![]() |
|
Satılık 14'' orjinal jant lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Emin abi, valla bekledim seninki satılsında ben de satayım diye ama satılmadı bi türlü sendekiler. Bekliycez bakalım lazım olan biri elbet çıkar.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
hayırlı satışlar Berk. dur hemen güncelleme benim ilan 2 aydır var bir tık yok :)
nasip kısmet tabiki umarım hemen satılır.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
teşekkürler arkadaşlar. GÜNCEL !!!
Düzenleyen berko - 23 Mayıs 2010 Saat 18:41 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
6143 brk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
h satıslar kanka
|
|
![]() |
|
206 dan çıkma sac jant +lastik+jant kapakları+bijonları. Lastikleri lassa miratta, 15.000 km civarı yapmış, en az 30.000-40.000 km civarı daha gidebilcek durumda patlaksız çatlaksızzdır. Jant kapakları ve bijonlarıda yanında verilecektir. Fiyat 250 TL. Jant lastik Bostancıdadır, İstanbul içi elden teslim tercihimdir.
![]() ![]() ![]() Düzenleyen H-a-d-i - 01 Haziran 2010 Saat 07:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |