Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

en sorunsuz pejo modeli nedir?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5946
Tarih: 26 Eylül 2025 Saat 11:03
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: en sorunsuz pejo modeli nedir?
Mesajı Yazan: Guests
Konu: en sorunsuz pejo modeli nedir?
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 09:47
arkadaşlar pejolarda en az sorun çıkaran model nedir?
2005 model üstü bir araç almayı düşünüyorum. şuanki aracımı çok sorun çıkardığı için satmayı düşünüyorum. ( opel vectra 2001)
bana  handi modeli tavsiye edersiniz teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 09:48
ılk once aramıza hos geldın .. kendını tanısma topıcı acsan daha ararlı olurdu

Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 09:50
Ben 206 XT diyorum başkada birşey demiyorum...LOL
Peugeot çok hassas bir arabadır, bakımlarını zamanında yapmış titiz bir satıcıdan al ve sende o titizlikle bak zamanında hiç birşey olmaz. Bir kere ipin ucu kaçmış bir peugeot u toplamak da hayli zor hatta imkansızdır üzer seni...

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesajı Yazan: hasimayaz
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 09:50

Dizel düşünürsen HDI en sorunsuz dizeller diyebilirim.

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 09:51
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

diyorsun Shocked

-------------
www.PeugeotTurkiye.Com
"Tuning Sitesi Değil Marka Sitesidir"
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8290 - Forum kurallarını okumak için tıklayınız!

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 09:52

++++++++++

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 09:59
emrah hocam aranıza yeni katılıyorum. dediğin doğru. ama tanışma topıci nasıl açılır bilmiyorum.

bu arada bir merak ettiğimde pejolarda kronik sorunlar varmıdır?

mesela şuanki aracımda beyin arızası en sık rastlanan sorunmuş. ayrıca araç içi sesler  (gıcırtılar) hemen hemen tüm opellerde rastlanılan sorunlar.
 pejoda benzer sorunlar varmı? teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 10:04
yaklasık 1.5 senedır 307 hdı kullanıyorum hıc bı sorunla karsılasmdım ne ses ve taktuk ne beyın arızası

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 10:05

Her araçta kronik sorunlar mevcut. Peugeotlarda da bolca bulunmakta. Ancak Peugeottun kronik sorunları diğer araçlara göre daha masrafsız ve giderilebilir.

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 10:17
Orjinalini yazan: fatih0333 fatih0333 Yazdı:

emrah hocam aranıza yeni katılıyorum. dediğin doğru. ama tanışma topıci nasıl açılır bilmiyorum.

Tanışma topiği açmanda aşağıdaki link sana yardımcı olacaktır...
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=104 - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=104

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: Darkside
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 11:04
Arkadaşım sw almada hangi modelini alırsan al..

-------------
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 11:08
peugeot düşünürsen tek kapılarda 206 quiksilver 4 kapı araclarda 307 benzinli modelleri öneririm.

Başka arac düşünüyorsan öncelikli olarak vw golf ve diğerleri ford focus, honda civic, renault megane olabilir.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: SelmanBeber
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 11:11
Sorunsuz peugeot mu var :)
işin şakası bir yana bakımları zamanında yapılmış ve arabaya değer vermiş birinden al bence.
hani bir söz vardır bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diee.
Sana benim arabayı tavsiye ederim tüm servisleri gününden önce ana bayiisinde yapıldı.Wink

-------------
3 in 1     

FS 156
F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E

Mesajı Yazan: Nightmares
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 12:41
öle bi pejo üretilmedi henüz.fransızlar o kadar gelişemedi :)

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 12:54
Orjinalini yazan: Nightmares Nightmares Yazdı:

öle bi pejo üretilmedi henüz.fransızlar o kadar gelişemedi :)

Bu ifadeyi alkışlamak istiyorum ben..!!

-------------
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 13:08
Sorunsuz olan araba gösterirmisiniz bana?

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 13:11
Orjinalini yazan: HakanGokdemir HakanGokdemir Yazdı:

+ varsa banada gösteren

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 13:35
1997 yılında Astra GSI ımı sıfır aldım.. Arabayı satana kadar soğukken 1 - 2 ye geçmeme problemini çözemedi opel. Kullanmadık katkı maddesi yağ kalmadı.. Artık pes etmiştim, yıllarca kullanıp öylece sattım.

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 13:41
Her aracın kronik yada kullanım hatasından dolayı problemleri vardır, herkes içinden gelen ve maddi imkankarının el verdiği arabayı almalı bence...

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 20:32
Nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama nette gezinirken, bir 307 nin arkasına "Bu araba 4 ayda bilmem kaç defa arıza yapmıştır" şeklinde afişle çekilmiş bir reim görmüştüm.

Tabiki arızasız veya sorunsuz araba olmaz ama o vatandaşın (fake değilse tabi) arabası epey dertliymiş.

-------------
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 20:33
şahın gtı'ımı aldıgım zaman en sorunsuz ben olacagım =) 

Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 20:50
Orjinalini yazan: EmRaH EmRaH Yazdı:

şahın gtı'ımı aldıgım zaman en sorunsuz ben olacagım =) 

Aksaray'da parçacıları gezinirken, dükkanın birisinde "ya bu nasıl araba neden aradığımı bulamıyorum"demiştim.
Dükkan sahibi de bana "abi senin araba pejo 307 görünümlü kartal slx bunun parçaları için tofaşa git" demişti. Sen şahin gti deyince aklıma geldi..Smile

-------------
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP

Mesajı Yazan: Eren
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 20:57
marka farketmez sorunsuz araç yoktur..Sana 308 i önerebilirim hem yeni kasa yeni teknolojiler mevcut hem de birkaç servisle ayrı ayrı görüştüm 0 hata ile gidiyor 308 ler...Elbette ileride hatalar çıkıcaktır her araçta çıktıgı kdr..Ben 1,5 yıldır kullanıyorum aracım beni hiç üzmedi diyebilirim..

Mesajı Yazan: MertCakbak
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 21:31
Açıkcası bu konuda en başarılı arabalar öncelikle Toyota sonrada Honda dır diye düşünüyorum

Mesajı Yazan: CIHANGIR_DONMEZ
Mesaj Tarihi: 29 Mayıs 2009 Saat 22:00
alayı sorunlu  bence :d cok ılgı sefkat ıstıo

Mesajı Yazan: beddri
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2009 Saat 09:32
yapılan bir ankette mazda sorunsuzluk konusunda başı cekiyodu sanırım bir forumda okumuştum.

Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2009 Saat 09:41
Orjinalini yazan: beddri beddri Yazdı:

yapılan bir ankette mazda sorunsuzluk konusunda başı cekiyodu sanırım bir forumda okumuştum.

Tam ben yazacaktım vallaLOL, evet doğrudur hemde bir defa yapılan bir anket sonucu değil ben çok yerde karşılaştım bu sonucla mazda başı çekiyor da acaba bu ankette üretilen araba sayısına göremi bu sonuca varılmış. Bir pejo ile mazda üretim sayısı aynı değildir sanırsam...

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2009 Saat 20:13
valla bende yeni bir peugeot kullanıcısıyım konfar 10 numara ama arıza yonunden sınıfta kalıyor sanırım.. elektrik ve ozellikle bsi arızası cok gorundugu soyleniyor. hatta serviste ustanın biiri 'hiç oynatma ya sat yada bsi degistir benim 307 var 2004 oda basladı bsi den' dedi.. bsi soforun ayagının altındaymış ve cabuk ıslandıgı için arıza veriyomuş. onun için yagmurlu gunde arabaya binmeden ya ayakkabını cıkar yada kurula diye espiri yaptı. yıkatırken kapı içine falan su tutturma bırak kirli kalsın dedii. :)

Mesajı Yazan: İsmail
Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2009 Saat 21:55
peugeotlar benim bilgiğim kadarıyla yanlış biliyorsam bagışlayın konfor problemi var amortisörde biraz geri peugeot bilmiyorum haklımıyım ?

-------------
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP

Mesajı Yazan: <buğra>
Mesaj Tarihi: 03 Haziran 2009 Saat 23:56

evet haklısın konfordan yoksun ve özellikle ön takım giderilse de tekrar arızalanıyor...

ama diğer markalara göre daha ucuza çözülebiliyor...

Mesajı Yazan: kann87
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 02:28
sorunsuz pejo yok LOLLOLLOLLOL

-------------
-küfürbaz gizemli rapci-

Mesajı Yazan: t@lip
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 11:46
(2004 206 X-line)Çoğu kendi hatalarım ufak tefek bir kaç sıkıntı yaşadığım doğru, bazı noktalarından da sesler geliyor ara sıra. Ancak aracın sürüş zevkine ve dış görünüşüne hastayım. Bazen düşünüyorum hangi araçla değiştirsem diye, muadilini bulamıyorum şahsen. Hız tutkunu olmayan, araca 4 kişiden fazla bindirmeyen, aracını hor kullanmayan biri olarak ben aracımdan memnunum.

-------------
En iyisi senin olandır

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 12:02
İşin aslı biz elimizdeki aracımıza sahip çıkmanın içgüdüsüyle yazıp yazıştırıyoruz.
Yoksa alınacaksa Alman üretimi araba alınmalı.
Audi, Bmw, Mercedes sadece bu üçü yeter.
Herbiriside ödediğiniz paranızın karşılığını size kuruşu kuruşuna vidasına kadar veriyor.
Ne Fransız nede Japon hepsi hikaye.

-------------
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 16:20
Orjinalini yazan: Darkside Darkside Yazdı:

İşin aslı biz elimizdeki aracımıza sahip çıkmanın içgüdüsüyle yazıp yazıştırıyoruz.
Herbiriside ödediğiniz paranızın karşılığını size kuruşu kuruşuna vidasına kadar veriyor.

Haklısın Özgen abi, yalnız bir kaç noktada bende fikrimi söylemek isterim müsadenle,
Mercedes, audi ve bmw markaları peugeotla kıyaslanamaz bana kalırsa.
O zaman bende diyorum Alman da neymiş İtalyan ferrari yi yada İngiliz rolls royce tek geçerim diyorum...

Peugeot u kıysalayacaksak Alman VW ile kıysalayabiliriz ki yinede sınıfının en pahalı araçlarıdır VW grubu.
Aslında herşey tamamen duygusal...Big smile$$$Big smile

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 16:24
92-94 arası şahin s bak en ıyı pıyasa arabası en ıyı cadde arabası en kolay satılan araba v.s :D

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 17:23

Orjinalini yazan: Darkside Darkside Yazdı:

Haklısın Özgen abi, yalnız bir kaç noktada bende fikrimi söylemek isterim müsadenle,
Mercedes, audi ve bmw markaları peugeotla kıyaslanamaz bana kalırsa.
O zaman bende diyorum Alman da neymiş İtalyan ferrari yi yada İngiliz rolls royce tek geçerim diyorum...

Peugeot u kıysalayacaksak Alman VW ile kıysalayabiliriz ki yinede sınıfının en pahalı araçlarıdır VW grubu.
Aslında herşey tamamen duygusal...Big smile$$$Big smile

Tamam söylediğiniz arabalara da diyeceğim yok ama ben aile sınıfı araçlardan bahsediyorum. Ferrari'ye kim hayır demez (paran varsa tabi)..
Aynı segmentteki araçları karşılaştırdığımda, alman yapımı araçları tercih ederim.

Bugün evli olmasam ve gözümü karartsam gidip sıfır kilometre bir Audi veya BMW alabilirim.
Bu Ferrari için kesinlikle böyle olamaz ama..

-------------
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 17:31
dun aksarayda gordum bı ferrarı fenalık bır sey bole bır sey olamaz 

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 17:43
Ferrari ile kıysalama sebebimi umarım anlatabilmişimdir, bir BMW ile Ferrari kıyaslanamadığı gibi bence bir peugeotla Bmw de kıysalanamaz ancak VW grubu ile kıyaslanabilir.
Neyse Ögzen abi sonuç olarak "Ne kadar ekmek, o kadar köfte" doğru değil mi?

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 17:59

Ferrari ile kıysalama sebebimi umarım anlatabilmişimdir, bir BMW ile Ferrari kıyaslanamadığı gibi bence bir peugeotla Bmw de kıysalanamaz ancak VW grubu ile kıyaslanabilir.
Neyse Ögzen abi sonuç olarak "Ne kadar ekmek, o kadar köfte" doğru değil mi?

Aynen öyle..

-------------
307 SW PACK 1.6 BVA 5PSP

Mesajı Yazan: elenor
Mesaj Tarihi: 04 Haziran 2009 Saat 22:48
dizelse eger temizinden 206 HDİ al derimThumbs Up

-------------
206 HDİ 1,4

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2009 Saat 12:47
Pugların bu fiyatlarda alınabilecek en kaliteli araçlar olduğunu düşünüyorum. 2004 206 X-line fiyatına daha kaliteli bir araç öneren varsa ve kafama yatarsa hemen değiştiririm hiç düşünmeden. Olaya tek kalite kriteriyle bakmak yanlış yani, fiyat, servis, kolay parça bulabilmek, ustasını kolay bulabilmek gibi daha bir sürü kriter de göz önünde bulundurulmalı.

-------------
En iyisi senin olandır

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2009 Saat 13:38
Orjinalini yazan: Talip_019 Talip_019 Yazdı:

Pugların bu fiyatlarda alınabilecek en kaliteli araçlar olduğunu düşünüyorum. 2004 206 X-line fiyatına daha kaliteli bir araç öneren varsa ve kafama yatarsa hemen değiştiririm hiç düşünmeden. Olaya tek kalite kriteriyle bakmak yanlış yani, fiyat, servis, kolay parça bulabilmek, ustasını kolay bulabilmek gibi daha bir sürü kriter de göz önünde bulundurulmalı.

ClapClapClap

Kalite, herhangi bir ürün sınıfının özelliklerinin insan topluluklarının

istek potansiyelini karşılayabilme derecesidir.

Kalitenin standart bir tanımı yoktur.Kalite anlayışı tüketicinin karakteristikleri ,sosyal konumu ve ekonomik durumuna bağlı olarak değişebilen,farklı gereksinim ve beklentileri doğrultusunda şekillenebilen ,subjektif bir kavramdır.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2009 Saat 17:12
Biraz önce Ankara Maltepedeki Ford bayisi olan Turoto gidip yeni Ford Fiestaya baktım. Dışarıdan, özellikle de ön taraftan çekici bir görünümü olmasına karşın, aracın iç mekanı gerek tasarım gerekse de malzeme kalitesi açısından hoşuma gitmedi. Yani, yine pug, yine 206, devam...

-------------
En iyisi senin olandır

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2009 Saat 12:57

KUCUK SINIFTA TARTISMASIZ PEUGEOT 1 NUMARA.. CORSA FIESTA PALIO.. HEPSI AYNI HALTIN LACIVERTI..

Mesajı Yazan: muratermis
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2009 Saat 14:31
307 ve üst modeleri. Ayrıca 2009 ve 2010 tüm modeller bence iyi. Bence  kullandığın araba hakkında bilgi sahibi olmak ve sorun çıktığında direkt sorun hakkında bilgi sahibi olan peugeot/citroen ustası ile çalışmak, ezbere iş yapmadan önce araştırıp  sana direkt çözümü sunacak kişiye ulaşmak marka model farketmeden sizi rahat ettirir.

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2009 Saat 15:26

KUCUK SINIFTA TARTISMASIZ PEUGEOT 1 NUMARA.. CORSA FIESTA PALIO.. HEPSI AYNI HALTIN LACIVERTI..

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesajı Yazan: Aytaç
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2009 Saat 15:37
Alman Parca Dusmanıdır..Fransız İncik Boncuk Bitmez...Japon İse Konsolları Kotu(Bana Gore)Bence Temiz Bir HDI Al Gule Gule Bin..Sanayide Saglam Bir PeuGeoTcun Varsa,Keyfine Doyum Olmaz...

Mesajı Yazan: qaan
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2009 Saat 17:14
selam,

konu en sorunsuz peugeot dan laf lafı açarak başka yerlere gelmiş.

her ülkeye ,markaya, modele övme yerme yapılabilir haliyle.
hatta komşuyla aynı model iki araba alsak biri sorunsunz biri sorunlu çıkabilir.
bu sırf araba için değil insan üretimi herşeyde böyledir.
ama ülkemizde herkes herşeyden anladığı için peugeot sorunlu, vosvos iyi, seat dandik,suzuki alınmaz gibi bize özel şeyler var.bi ispanyol arkadaşım seat çok iyi arabadır demişti.ama türkiyede işler acaiptir.kimisine göre bmw para etmez mercedesin yanında,kimisi de der mercedes hantal arabadır.herkes bişey söyler.

çok gezen mi çok gören mi derler 15 yıl oldu ehliyet alalı , suzuki marutiden range rovera bmw mercedes vs.bi sürü araba sürdüm.307 için otomobil dünyasındaki önemli arabalardan biri diyebilirim;

peugeot 307 yi çıkararak 5 kapılı hatchback araba tasarımında dünyaya örnek olmuştur.
peugeot madem bu kadar kötüydü niye 307 den sonra diğer markalar ön camları büyüttüler.
307 nin görüş hakimiyeti kadar iyi bir araba henüz yoktur.yeni civic lerin ön cam ve  motor kaput mesafesi resmen 307 kopyasıdır.toyota corolla nın son sedanı da aynıdır.
307 nin büyüklüğü ile yakaladığı başarıyı gören reno ve opel, clio ile corsayı büyütmeye gitmişitir.İlk çıkan clio ve corsa ile şimdiki modellerini karşılaştırın anlarsınız.
307 bmw ye 1 kasasını çıkarttırmıştır
307  2002' de car of the year ödülünü almıştır.
307 nin aksesuar zenginliğini gören diğer avrupalılar düşük segmente aksesuar yığmaya başladılar.
307 nin kapıları iç malzeme kalitesi üst seviyededir.
astra,corolla hatchback ,mazda 3, 5 kapılı küt arkalı megane
bunların hepsinin son kasalarını bi düşünün 307 den sonra çıkan  modellerinde bir öncekilerle alakasız 307 ye benzerlik ve aynı büyüklükte olmaları hemen göze çarpıyor.
307 dış görüntü güzelliği olarak hala mükemmel .

kardeşi 308 de bu radikallikler yok ve bence 307 nin yeni modeli olarak çıksa peugeot daha akıllı bir iş yapmış olurdu.
keza 406 ve 407 arasında da aynı durum sözkonusu.

Mesajı Yazan: taylan43
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2009 Saat 19:06
valla ben 308de bir sorun görmedim 1 yıldır ama bi sorun olduğunda ben bunu ya gazeteden okuyorum (far ayarlarında dengesizlik diye yazıyordu.) , ya da zaten bir sorun olduğunda beni 2 defa çağırdı servis, gelirseniz güncelleme yapmamız gerekiyor diye... ama sonuçta araba da karın gibi, güzel bakarsan seni bırakmaz, kötü binersen seni terkeder :)

Mesajı Yazan: Onur
Mesaj Tarihi: 14 Aralık 2009 Saat 19:15
Orjinalini yazan: taylan43 taylan43 Yazdı:

valla ben 308de bir sorun görmedim 1 yıldır ama bi sorun olduğunda ben bunu ya gazeteden okuyorum (far ayarlarında dengesizlik diye yazıyordu.) , ya da zaten bir sorun olduğunda beni 2 defa çağırdı servis, gelirseniz güncelleme yapmamız gerekiyor diye... ama sonuçta araba da karın gibi, güzel bakarsan seni bırakmaz, kötü binersen seni terkeder :)
  (ama sonuçta araba da karın gibi, güzel bakarsan seni bırakmaz, kötü binersen seni terkeder :) )  başka söze gerek yokBig smile

-------------
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA

Mesajı Yazan: by_sertan
Mesaj Tarihi: 03 Ocak 2010 Saat 19:36
bir PUG kullanıcısı olarak diyorumki.  en sorunsuz PUG daha üretilmeyen PUG warmı itirazı olan :))

Mesajı Yazan: fatihceyhan
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2011 Saat 17:55
bu kadar gaddar olmayın arkadaşlar :) 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2011 Saat 17:57
sorun olmayan pug değil hiç bir araç yoktur. 

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2011 Saat 18:50
bu biraz şans meselesi dostum sorunsuz araba diye bişey yoktur aslında :)
alırsın 10 sene binersin sorun yaratmaz durur durur bi yerde olmadık zamanda saçma sapan bi sorun çıkartır yaniii.
sıfır araçlar bile sorun çıkartabiliyo yani :) allah kul yapısı degil nihayetinde :)
geçen forujmda bi abimizin başına gelmişti sıfır 508 almış 2 gün sonra araç sorun çıkartmış yani :)

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2011 Saat 20:03
Orjinalini yazan: ose307 ose307 Yazdı:

sorun olmayan pug değil hiç bir araç yoktur. 

Thumbs Up Ağzına Sağlık AbicimAlkış

Mesajı Yazan: iibrahimm
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2011 Saat 21:54
      ya kardeşim öyle soru sorupta milletin yarasını neden kanatıyorsun Sırıtma
km si az olsun bakımlı olsun gerisi şanz işi

-------------
307 1,4 hdı

Mesajı Yazan: muurrat
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2011 Saat 22:10
vala sorunsuz araç gerçekten yoktur bakmazsan her araç sorun verir tıpkı benim 2007 focusum gibi bakmadım pat pat sorun veriyodu ama 206 XT me bakıyorum ohh canavar vala haa arada istiyo ufak tefek ama onlarda olacak ve ben sana tavsiye ediyorum 206 xt 1.6 110 bg canavar gibi araba al hayrını gör 

-------------
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz

Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2011 Saat 22:52

TOROS keserle tamiri yapılıyor, arazi aracı gibi kullan tarla bağ bahçe dağ bayır düz demiyor, gidiyor ancak durdurmaya çalışma Embarrassed

Şaka bir yana öyle bir araç yok. Ben duymadım en azından.

Mesajı Yazan: semih
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2011 Saat 22:56
bakınları zamanında yapılmış bi araç bulabilirseniz küçük sorunlar dışında sorunsuz binebilirsiniz saygılarımla. 

Mesajı Yazan: semih
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2011 Saat 22:57
peugeot hassa bi araç ama bakımlarını zamanında yaptığında gerçekten harika bi araç:)

Mesaj Tarihi: 24 Haziran 2011 Saat 02:10

peugeot cok narın ve hassas bı aractır bana kalırsa sorunsuz bı arac olabılmesı ıcın bakımlarının tam yapılması ve orıjınal parcalar kullanılması lazım ve araca bakıldı surece hıc bır sorun yasamanmaz benım fıkrım

Mesajı Yazan: ereneren
Mesaj Tarihi: 24 Haziran 2011 Saat 03:30

honda ...

-------------
otomatik 307

Mesaj Tarihi: 24 Haziran 2011 Saat 08:23
2010 un konusunu hortlatmışınız. Helal olsun diyorum başka bişey demiyorum. Ben de tarihe bakmadım da ilk sayfadan itibaren okuyorum. Sabah sabah yordunuz beniWall

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net