|
gösterge ekranı |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben 2 yıl önce taktırdım, her şey çalışıyor.
|
|
06-15HT787
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Ben 2 yıl kadar önce Navimex multimedya taktırdım, herşey gayet güzel çalışlıyor.
|
|
06-15HT787
|
|
erkanengin
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2016 Konum: canakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erkanengin
|
PEKI GÖSTERGE PANELINDEKI EKRAN DEĞİŞİMİ YAPILDIĞI ZAMAN ARACIN KM.Sİ NE OLUYOR. SIFIRLANIYORMU YADA KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMESI ICIN NE YAPILIYOR. BIR ARA BENDE DEGISTIRMEYI DUSUNDUM FAKAT KM. SIKINTI CIKARTIR MUAYEDENE ALIM SATIM ISLEMLERINDE DEDILER VAZ GECTIM OYUZDEN
|
|
ocaliptus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
KM ekranda kalmıyor, aracın beyninde kayıtlı, öyle birşey olması mümkün değil. Ben kullanıyorum.
|
|
06-15HT787
|
|
sezginsasmaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sezginsasmaz
|
Merhaba iyi akşamlar,
Antalyada bu işleri yapan bir elektronikçi var. Biraz önce google da gezerken buldum. Mesai saatleri içerisinde arayana cevap veriyor. Aşağıdaki numaralardan bi şansını dene istersen. 0242 3440066 0532 7882366 Eğer görüşme yapabilirsen, ayrıca kilometre Gostergesindeki ekranın yazılarının kaybolmasını Hallederlerse bana da haber verirmisin. Ben Ankaradayım. Gerekirse arabam ile gider sorunu Çozdurmeye çalışırım. Iletişim numaram.. 0536 3769027
|
|
ocaliptus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Evet, çalışıyor
|
|
06-15HT787
|
|
Mrtks55
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen çok uyumlu bir cihaz
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |