![]() |
|
106 Hakkında Fikirleriniz & Önerileriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 olsun 10 lira fazla olsun... 307 kullanıyorum... ama 106 bambaşka.... osesi duyduğumda herşey yalan oluyor... Kullanmayan bilmez... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu konuyu kaçırmışım yaaa, ben derim ki bu konuda şu 3 günlük dünyada yapamadıklarınızı içinize atıp yaşamak ve yaşlanmaktansa, yapın! yaptıktan sonra memnun olmasanızda yapamadık demezsiniz bari... |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
berk106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
ben 1993 model bir 106 xr kullanıcısıyım arabaya 5 senedir biniyorum arabada ufak tefek sorunlar oldu oda zaten her arabada olur peugeotlar hep az yakar zaten biliyosun ama hız ve modifiye tutkunuysan hiç kaçırmadan bitane temiz iyi bakımlı bir 106 al arkadaşların dediği gibi konfor azlığı olur ama düşün alacağın 106 senin 307 den eski olacak 106 nın kendine özgü bir havası var tabikide 106 mı havalı 307 mi deseler hemen hemen herkes 106 der
|
|
BERK
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
FOREVER 106
![]() |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |