|
|
atiker sıralı sistem taktırıyorum |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | ||
balkan
1. Vites
Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2010 Saat 21:03 |
|
|
bilmiyorum çözemedim bu işi kimi dediğin gibi çok met ediyor kimi yerden yere vuruyor birde ben işin montaj kısmına bakarsam manisada çok fazla bu işi yapan yok brc falan lovato izmire gitmek lazım bu durumda en ufak bir sıkıntıda hadi taşın izmire en iyisi ayağının dibindeki oda atiker
|
||
![]() |
||
| Sponsor Bağlantı | ||
![]() |
||
HakanGokdemir
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2010 Saat 21:49 |
|
Eğer İzmir e gidecekseniz orda bir ustanın met edildiğini duydum ve o ustanın yetiştirdiği başka bir ustayı İstanbulda bularak önceki 206 ıma taktırmıştım yaklaşık 1 sene kullandım sorun çıkarmadı daha öncede bahsettiğim zavoli marka tabii
|
||
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
arifkemal
2. Vites
30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2010 Saat 22:13 |
|
|
||
![]() |
||
barisaso
2. Vites
Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2010 Saat 23:55 |
|
|
ben 2 seneden beri kullanıyorum çekişte benzinden farkı yok 30000 km bakımına sokucam bu hafta filtreler filen değişecekmiş ilk taktırdığımda sadece regulatör problem çıkardı götürdüm hemen değiştirdiler garantiden bidahada problem olmadı
|
||
![]() |
||
balkan
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 08:47 |
|
|
atiker mi arkadaşım senin bahsettiğin
|
||
![]() |
||
balkan
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 08:47 |
|
|
atiker markamı
|
||
![]() |
||
fatih1903
1. Vites
Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 13:08 |
|
dostum senin dediğin gibi belki ustadan ve işçilikten kaynaklanıyor fakat atladığınız bişey var atikerin eski sistemleri belki peugeotlara uymamış, sorunlu olmuş olabilir fakat şu andaki üretilen sıralı sistemin farkı çok büyük geliştirdiler kendilerini bence yanlış anlamayın ben atiker bayisi falanda değilim :) ama bundan 5 sene önce takılan kitler şahinleri bile perfomansını düşürüyordu şimdi hangi araca takarsan tak performansta farkedilir bi düşme olmuyo bu zamana kadar 2 arabamda da atiker kullandım (biri eniştemin ) hiç problem yaşamadım bi tek canımı sıkan fransız arabalarının benzin göstergesinin tekerden düşüyo olması gaz taktırınca çok canını sıkıyo insanın neyse kardeşim hayırlısı olsun inş. biraz uzun oldu ama muhabbet havasında oldu :) |
||
![]() |
||
Onur
1. Vites
Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 13:22 |
|
|
taktıranlar memnun olsun bizde taktırırz |
||
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
balkan
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 15:29 |
|
|
hayırlısı neyse o olsun ben taktırayım bir problem yaşarsam arkadaşlarla paylaşırız yok yere şimdi 600 lira fark ödemeyelim
|
||
![]() |
||
fourus_06
1. Vites
Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2010 Saat 23:02 |
|
|
aracıma atiker sistem ankara peugeot göralda taktırdım.yaklaşık 2 yıl kullandım şansıma pek sıkıntı yaratmadı fakat servise geri dönüş yapan 10 araçtan 9 tanesi atiker sistem problemlerinden geri geldiğine şahit oldum. en kötü ihtimalle brc -teleflex-prince.bu sistemleri iyi bir yerde taktıran arkadaşlarım pek sıkıntı yaşamayacaktır.ankara içinde bu işi yaptıracak arkadaşlara göralda taktırmalarını öneririm.
Düzenleyen fourus_06 - 26 Nisan 2010 Saat 23:03 |
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||