![]() |
|
ARIZA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Vengeful ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sabah 5 de hava serinledi . Cok zor calisti 10 kere marsa bastim calisti az gaza basip 1500 devirlerde tuttum ayagimi her gazdan cekisimde araba durdu. 3 kere filen oldu boyle en son gaza hecti hararet biraz kipirdadi d ye aldim yurudum gittim...
|
|
![]() |
|
Vengeful ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2017 Konum: Sirnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkez öncelikle iyi gunler. 2005 model xt model 206 aracim normalde soguk havalarda sabahlari ve uzun beklemeden sonra aksamlari zor calisiyordu. Havalar isininca bu problem kalmiyordu. Isparta ve Antalya da bayanustaya gosterdim baya el atildi ama duzelmedi su anda Sirnak iline gorevim geregi ailem ile birlikte geldik. Havalar cok guzel ancak aracim artik ne zaman calisicak olsa sor calisiyor. Mars basmada problem yok ama calismiyor ancak 5-6 marsta birde calistiktan sonra 3-5 dakika oldugi yerde dirmazise stop ediyor. Tam gaza gecerken boguluyormus gibi oluyor sonra tekrar topluyor bazen bogulup stop ediyor tekrar basinca calisiyor. Acil bir durum olurmu acaba diye korkuyorum akusu bujisi herseyi degistirdim ama olmadi benzin pompasida basuyor ilk kontagi verince. Bilgisayara vagluyoruz ariza kaydi cikmiyor. Burada usta buldum kontaktandir diyor. Ama sorunsuz basiyor yani. Birisi bana yardim ederse cok guzel olucak. Simdiden sagolun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |