![]() |
|
206 hararet bilgisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Cankan74 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2020 Konum: Bartin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Talip Hocam merhabalar. Bizim 206 da da bazı kronik sorunlar var. Aracın dilinden bazen anlayamiyoruz. Lutfen bize ulaşır misiniz? Destek istiyoruz. İlk aracimiz. Özel mesaj gönderemiyorum size. Lütfen bana özel mesaj gonderip iletişim bilginizi paylasir misiniz? Araç sanayide geziyor. Özel mesajla iletişime geçme imkanınız var mı, cok önceden biliyorum sizi.
Düzenleyen Cankan74 - 08 Haziran 2020 Saat 01:56 |
||
![]() |
||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
|
Mesajınız gelmemiş. Usta değilim ama bildiğim ölçüde cevap vermeye çalışırım.
|
||
![]() |
||
Delfi911 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
Merhaba bana ulaşırmısınız rica etsem aynı problem var ve çözemedik numaram 05531197166 mesaj atsanız daha iyi olur bazen iş yoğunluğundan açamıyorum teşekkür ederim...
|
||
![]() |
||
Delfi911 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
Merhaba 05531197166 tfn numaram mesaj atarsanız sevinirim...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |