![]() |
|
Aracım duman atıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Egr iptal hocam iptal ettim. Enjektörlerin dibinde baya birikmiş mazot var ve mazot kaçırıyor onuda biliyorum geri dönüş hortumlarının gelmesini bekliyorum. Ama performansı gayet iyi kısa sürede 190-200 km hızlara çıkabiliyorum. Km şu anda 235 binde, önce forum sakinlerinin tavsiyesini alıp ta yetkili servise götüreyim diyorum aracı.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet yağ eksiltme yapıyordu doğal olarak. 1000 km de 1 lt kadar.
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende eksiltme 10 bin km de 300 ml kadar yapıyor hocam yani yağ yaksa veya herhangi bir şey olsa dediğiniz gibi 1 litre kadar eksiltebilir.
Düzenleyen Orçun.Dmr - 26 Ocak 2018 Saat 16:40 |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |