![]() |
|
Acil Yardım CD CHANGER |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR BOŞA UGRASMIŞSINIZ.
BİLDİĞİM KADARIYLA ORJINAL 5Lİ CD ÇALARLAR ÇEKME CD ÇALMIYOR. İLLAKİ ORJINAL OLACAK.. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
öyle bir şart yok benim bildiğim. ben hep kendi çektiğim cdleri dinlerdim. orjinal cd nerdeyse hiç yoktu bende |
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
ben cekme cd de dinliyodum orjinalde ama şimdi cdler kaldı içinde 5 lambada yanıp sonuyo hasim abinin dedigi gibi kutup basını soktum taktım degısen bişey olmadı baska yapılabılcek bişeyler varmı |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hmm..çabuk bozuldugu ve orjinal çalmadıgı yolunda duyumlar almıştım çok..
çabuk bozuldugu dogru o zaman |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
YA ARKADAŞLAR geçmiş olsun cd çhanger olayınada ben ne yapayım aracı yeni aldık 2002 model cd changer yok kasetçalar var orjinal bende orjinal gösterge bozulmasın diyorum ve cd changer istıyorum ben ne yapabilirim bi tane kaset adaptör ve mp3 player alıp öylemi dinlesek yoksa orjinal 206 uyumlu mp3 desteği olan cd changermı alsam ??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |