![]() |
|
Rot ayarı hakkında... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tam olarak nerede takıldın anlamadım?? korna kapağını söktün.. simiti mi yerinden çıkaramadın??
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Takıldığın yeri fotograflasaydın keşke... |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://img6.imageshack.us/img6/687/img7220u.jpg Hasim abi senin resimdeki o ince demir cubuk gibi bisey ben vida var sanmıstım aşagı yukarıda oynamıyor sabit tornavida ile biraz zorladım airbagide çektim az biraz ayrıldı ama cıkaramadım Düzenleyen 206Quick - 24 Mart 2009 Saat 18:54 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() |
|
![]() |
|
206Quick ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Vallahi abi ne kadar çok teşekkür etsem azdır çok soru soruyorum kusura bakma ama sende hak verirsinki 6 aydır arabanın neresini yaptırsam bi tarafı bozuluyor birde burdaki ustalarda iyice kazıkçı olmuş yetkili servisleri soylemeye gerek yok zaten en iysi bi tane kapalı garajın olıcak arabanın herseyini kendin yapıcaksın simdi problemin direksiyondan oldugunundan eminim bu işe kafayı taktım çözücem...Abi rica etsem msn adresini pm den yazarmısın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
pm attım. olabildiğince forum kanalı ile konuyu paylaşalım. Hem forumumuzu ihmal etmiyelim hemde aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar için referans olur
|
|
![]() |
|
http://img259.imageshack.us/img259/3035/abcd0012.jpg Düzenleyen 206Quick - 25 Mart 2009 Saat 18:14 |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Fırat cesaretine hayran kaldım, tebrik ediyorum seni İnşallah anlının akıyla ve Haşim inde yardımıyla çözersin olayı....
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |