![]() |
|
307 dizel yakıt tuketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
cevdet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2010 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende 307 110 luk sw var. şehir içi ortalama yakıt tüketimi 6.1 L/100 km. uzun yolda sakin kullanmada ortalama 4.1 L/100 km. tabii ki bu yol bilgisayarında yazan değer. 100 TL lik yakıtla (31,25 Lt) tamamı şehir içinde (1 Lt= 3.20 TL) 440 km yol yaptı. bu da ortalama 7.1 Lt/100 km demek.
|
||
![]() |
||
saw50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
cihangire tamamen katılıyorum ;)
|
||
GT LİNE
|
||
![]() |
||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|
benim peugeot 307 1.4 hdi aracım km de şehiriçi 0.22 kuruş yakıyor. şehirdışı 0.20 kuruş yakıyor fazla değilmi arkadaşlar.
|
||
peugeot 307 1.4 hdi
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
aracını getırde gorelım kocum ne kadar gıdıo ne kadar yakıo ![]() aracın bakımı ıle az yakmasının onemı yok dıyorsun .. yzude yzu yanlıs bılgı verme mıllete ![]() ayrıca 110 luk 307 sehır ıcı 0.20 kr dan asagı yakmaz |
||
![]() |
||
fireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim aracımda 20 kuruş yakıyor..sürekli dur kalk..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |