![]() |
|
Pazar Günü Boş Durmadım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
keqir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende gg.dan almıştım, benimki de birleşmedi arada boşluk kaldı gerçi takana kadar bile epey esnetme yaptım çok zor girmişti.
|
|
![]() |
|
cimariva ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maşallah güzel olmuş
|
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
![]() |
|
doganatak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Fotoğraf eklemek istemiyordum Video çekmek istiyordum daha iyi olacaktı. Çekmeyi unutuyorum hep bende fotoğraf ekledim. Genel olarak memnunum bunlar patlasa yine aynısını alırım en azından yolda giderken elimi sürekli far koluna atıp farlar kapalımı diye kontrol etmiyorum. Farlara önden bakınca beyaz gibi gözüküyor ama aydınlatması sarı yağmurda vb.. denemedim ama iş görür gibi geliyor. Yan tarafları da iyi aydınlatıyor. Bu arada akümü kendim şarj ettim bunla ilgilide konu açıcam düşenin dostu olmuyormuş. Düzenleyen doganatak - 15 Kasım 2017 Saat 13:52 |
|
|
![]() |
|
hulya1558 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
merhaba güzel olmuş güle güle kullanın tavandaki folyoyu nerde yaptırdınız bnm tavandada ufak tefek izler var ,ayrıca işletmek mi gerekiyor ruhsata ? rüzgarlkları kolay takabildinzmi fiyatı nedir ?
|
|
tebessüm kana en hızlı karışan ilaçtır; gülümse :)
|
|
![]() |
|
hulya1558 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
far ayarını 2 ye aldm ama bnde kontrol ediyorm akşamları açıkm değilmi diye
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Teşekkürler Tavan folyosunu sanko sanayide ENS tuning yaptırdım. Ruhsata işletmek lazım kısmetse bu yaz izine çıkınca işleticem |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hulya1558
sultangazide uzak kalıyor bana teşekürler ama rüzgalk iin bakıcam
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |