![]() |
|
Araç Basmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence de daha fazla basmaya gerek yok.hem konfor hem de alt takımdan olursunuz.aynı zamanda küçük olan araçlarımız başka bir aynı segment aracın yanında ufacık duruyor hiç sevmiyorum bu durumu.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence daha da pusturma kardeşim böyle güzel duruyor spor yayları kestirme sonra pişman olursun benden demesi. Malum türkiye yolları çukurlar tümsekler vs. Hatta geçen bir tane civic öyle pusturmişki önümde ufak bir çukur vardı girmeyecem kaçacam diye bana kaza yaptırıyordu az kalsın boş yolda.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
breakbeat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
egzoz ucu 10 numara oturmuş, oradaki çok gözüme batıyor. taktırsam mı diye düşünüyorum ama dizele değer mi bilemedim
|
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
sorunuza cevap veremicem ama ben birşey sorucam yaylar kaçlık ve markası ne ? bende düşünüyorum da alıcam kısmetse
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
kayaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2017 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |