Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
entel
2. Vites
Durum: Aktif Değil
|
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 Saat 00:07 |
Sevgili Emin_usTa rumuzlu arkadaşımız Ustamız..
1.PeugeotTurkey forumları varolduğu günden beri bünyesine değişik insanları katıp paylaşıma,öğretmeye,dost olmayı amaç edinip saygı ve sevgi kavramlarını hayatta tutmaya çalışan güzide bir Forumdur.
2.Sizin gibi forumumuza birçok Usta,birçok meslek dalından farklı insan grupları üye olmuştur..
3.Forumumuzda birden fazla rumuz alıp da kendi firmasını tanıtan , bedavaya reklamını yapan art niyetli insanlar da olmuştur zamanında..
4.internet aleminde bulunulan mekanda sizleri herzaman övecek insanların olmayacağını,tabir-i Caiz ise pohpohlamayacağını,yeri ve zamanı geldiğinde sizi eleştirebilecek insanların olma ihtimalini aklınızda tutmalısınız..
5.Eğer siz buraya çıkarsız bir duruşla geldiyseniz ve de karakteriniz sağlam bir insan iseniz zaten söylenilen şeylerin moralinizi bozmaması gerektiğini bu durumu olgunlukla karşılayıp anlamalısınız..
6.Forumdaki insanlardan sizden faydalanmak isteyen güzel anlamda(müspet) insanlar olabileceğinden siz çizginizden vazgeçmemeli hayatla ve sanal ortamla irtibatınızı korumalısınız..
7.PeugeotTurkey forumları birbirinden farklı meslek grubundaki , yaş farkındaki , siyasi kimlik farklılıklarındaki,değişik dil ve dinlerdeki insanları bir çatı altına toplayan; amacı safi dostluk ve paylaşım,bilgilendirme,saygı ve sevgiyi koruma olan bir mekandır..
8.Forumda ya da diğerlerinde bu tür davranışları olabilme ihtimalleri çok yüksek olduğundan size nacizane tavsiyem şahsım adına(sanıyorum benim gibi düşünen insan sayısı da bir hayli fazladır) bu tür olaylar sizlerin moralini bozmasın..Biz şahıslara ya da gruplara yönelik bir tavır ya da yayın yapan kuruluş değiliz..(Yönetici arkadaşların affına sığınıyorum zira yönetimde gördüğüm için kendimi,yetki verilmese bile ben bu aileyi benimsemiş birisiyim manevi anlamda)
9.Bu maddeler halinde yazdığım satırları zaman ayırıp okursanız bizimle olmaya devam ederseniz zaten ne kadar iyi bir iş yaptığınızı ilerleyen zamanlarda göreceksiniz..iyi forumlar..
|
 |
haruncoskun
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 23:58 |
Murat Yazdı:
Selametle.
Reklamınız güzel oldu ama, google da iyi çıkar!
| ++++++++++++ 2. sayfasından sonra aklıma hani ulus'ta tezgah açanlar var ya birde onların elemanları var müşteri gibi giderler ilgi çekmeye çalışırlar ya işte o geldi basit kelime oyunları madem öyle bir iş yapıyorsunuz üsülünce bir topic açın ne gerek var böyle oyunlar yapmaya
Düzenleyen haruncoskun - 11 Eylül 2009 Saat 23:59
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda 
|
 |
Murat
1. Vites
08 - Temmuz - 1983
|
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 23:40 |
Selametle.
Reklamınız güzel oldu ama, google da iyi çıkar!
|
 |
emin_usta
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 23:36 |
rfk_34 Yazdı:
beyler yanlış anlamayında 1.4 motorlarını yormayın..bu motorlara chip yapan ustanında ustalığından şüphe duyarım aldığı parayı boğazından geçirebiliyormu??? 1.4 motor artı dizel ne yapabilcenki ferrariyemi kafa tutucan madem hızlı olsun diyosun git ozaman rc felan al 1.4 motoru çok kurcalarsan kucağa alırsın sonra "ben napcam para yok" hiç üzülmüyorum aksine müstak... aslında demek istediğim türkiyede bilinçli modifiye yok..millet ne paralar harcıyor ne ölçümler yapıyor arabasının motoruna ondan sonra yüklüyor... bence motorun neyse sınıfını bilip ona göre dawranmalıyız...
|
rfk34 ...(kimseden tek kuruş almadım,ayrıca ben amatörlerle değil profesyonellerle çalışıyorum.chip firmam Almanyada senelerin firması..ve xusura bakma o firma heralde senden benden ÇOOOK daha bilgili) bilmediğin çok şey var..chip yakıt miktarını arttımak veya motora eksta yük uygulamak değil.detayları nette biraz araştırsan görürsün.burada sana ahkam kesecek veya iş öğretecek değilim,ama yazdıkların çok sinirimi bozdu..sırf millete bir faydamız olsun diye buraya üye olmuştum..ama senin bu laflar bir - iki günlük mazime çok dokundu..Yurt dışında tuningin ne olduğunu "daha doğrusu" kelime manasının "ayarlamak" olduğunu bilen ve yaptıran çok ciddi firmalar var..bir araştır istersen..super chips,revo flash vb...bunlar 1.0 benzinli araca bile tuning yapıyor.veya şöyle anlatayım.3 tane arabam var.ve bunlarda 2 senedir tuning var..birisi 1.3 multijet.diğerleri pejo ve ford diesel..hiç birinde hiç bir şey olmadı..5 sene önce yaptığım araç sahipleri ile hala görüşüyorum..bu güne kadar 200 ün üzerinde araç yaptırdım.birisinde bile sorun olmadı..
neyse burada bunları yazıpta ............
boşveeeer...Demet hanım bu forumdan gelen ilk ve son müşterim olacak.Ondan da ücret almayacağım..boğazıma moğazıma takılır..bir daha da buraya girip zamanımı boşuna harcamayayım..
herkese eywallah..
|
oto elektronik,beyin tamirci
|
 |
Rfk
1. Vites
P.T. Demirbaş
|
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 15:30 |
beyler yanlış anlamayında 1.4 motorlarını yormayın..bu motorlara chip yapan ustanında ustalığından şüphe duyarım aldığı parayı boğazından geçirebiliyormu??? 1.4 motor artı dizel ne yapabilcenki ferrariyemi kafa tutucan madem hızlı olsun diyosun git ozaman rc felan al 1.4 motoru çok kurcalarsan kucağa alırsın sonra "ben napcam para yok" hiç üzülmüyorum aksine müstak... aslında demek istediğim türkiyede bilinçli modifiye yok..millet ne paralar harcıyor ne ölçümler yapıyor arabasının motoruna ondan sonra yüklüyor... bence motorun neyse sınıfını bilip ona göre dawranmalıyız...
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
 |
haruncoskun
3. Vites
|
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 13:52 |
benimde bi arkadaşım da ford focus 1.6 tcdi var bende onun için bi fiyat alabilirmiyim ?
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda 
|
 |
Murat
1. Vites
08 - Temmuz - 1983
|
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 13:51 |
Emin bey,
206 1.4 HDI. Dyno ölçüm, arıza tespiti ve chip uygulaması için fiyatlarınızı öğrenebilirmiyim?
Düzenleyen Murat - 11 Eylül 2009 Saat 13:53
|
 |
demet
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 Saat 12:09 |
Arkadaşlar dün arabamı Emin ustaya OTOCHECK'e götürdüm :) sağ olsun forumdan dolayı kendisi ve çalışanları yakın alaka gösterdiler :) hepsine teşekkür ederim burdan. İşin doğrusu şaşırdım çünkü sanayide böyle nezih bir firma olacağı hiç aklıma gelmezdi. Daha önce gittiğim "izbe" yerlerle de karşılaştırınca bir bayanın rahatlıkla gidebileceği bir yer, kesinlikle beklentilerin üstünde gözlemlerime göre OTOCHECK donanımlı ve işi bilenlerin olduğu bir yer bence. Herneyse asıl konumuz chip&tuning ve sonuç herşeyden önemli. Aracın beyninden programını aldılar almanya'ya gönderildi, aracıma tepeden tırnağa "ücretsiz" :) check-up yapıldı, dyno ölçümüne girdi aracım "68 hp" çıktı :) Bugün tüm işlemler bittikten sonra aracımı tekrar dyno ölçümüne sokacaklar sonucu sabırlızlıkla bekliyorum. Akşama aracı teslim aldıktan sonra sizleri de haberdar ederim. (Emin usta okuyorsan duy kaderin ellerimde :) memnuniyetimi de şikayetimi de buradan okursun artık :)
Düzenleyen demet - 11 Eylül 2009 Saat 13:46
|
 |
MirakGTI
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 Saat 10:03 |
chip uygulaması yapıldı. peki yakıt hakkında bilgi verebilir misiniz? Yakışı hakkında
|
 |
emin_usta
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 Saat 08:57 |
emin_usta Yazdı:
CIHANGIR_DONMEZ Yazdı:
emin_usta Yazdı:
 durun acele etmeyin,Demet hanımdan sonra iş yoğunluğundan randevu bile alamayacaksınız tek sıra halinde gelin...
Demet hanımın aracı 1.4 hdi,yarın dynoda orjinali göreceğiz,sonra programı alacağım birde aracı check up yapıp arızası varmı yok mu onu anlayacağım..ondan sonra Almanyadan modifiyeli yazılım gelirse , araç 68 den 86 ya falan çıkacak.
filmin devamını araç sahibinden dinlersiniz  (hayır kendi aracımda aynısı ordan biliyorum
1.4 e chip olmadan binilmez,1.6 2.0 gibi yuksek kapasiteli dieseller ise tek kelime ile canawarr olur benzinlilerde iyi ancak turbo araçlarda daha fazla performans alınır
neyse dediğim gibi filmin devamını araç sahibinden dinlersiniz. | AYNEN USTAMA KATILIYORUM TURBO BASINCINI ARTIRIP MOTORU DAHA CABUK ELIMIZE ALIYORUZ TURBOLU ARACLARDA HATTA KOL CIKARAN BENZINLILEREDE SIKCA RASTLAMAK MUMKUN HER ZAMAN DERIM BISEYLERDEN FERAGAT ETMEDEN ALLAH SIZE EXTRA BEYGIR KAZANDIRMAZ YA MOTORUN OMRU ARTI YADA PERFORMANS ARTI YAKIT ARTISI ELINDE GELSE COK MUKKEMMEL BISI OLSA FABRIKA ORJINALDEN YAPARDI       |
cihangir bey,bir yere kadar soyledikleriniz dogru ancak şu fabrika yapardı kısmına pek katılmıyorum..onu Demet hanımın araç yapıldıktan sonra detaylı izah edeceğim. |
hocam sonucu görünce bekleriz,geçen hafta Karadeniz Ereğliden Dr.Ufuk adında bir arkadaş vardı,2001 bmw 320D ..133 olan aracı 151 hp oldu. sanırım tuning seven tek doktor siz değilsiniz,bu arada birde sedat abimiz var ,kendisi bir kamu kurluşunda üst düzey yönetici.Saolsun bana çok iş gonderdi.  onda 2009 citroen c5 var. dyno sonuçları duvarımda asılı duruyor,onun aracı da 105 den 130 a çıktı.araçta partkul filtre var,ve uygulamadan çok memnun.onun aracının resimleri sayfamızda olacaktı
|
|
 |
emin_usta
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 Saat 08:52 |
CIHANGIR_DONMEZ Yazdı:
emin_usta Yazdı:
 durun acele etmeyin,Demet hanımdan sonra iş yoğunluğundan randevu bile alamayacaksınız tek sıra halinde gelin...
Demet hanımın aracı 1.4 hdi,yarın dynoda orjinali göreceğiz,sonra programı alacağım birde aracı check up yapıp arızası varmı yok mu onu anlayacağım..ondan sonra Almanyadan modifiyeli yazılım gelirse , araç 68 den 86 ya falan çıkacak.
filmin devamını araç sahibinden dinlersiniz  (hayır kendi aracımda aynısı ordan biliyorum
1.4 e chip olmadan binilmez,1.6 2.0 gibi yuksek kapasiteli dieseller ise tek kelime ile canawarr olur benzinlilerde iyi ancak turbo araçlarda daha fazla performans alınır
neyse dediğim gibi filmin devamını araç sahibinden dinlersiniz. | AYNEN USTAMA KATILIYORUM TURBO BASINCINI ARTIRIP MOTORU DAHA CABUK ELIMIZE ALIYORUZ TURBOLU ARACLARDA HATTA KOL CIKARAN BENZINLILEREDE SIKCA RASTLAMAK MUMKUN HER ZAMAN DERIM BISEYLERDEN FERAGAT ETMEDEN ALLAH SIZE EXTRA BEYGIR KAZANDIRMAZ YA MOTORUN OMRU ARTI YADA PERFORMANS ARTI YAKIT ARTISI ELINDE GELSE COK MUKKEMMEL BISI OLSA FABRIKA ORJINALDEN YAPARDI       |
cihangir bey,bir yere kadar soyledikleriniz dogru ancak şu fabrika yapardı kısmına pek katılmıyorum..onu Demet hanımın araç yapıldıktan sonra detaylı izah edeceğim.
|
|
 |
Doktor
2. Vites
DOKTOR
|
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 23:14 |
Aynı aracın sahibi olarak ve aynı işlemi yaptırmak için sıradan bekleyen biri olarak sonucu merakla bekliyorum. Sonuçta bana emsal teşkil edecek. İlk fırsatta sonucu yazmanızı bekliyorum...
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
 |
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 22:06 |
emin_usta Yazdı:
neyse dediğim gibi filmin devamını araç sahibinden dinlersiniz. |
AYNEN USTAMA KATILIYORUM TURBO BASINCINI ARTIRIP MOTORU DAHA CABUK ELIMIZE ALIYORUZ TURBOLU ARACLARDA HATTA KOL CIKARAN BENZINLILEREDE SIKCA RASTLAMAK MUMKUN HER ZAMAN DERIM BISEYLERDEN FERAGAT ETMEDEN ALLAH SIZE EXTRA BEYGIR KAZANDIRMAZ YA MOTORUN OMRU ARTI YADA PERFORMANS ARTI YAKIT ARTISI ELINDE GELSE COK MUKKEMMEL BISI OLSA FABRIKA ORJINALDEN YAPARDI     
|
 |
emin_usta
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 20:56 |
neyse dediğim gibi filmin devamını araç sahibinden dinlersiniz.
|
|
 |
MirakGTI
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 17:07 |
artık bizlere komisyon verirsiniz..
|
 |
emin_usta
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 16:40 |
arkadaşlar xusura bakmayın Demet hanım yarın sabah için randevu aldı , artık sonucu ondan alırsınız...
birde satılıklarda satılan lastikleri ben aldım...malum benim araç tuningli yaaa ,patinaj yapa yapa lastik kalmamıştı  (bu espri biraz soğuk oldu.. xusur..tuningin kralı olsa 1.4 şaha kalkmaz,ama roket olur)
forumunuz güzelmiş yaa...sıcak ..samimi 
|
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 15:28 |
benım kı stoc olm gel her turlu :)
|
 |
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 15:08 |
EmRaH Yazdı:
istanbulda bır chıp tunıng merkezı var gecenlerde sordugumda aracım 1.6 hdi 110 hp fıyatı 250 dolardııkı kurus fazla olsun kalıtelı olsn |
BIZE AGIZ YABMA EMRAH SEN NERDE YAPTIRDIN ORAYI TAVSIYE ET MEMNUNMUSUN GALIBA :)
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 14:52 |
demet Yazdı:
Harun bey ve Murat bey siz olayın geyiğindesiniz sanırım. Benim amacım adam akıllı ciddi bir yerde işi bilen birine chip tuning yaptırmak. Ha yaptırmak isterseniz 400-500 liraya yada daha uygun fiyatlara her yerde gani ama emin ustanın dediği gibi beyin elimizde kalmasın :)) Ayrıca arabamı seviyorum ya istediğim sadece biraz performans daha alayım :) |
dizel zordur ısı bılenı bulmak gerekır yolunuz ıstanbul!a duserse cok ıyı bır usta sayesınde bu uygulamaya sahıp olabılırsınız
|
 |
demet
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2009 Saat 14:48 |
Harun bey ve Murat bey siz olayın geyiğindesiniz sanırım. Benim amacım adam akıllı ciddi bir yerde işi bilen birine chip tuning yaptırmak. Ha yaptırmak isterseniz 400-500 liraya yada daha uygun fiyatlara her yerde gani ama emin ustanın dediği gibi beyin elimizde kalmasın :)) Ayrıca arabamı seviyorum ya istediğim sadece biraz performans daha alayım :)
|
 |