![]() |
|
307 acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Cemus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Enjektörler gelmiş ve hala araba tekleyerek çalışıyormuş :( bugün test sürüşüne çıkacaklarmış 16 gün oldu tam bugün sizce ne yapmalı sorunsuz çalışan arabam ısıtma bujisi yüzünden doğru düzgün çalışamaz hale geldi 16 sinir dolu ve adından çıkacak fatura stresi de cabası siz olsanız ne yapardınız
|
|
![]() |
|
Cemus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2018 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Aynen bende başından beri enjektör olma ihtimali üzerine konuştum zaten biri dibinden kaçırıyordu iki defa conta vs için götürdüm hala egr ve egr borusuyla ilgilenmişler bugünde yarın pompacıdan uygun dört enjektörle deneme yapacaklarımış bakalım hayırlısı sağlam arabayı bozdular sanırım benim enjektörlerin ayarını iyice kaçırdılar boşu boşunada kızdırmalar değişti değişirken bide üst kapak açıldı sinir harbi içindeyim bakalım yarın ne diyecekler...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
bence sorun enjektörler gibi hocam yapılan işlemlerde sıkıntı var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Henüz daha para vermedim izmir deyim
|
|
![]() |
|
Levent206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Levent206xt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
enjektörleri düzgün bir pompacıya gösterin.para verdiyseniz boşuna vermişsiniz bu zamana kadar.
|
|
![]() |
|
Badosi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2017 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
son derece mantıksız bence. Samsunda bildiğim bir usta var nerede olduğunuzu bilmiyorum ancak başka bir yere de gösterin derim.
|
|
![]() |
|
Servis aracı şu an verdiğim halinden daha beter bir duruma sokmuş araç yarım marşta en soğuk zamanda çalışırken şu an 10 saniyede marş alıyor ve sarsıntılı teklemeli çalışıyor motor düşecek neredeyse çok sinirim bozuk bir kaç parça deneyecez olmasa silindir bloklara bakıcaz diyorlar ben o kadar bir sorum olduğunu düşünmüyorum araç yağı 15000 km de minumum çizgisine kadar bile inmiyordu su eksiltme desen yazın en sıcak zamanlarında bile gram eksilteme olmadı 3 senedir ne yağ çuğundan nede yağ kapağından duman atma yok full servis bakımlı bir arabaya motor yapacaklar. Mantıklımı bu sizce defalarca enjektör diye direttim zaten birinin dibinde kaçak var iki kere conta için götürdüm sizce nasıl bir yol izlemeli
|
|
![]() |
|
Badosi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2017 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Bence aracı alınca Würth ün bu vb. Sorunlar için ürünleri var. Bir bak derim.
|
|
![]() |
|
Araç 3 senedir bende 169 binde ve benden öncede benim kullandığım zaman içinde de yetkili serviste düzenli bakımları zamanında yapılmış sorunumsa sabahları çalıştığında beyaz duman sorunu vardı servis ısıtma bujisi arızası var dedi hata veriyormuş halbuki tek marşta alıyordu araç ısınınca duman kesiyordu gidişinde bi problem yok sadece soğukken rolentide çok hefif daldalanma oluyordu neyse bende değişsin dedim bu arada bir enjektör dibinde kaçırma vardı daha önce keçeleri değişmişti onuda garantiden yapacaklarıdı sökmüşken pompaya göndermişler sorun yok denişmiş. Egr değişimi yapıp denemişler duman gene kesmeyince kızdırma bujilerini değişmek için sökmüşler sökerken birinin ucunun kırılıp silindirin içine düştü dediler üst kapak açılacak denildi. Dumanın bir nedeni olabilecek subap lastiklerinede bakılacaktı şimdi araç toplandı duman hala devam ediyor denildi bu arada 2 haftadırserviste yatıyor araç bana bi akıl verin ne yapayım başına bu problem gelmiş biri varmıdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |