![]() |
|
307 Cam Anahtarı Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Guzel bilgi. Tesekkurler. |
|
![]() |
|
DOSTEFE ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Kurşun kalemle olan seçeneği denedim. Oldu ve çalışıyor şu anda. Önce kartı kolonyalı bir bez ile güzelce temizledim. Karbon boya bulamadığımdan üste gelen silikondaki siyah yerleri kurşun kalem ile boyadım. Şu anda sorunsuz çalışıyor. Paylaşımlar için teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
nevce ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
bende de vardı korna cd changer şimdide cam anahtarları :) aynıyız:) arkadaşım temizleniyormuş onun içi bana ustam didiki bir boş zamanında gel yaparız sıkıntı değil dedi iyi bir elektrikçi olursa yapar :)
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |