Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 20:33 |
şahın gtı'ımı aldıgım zaman en sorunsuz ben olacagım =)
|
 |
Darkside
2. Vites
Durum: Aktif Değil
|
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 20:50 |
EmRaH Yazdı:
şahın gtı'ımı aldıgım zaman en sorunsuz ben olacagım =)
|
Aksaray'da parçacıları gezinirken, dükkanın birisinde "ya bu nasıl araba neden aradığımı bulamıyorum"demiştim. Dükkan sahibi de bana "abi senin araba pejo 307 görünümlü kartal slx bunun parçaları için tofaşa git" demişti. Sen şahin gti deyince aklıma geldi..
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
 |
Eren
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 20:57 |
marka farketmez sorunsuz araç yoktur..Sana 308 i önerebilirim hem yeni kasa yeni teknolojiler mevcut hem de birkaç servisle ayrı ayrı görüştüm 0 hata ile gidiyor 308 ler...Elbette ileride hatalar çıkıcaktır her araçta çıktıgı kdr..Ben 1,5 yıldır kullanıyorum aracım beni hiç üzmedi diyebilirim..
|
 |
MertCakbak
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 21:31 |
Açıkcası bu konuda en başarılı arabalar öncelikle Toyota sonrada Honda dır diye düşünüyorum
|
 |
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 22:00 |
alayı sorunlu bence :d cok ılgı sefkat ıstıo
|
 |
beddri
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2009 Saat 09:32 |
yapılan bir ankette mazda sorunsuzluk konusunda başı cekiyodu sanırım bir forumda okumuştum.
|
 |
HakanGokdemir
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2009 Saat 09:41 |
beddri Yazdı:
yapılan bir ankette mazda sorunsuzluk konusunda başı cekiyodu sanırım bir forumda okumuştum. |
Tam ben yazacaktım valla  , evet doğrudur hemde bir defa yapılan bir anket sonucu değil ben çok yerde karşılaştım bu sonucla mazda başı çekiyor da acaba bu ankette üretilen araba sayısına göremi bu sonuca varılmış. Bir pejo ile mazda üretim sayısı aynı değildir sanırsam...
|
Hakan GÖKDEMİR 0 533 215 8019
Pendik / İSTANBUL 26.08.1980
A RH +
Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2009 Saat 20:13 |
valla bende yeni bir peugeot kullanıcısıyım konfar 10 numara ama arıza yonunden sınıfta kalıyor sanırım.. elektrik ve ozellikle bsi arızası cok gorundugu soyleniyor. hatta serviste ustanın biiri 'hiç oynatma ya sat yada bsi degistir benim 307 var 2004 oda basladı bsi den' dedi.. bsi soforun ayagının altındaymış ve cabuk ıslandıgı için arıza veriyomuş. onun için yagmurlu gunde arabaya binmeden ya ayakkabını cıkar yada kurula diye espiri yaptı. yıkatırken kapı içine falan su tutturma bırak kirli kalsın dedii. :)
|
 |
İsmail
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2009 Saat 21:55 |
peugeotlar benim bilgiğim kadarıyla yanlış biliyorsam bagışlayın konfor problemi var amortisörde biraz geri peugeot bilmiyorum haklımıyım ?
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
 |
<buğra>
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2009 Saat 23:56 |
evet haklısın konfordan yoksun ve özellikle ön takım giderilse de tekrar arızalanıyor... ama diğer markalara göre daha ucuza çözülebiliyor...
|
 |
kann87
1. Vites
P.T. Demirbaş
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 02:28 |
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
 |
t@lip
2. Vites
06 - Nisan - 1978
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 11:46 |
(2004 206 X-line)Çoğu kendi hatalarım ufak tefek bir kaç sıkıntı yaşadığım doğru, bazı noktalarından da sesler geliyor ara sıra. Ancak aracın sürüş zevkine ve dış görünüşüne hastayım. Bazen düşünüyorum hangi araçla değiştirsem diye, muadilini bulamıyorum şahsen. Hız tutkunu olmayan, araca 4 kişiden fazla bindirmeyen, aracını hor kullanmayan biri olarak ben aracımdan memnunum.
Düzenleyen Talip_019 - 04 Haziran 2009 Saat 11:47
|
En iyisi senin olandır
|
 |
Darkside
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 12:02 |
İşin aslı biz elimizdeki aracımıza sahip çıkmanın içgüdüsüyle yazıp yazıştırıyoruz. Yoksa alınacaksa Alman üretimi araba alınmalı. Audi, Bmw, Mercedes sadece bu üçü yeter. Herbiriside ödediğiniz paranızın karşılığını size kuruşu kuruşuna vidasına kadar veriyor. Ne Fransız nede Japon hepsi hikaye.
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
 |
HakanGokdemir
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 16:20 |
Darkside Yazdı:
İşin aslı biz elimizdeki aracımıza sahip çıkmanın içgüdüsüyle yazıp yazıştırıyoruz. Yoksa alınacaksa Alman üretimi araba alınmalı. Audi, Bmw, Mercedes sadece bu üçü yeter. Herbiriside ödediğiniz paranızın karşılığını size kuruşu kuruşuna vidasına kadar veriyor. Ne Fransız nede Japon hepsi hikaye.
|
Haklısın Özgen abi, yalnız bir kaç noktada bende fikrimi söylemek isterim müsadenle,
Mercedes, audi ve bmw markaları peugeotla kıyaslanamaz bana kalırsa.
O zaman bende diyorum Alman da neymiş İtalyan ferrari yi yada İngiliz rolls royce tek geçerim diyorum...
Peugeot u kıysalayacaksak Alman VW ile kıysalayabiliriz ki yinede sınıfının en pahalı araçlarıdır VW grubu.
Aslında herşey tamamen duygusal...  $$$ 
|
A RH +
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 16:24 |
92-94 arası şahin s bak en ıyı pıyasa arabası en ıyı cadde arabası en kolay satılan araba v.s :D
|
 |
Darkside
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 17:23 |
HakanGokdemir Yazdı:
Darkside Yazdı:
|
Haklısın Özgen abi, yalnız bir kaç noktada bende fikrimi söylemek isterim müsadenle,
Mercedes, audi ve bmw markaları peugeotla kıyaslanamaz bana kalırsa.
O zaman bende diyorum Alman da neymiş İtalyan ferrari yi yada İngiliz rolls royce tek geçerim diyorum...
Peugeot u kıysalayacaksak Alman VW ile kıysalayabiliriz ki yinede sınıfının en pahalı araçlarıdır VW grubu.
Aslında herşey tamamen duygusal...  $$$  |
Tamam söylediğiniz arabalara da diyeceğim yok ama ben aile sınıfı araçlardan bahsediyorum. Ferrari'ye kim hayır demez (paran varsa tabi).. Aynı segmentteki araçları karşılaştırdığımda, alman yapımı araçları tercih ederim. Bugün evli olmasam ve gözümü karartsam gidip sıfır kilometre bir Audi veya BMW alabilirim. Bu Ferrari için kesinlikle böyle olamaz ama..
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
 |
Guests
MISAFIR
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 17:31 |
dun aksarayda gordum bı ferrarı fenalık bır sey bole bır sey olamaz
|
 |
HakanGokdemir
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 17:43 |
Ferrari ile kıysalama sebebimi umarım anlatabilmişimdir, bir BMW ile Ferrari kıyaslanamadığı gibi bence bir peugeotla Bmw de kıysalanamaz ancak VW grubu ile kıyaslanabilir.
Neyse Ögzen abi sonuç olarak "Ne kadar ekmek, o kadar köfte" doğru değil mi?
|
A RH +
|
 |
Darkside
2. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 17:59 |
HakanGokdemir Yazdı:
Ferrari ile kıysalama sebebimi umarım anlatabilmişimdir, bir BMW ile Ferrari kıyaslanamadığı gibi bence bir peugeotla Bmw de kıysalanamaz ancak VW grubu ile kıyaslanabilir.
Neyse Ögzen abi sonuç olarak "Ne kadar ekmek, o kadar köfte" doğru değil mi? |
Aynen öyle..
|
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP
|
 |
elenor
1. Vites
|
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2009 Saat 22:48 |
dizelse eger temizinden 206 HDİ al derim