahinGün   1. Vites     Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2010 Saat 15:30 | 
| Benim bu şansızlığım nedir anlamadım ya? Antalyadan bir araçla ilgileniyorduk araç sahibiyle bugun için sözleşmiştim İstanbul'a giderken Balıkesir de duracak ve aracı servise götürecektik, bugun adamı aradım haber vermediniz filan diye bide ne duyayım adam Antalya çıkışında kaza yapmış ve araç şuan çok kötü durumda eşide yaralanmış ön cam filan kırılmış.. Bu nedir anlamadım ya trafik kazasından artık o kadar çok korkmaya başladım ki anlatamam... | |
| 
     Şahin Gündoğan QuiK_
     | |
|  | |
| özer   1. Vites     Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2010 Saat 14:08 | 
| 
   şahin bey hala araç arıyorsanız görüşelim 0532 789 45 73 bende 2007 model 206 var manuel
    | |
| 
     özer
     | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 | Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||