![]() |
|
Anahtar Kabı Değişimi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim bahsettiğim 2006 peugeot xt ( ilk sahibi ) anahtarı sustasız orjinal ! ben orjinal sustalı pejocuya raslamadım belki yeni kasa 307 ler sustalı olabilir.
|
|
![]() |
|
Peugeot35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
cipi kendinizmi aldınız ? nerden ne kadar aldınız ? benimde sevurty kodum var anahtarcı gerek duymadı yedek anahtarın cipini yeni cipe kopyaladı daha önceleri yedek anahtarım arabayı açıyor çalıştırmıyordu onun cipini araca bağlanarak elimdeki securty kodunu girerek tanıttı. 20 tl. nedense para eden cip her arabanın cip kodu farklımış uyum sağlaması gerekirmiş cip olsa 20 tl ye iş biterdi 100 tl den aşağı yapan yok kimisi 150 istiyor oda sadece çalıştırmaya + anahtarın ucunu kazımaya da 40 tl istiyorlar ben bunların hepsi cip+anahtar kazıma+kumanda kabı 100 tl verdim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben çinden getirdim hocam id46 chip numarası sustalı size linkini attığım sustalıyada 5 tl uç açtırdım çipin fiyatı 3 dolar felandı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
peki uyun cipi nasıl anlaşılır benim kırılmış cip te ne yazı nede başka bişe vardı ! 10 tane anahtarcı aradım cip + tanıtım 100 tl den aşağı inmediler. piyasa kazık ben yine uygun fiyata yaptırdım. 100 tl ye sadece cipi takıp arabaya tanıtıyor adamlar. siz bu cip işini bi anlatın aklımızda bulunsun olmadı yedek bende alayım dursun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |