![]() |
|
Zor Bir Seçim Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.herzaman jant jant takılmazsa öbür işlemler boşuna olur |
|
![]() |
|
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence jant almalısın öncelikle. önceki aracım 106 vardı. angel xenon ve şeffaf stop aldım keşke jant alsaydım dedim hep :)
|
|
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Her jant alınmaz aslında ağırlığıda çok önemli.
Bu gösterdiğin jantta güzelmiş. cc veya gti jantı takarsan daha orjinal gözükür kanımca. |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bende jant derim..cc jantı bulabilirsen çıkma..süper olur kanımca
![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
![]() Bu jantı düşünüyorum sitede bir arkadaşımız da daha vardı hoş duruyor bence. Düzenleyen alpayarzu - 20 Ocak 2010 Saat 19:20 |
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
|
|
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Aracın 206 HDI dı sanırım. Jant almadan angel eye ve ledli stop taksan bile yakışmaz açıkçası.
Öncelikli tercihin jant ve yay olsun. |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
çıkma bi jant takımı al bence. hemen ardından da angel ve stop alırsın..belli ki bütçen kısıtlı, onun için çıkma jant önerdim.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bencede jant arabanın kaderi değişiyo resmen ya:)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
çok dikkatli düşünüp uygun jantı seçmek.. bence aceleye getirme
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
jant aldn mı yayda alman gerek yoksa hcı bır anlamı kalmaz ama bunuda dıkakte al
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Jant al bence.;görüntüsünü cok değiştirir arabanın.. |
|
![]() |
|
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
stop ve angelleri al bence, film ve çelik jant olayını yaza doğru gir derim ama tercih senin tabi... |
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Bence arabayı gösteren şey en başta jant. Ben olsam jantı seçerdim. Sonra imkan olursa angel ve stopları halledebilirsiniz.
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arac 308 mıydı ? ben mı yanlıs hatırlıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Arkadaşlar aklımda iki düşünce var;
1-Ya ledli stop ve angel eye far alıcam.
2-Ya da jant takımı alıcam.
İkisi arasında kaldım sizde ne yapmalıyım?Eğer jant takımı alırsam film de çektiricem sanırım.Sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |