![]() |
|
Peugeot Turkey Yenileniyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Emre bu konuyu nerdeyse 6 aydır tartışıyoruz zaman zaman ama malum, herkes aynı şekilde takma ve yabancı kullanıcı adlarını kullanmakta soyisim belki önemlideğil en azından isimleri yazarsak kime nasıl hitap edeceğimizi düşünmeyiz, temsilci olarak buna sen öncülük edebilirsin emquazarre...
Hatta herkes hemfikir olursa takma isim kullananları boykot bile edebiliriz:) Düzenleyen hakan1203 - 14 Ocak 2009 Saat 14:35 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Neden böyle birşey istediğini anlayamadım Emrah, bence 15 iyi son konuları görmek için tek tek konu başlıklarını dolaşmaktansa hangi konuyu teğet geçtiğimizi buradan takip edebiliyoruz
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
top 15 ın yanına en cok mesaj atan kısıler ve en yenı uyeler sıralı bır seykılde konulursa cok daha hos bır goruntu olur o yuzden abım.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Evet ama 15, 10'a düşürülmeden olursa, birde çok mesaj atan kişilerde olmasın benceee Düzenleyen hakan1203 - 14 Ocak 2009 Saat 16:27 |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
top 15 bazen az bile kalıyor. mesaj trafiği arttığında..
Birde eski mesajların hortlatırması var ki.. o apayrı bir konu.. hadi konu ile alakalı olsa neyse, ama sırf eline sağlık yazmak için.
Gerçek isim kullanılmasına kesinlikle katılıyorum. Ama sonuçta demokratik bir platform yani herkes istediği rumuzu kullanabilir. En azından üyelik bilgileri tam yazılırsa yaşça büyük insanlara ve bayanlara istemeden hitap yanlışı yapmayız..
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
++++++
|
|
![]() |
|
kesinlikle katılıyorum. benim nickim adım zaten. simdi resmimide kendi resmimle değiştiriyorum ve bilgilerimi kontrol edicem eksik varsa tamamlıcam.
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
gökhana söylemiştim bu konuyu gecen hafta bende isim konusunda bence güzel olur herkesin kendi ismiyle olması tabi isim yetmez soyadlarda olması lazım tek emre yok ![]() |
|
![]() |
|
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
eğer varsa ilgilenen RC model araçlarla ilgili de bir bölüm açılabilir
|
|
![]() |
|
birde diğer marka araclar icin bi galeri acılabilir sonucta peugeot siteyiz ama sitemize gelen kimseyi dışlıcak halimiz yok diye düşünüyorum...
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
var rc model arabamız ılgılenende var nu 103 (hakkı) ıle ben ılgılenıyoduk ancak durulduk bu aralar :D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
|
|
![]() |
|
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Sevgili atakan..
Bu forumun çalışma prensibine aykırı bir hadisedir..Webwiz gibi,Vbulletin gibi Php scriptlerle yazılan bu forumlar mantık olarak kayıt tarihini değil de yazılan mesaja göre kıdem verirler..
oLması gereken budur yada değildir demek tartışma konusudur..O yüzden gerek yok.. Ama sizler eski üyeler olarak kendinizi görüyor ve bunu forumdaki aktifliğinizle kanıtlıyorsanız,verdiğiniz emeklerle..Zaten Forum yönetimindeki arkadaşlara bu g-hususta nickimin yada rumuzumun altına şu yazı konulsun istiyorum diye talepte bulunursanız,arkadaşlar tarafından emin ol olumsuz bir karşılık almazsınız.. Esenlikler... |
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
doğrudur, yönetimin elinde olan bi durum değilse önemli değil ama değişiklik yapılabilirse görüşümü paylaştım kaldı ki zaten düzenlenmiş gördüğüm kadarıyla saol bilgi için sevgili emre ....
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
eski yöneticilerimizden birinin kimsede yıldız olmasını istememesi üzerine yaptıg birşeydi düzelttim. burda ayrım asla yapmıyoruz eray emin ol.
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Nasıl Yapılır Bölümü Ana Sitemize Makaleler olarak taşınmaya başlamıştır
![]() Durmak Yok Yola Devam
![]() |
|
![]() |
|
Yapılanlar
Nasıl Yapılır Bölümü Siteye Taşınmıştır. (içerikte taşınıyor)
Yapılacaklar
Organizasyon Resimleri Siteye Alınacaktır. Peugeot Marka tüm araçların bulunduğu dev resim galerisi yapılacaktır. Site tasarımında ufak değişilikler yapılacaktır. Forum güncelleme ve gerekli ayarlar yapılacaktır. Coder & DesigneR : Gökhan GORAL ( admin@kralsoft.com ) |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Kardeşim bide şu msni açsan :)
|
|
![]() |
|
ben senı ekledım ama yenı msn ye :):)
emrah.erdogan@peugeotturkey.com ekle kardesım.. Düzenleyen EmRaH - 15 Ocak 2009 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
hayırlı olsun..resimlerin altında kayıt tarihi konum falan yer alıyor ama ,yaşta olmalı bence..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |