|   | 
 | 
| Usta kaza yapti. | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Yazar | |
| acabuco   1. Vites     Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2017 Saat 21:11 | 
| 
   arkadaslar aracin parcalari geldi bugun sigoratadan, yapilmaya baslandi. ekstradan ben de birkac parca boyaticam, haftaya cikar muhtemelen carpan kisiyle cuma gunu konusup, kafamda belirledigim tutari isteyecegim. | |
|  | |
| onlycihan   2. Vites     Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı onlycihan Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2017 Saat 12:33 | 
| 
   bir arkadaş demiş ya para alacağına aracının bakım ve eksiklerini yaptır ben de buna katılıyorum. kronik sorunlardan başlayarak torsiyon baskı balata triger falan yürüyen aksama kadar sıfırlatın aracınızı.
    | |
|  | |
| acabuco   1. Vites     Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2017 Saat 21:09 | 
| 
 aracin motoru yapilirken hepsi degisti, bu yuzden bunu yapamayacagim. Ayrica oyle bi durumda riske sokmus olurdum kendimi, orjinal parca kullanmaz, dumen cevirirdi gibi geliyor isin bir hinligini bulup yarin konusunca buraya mesaj birakirim, bakalim ne olacak | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | Sayfa <12 | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||