|
Motor Fan Arızası |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Ufuk_64
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Maalesef ya bu ya o diyorlar, eğer garantisi varsa oda bitimine az süre kalmamışşa yurt dışına üstelik fransada değil almanyaya soruyorlar. Aslında uzun sürer yazmam ama kısaca anlatayım. Her ay nekadar pug servisleri fransadan yedek parça alırlarsa bununda minimum miktarı var örnek her ay en az 100 bin tl ozaman 10 bin tl servise prim veriyor serviste nekadarını dağıtıyorsa onuda bilemiyorum o gelen paradan işçilerine prim dağıtıyor. İşçilerde buna göre davranıyırlar. Devamı vatan millet sakarya deyip olmayan parçaları değiştiriyorlar. Bu sadece bizde değil avrupa ülkelerindede böyle.
|
|
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kimse kusura bakmasın ama İzmir için diyebilirm ne yetkili servise ne özel servise güvenim kalmadı sadece deneme yapıyorlar artık sürekli masraf..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tam soygun düzeni. Rezillik ya başka birşey değil. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu sadece İzmir için geçerli değil heryerde aynı şekilde ben kendim yıllardır Peugeot nun içindeyim Peugeot ile alakalı şahane bir usta bulamadım eski Fiatcı ustama götürüyorum sağolsun herşeyini o çözüyor |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bence eski ford ustam var hep ona götürüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
MErhaba bugun bahsettiğiniz zincir sesi için aracı yokuşta test ettim herhangi olumsuz ses veya durum ile karşılaşmadım..Sorun devam ediyor halen özellikle günün ilk çalıştırmasında rahatsız gürültülü sarsıntılı çalışmaya devam..:(
Düzenleyen gogly35 - 01 Ekim 2017 Saat 23:17 |
|
308 VTI // 2009
|
|
Hamdi1980
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2018 Konum: 34295 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hamdi1980
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum siz sorunu çözebildiniz mi
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |