|
206 arka koltuk kafalıkları takım |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ne yapalım benim istediğim fiat ve kurtaran bu
|
||
mod55
2. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dogrudur kardes ben suan piyasayı bilmiyorum ama neden bu kadar pahallıki bu çıkması daha ucuza geliyo farkda yok hem ?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşlar arka koltuk kafalıkları arayan arkadaşlara müjde vereyim, efe ustadan ben satın aldım takım fiyatı 150 lira hemde çopk kaliteli ürün fakat renk seçeneği yok tek renk lacivert, aracınızın rengine uygun kaplattırmanız gerekiyor...bende döşememe uygun kumaş var kaplattırmaya gidiyorum... efe ustaya 0531 363 67 66 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz...
|
||
master
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben de aldım.Aynı şekilde Lacivertti. Bir döşemeciye gititim, 25 liraya döşeme renginde birebir kaplama yaptı. Mis gibi oldu. |
||
simsiyah
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aracın ağır bakımları yaklaştı triger falan değişecek şunları hallettikten sonra bende almak istiyorun aracın görünüşünü değiştiren unsurlardan kafalık.
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
yanlız arkadaşlar bazı base modellerde arka koltuklarda kafalık kapakları olmasına rağmen içerisinde milleri ve murcları yok. Gerçi sıkıştırmayla oturuyor ama ayar mekanizması çalışmaz. Karar vermeden önce koltuklarınızın kapaklarını açıp bir kontrol edin.
|
||
master
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hepsinde öyle zaten. kapaklar matkapla deliniyor. kafalıklar mis gibi oturuyor. |
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
Arka koltuk kafalığı için kilitlemeli klavuz ayrı olarak satılıyor. kapakların yerine takılabilir. aksi taktide kafalığı dibine kadar gömmeniz gerekli uzun boylu yolcular için rahatsızlık verebiliyor.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaşım merhaba, koltuk kafalıkları 0 mı ? veya çıkma kafalıklara kılıf mı giydiriyorsunuz ? ayrıca rica etsem u.zengin@aktifiriyiloto.com a görselleri atabilirmiyiz lütfen , iyi çalışmalar..
|
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Uğur bey Merhaba;
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz, yalnız forumumuzun kuralları gereği kendinizi tanıtmalısınız, bu konuda aşağıdaki linkten yardım alabilirsiniz.
Bu arada koltuk kafalıkları ile ilgili yazdığınız konu ile ilgili olarak konuyu açan arkadaş Şubat/2009 da konuyu açmış ve Mart/2009 dan beri de siteye girmediğini görmekteyim. Üyenin özelliklerine girerek msn adresinden kendisine ulaşabilirsiniz.
Düzenleyen HakanGokdemir - 13 Ocak 2010 Saat 14:18 |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok pahalıymış.
|
||
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
|
BENCE O KADAR PARA VERILMEZ OLMAYI VERSIN BASLIKTA.ARKASA BEN OTURMUYORUM KI:d
Düzenleyen masumserseri - 09 Şubat 2011 Saat 06:30 |
||
levvent
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Konum: erkek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu koltuk kafalıklarını yapan arkadaşın tel.ni bileniniz varmı...
|
||
nedim83
1. Vites 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bugun serviste sordum tanesi 230TL dediler arka kafalık için:)
|
||
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |