|
307 TAVAN DÖŞEME DEĞİŞİMİ---RESİMLİ--- |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
palet
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Konu'yu açan arkadaşımıza bende teşekkür ederim. Eski bez ve bez altı sünger parçalarını el veya tel fırça ile temizledikten sonra bezi yapıştıracağınız polyester üzerinde ki kurumuş yapışkanı da sökmek daha iyi olacaktır. Bunu temizlemenin en kolay yolu ; önce eski yapışkan üzerine bir boya fırçası ile benzin sürün, 20 dakika bekleyin eski yapışkan çözülmüş/yumuşamış olacaktır. ardından bir bez parçası ile polyester üzerindeki eski yapışkanı kolayca alabilirsiniz.
|
||
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Daha ne olsun elinize sağlık.... Paylaşım için teşekkürler.... Bende kolları sıvasam iyi olacakta :) 3 kişiyi aynı anda temin etmek zor gibi :)
|
||
nuri güler
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2017 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nuri güler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
beyler sanruf lu aracımın tavanını nasıl sokerim
|
||
Sezgin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2018 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aynı dert bende de var arkadaşlar.
sanroof kısmı kolay çıkıyor mu acaba diye araştırıyorum .Bugün bir döşemeciye sordum sökmesi yeni kumaş döşemesi ve takması yaklaşık 600 tl dedi . bu paralar bu kadar kolay mı kazanılıyor diye sorunca da işine gelirse burnundan kıl aldırmadı . karar verdim kendim yapacağım inşallah :)
|
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Destroyer
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2017 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Destroyer
|
|
Eline sağlık
Hocam resimleri tekrar ekleyebilir misiniz?
|
||
Karaaa1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2016 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karaaa1903
|
|
merhaba çok iyi iş çikarmissiniz benim de 307 de ayni sorun olustu.tokat erbaaliyim burda 400 tl cektiler. Bnde kendim sökmeyi düşünuyorum ama burda kumas ve yapistiriciya 150 tl diyorlar. Kumaş ı uygun bi sekilde nerden temin edebilirim yardimci olursaniz sevinirim.
|
||
didim_09
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2018 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam teşekkür ederim, sizlerin alatım fotoğraf ve tarifleri üzerine bende kendim denedim ve sorunsuz bir şekilde hallettim.
Oto döşemeci benden 400₺ fıyat istemişti. Bende 2 metre kumaşı 80₺ ve 1 litre baliyi 35₺ olmak üzere toplamda 115₺ ve 3 saatlik bir uğraşı sonucunda hallettim. Tekrardan teşekkürler, denemeyi düşünen arkadaşlar hiç tereddüt etmesinler, sadece aceleci olmasınlar, birazcık el yatkınlığı varsa bu iş olur. |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. tebrik ederim hocam 100 tl maliyetle çözüme kavuşmuşsunuz ama bu döşemeciler el emeğide 100 tl alsalar 200 tl çözecekleri iş için 400-500 tl gibi rakamlar istiyorlar.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
didim_09
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2018 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sağlık olsun ne diyelim, bu hafta da internetten sipariş ettiğim vites körüğünün müntajını ve aliexpress' den aldığım direksiyon kılıfının dikimlerini deneyeceğim. hayırlısı bakalım.
|
||
heffera
1. Vites 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sa denildiği gibi tavanı söktüm ama sanki tavana yapışmış gibi arka taraf. asılıyorum çıkmıyor. kırılır diye fazlada zorlamıyorum. ne yapılabilir önerisi olan arkadaşlar vardır aramızda. tşk
|
||
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iki yerden tavana yapışmış arka taraftan kablo misina ip gibi bir cisim kullanarak öne doğru iki taraflı kesim yapar gibi gelin yapışkan kesilir tavan bırakır
|
||
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
||
heffera
1. Vites 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tşk
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |