![]() |
|
206 'nız ne kadar yakıyor? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gıpta ediyorum size ne güzel bir depo doldurabiliyorsunuz. Benim depo 66 litre. Bütçe açığı veriyorum depo doldurunca :)
|
||
![]() |
||
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
|
Uzun yola cıkarken bende sıze gıpta edıyorum, zırt pırt doldurmaya gerek kalmaz ![]() |
||
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
||
![]() |
||
Oktkor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
|
Valla en iyisi sizinki. Zaten o mesafede mutlaka mola vermek gerekir. Ben bazen tek kontakla çok zorluyorum lpg olsa mecbur mola olacak bana. :) |
||
![]() |
||
seamad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 380 |
|
benim arabam 2006 model 1.4 hdi 181.000 km de 2013 den beri bende bakımları her 10.000 km de düzenli bir şekilde orjinal parçalarla yapıldı şükür bir sıkıntımız yok, yakıt ise hava yol şartlarına göre değişiyor 1 depo şehir içi 950-1050 km arası gidiyor sakin kullanırım , şehirler arası ise ortalama 120 km hız yaparım 1200-1250 km civar gider, 2015 yazında Ankara - Bodrum 2 yetişkin 2 çocuk valiz vs yarım depodan azcık fazla yakıt harcadım, benim bir sigortalımda var aynı benim arabadan adam 90 km yi hayatta geçmez şehirler arası 1400 km gördüğünü iddia ediyor, araçlarınızın yakıtlarını karşılaştırırken araçlarıda karşılaştırın bence, bakımlı düzgün araçlar yakıt konusundada sahibini üzmez, ama bakımsız ve orjinal ekipmanları değiştirilmiş araçlar haliyle daha fazla yakıt sarfiyatında bulunuyorlar tecrübeyle sabittir.
|
||
![]() |
||
devilstoy54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2017 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı devilstoy54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şuan 2,39 lpg sakaryada 66 tl ye falan doluyor depom 1.4 feline aracım 300 km şehir içi fakat şehir dışındada durum pek farklı değil 340 km maksimum arkadaşlar sakarya keşan klima açık 4 kişi gidiş geliş toplamda 190 tl gaz ile 875 km yol yaptım oda demek oluyorki 21 kuruş bence gayet makul bi değer
|
||
![]() |
||
ersinyildiz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ersinyildiz
|
Bursa şehiriçi, 2.52 TL 'den 50 TL'lik LPG ile 240 km. Çoğunluğunda araba tam dolu ve klima açık.
|
||
![]() |
||
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Şehirler arası yolda kaç km hızla seyrediyorsunuz ? |
||
![]() |
||
ziya alp ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2015 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
45 tl gaz 240 km gazda
|
||
![]() |
||
cagatay67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagatay67
|
Aracım 1.4 benzinli. Her zaman 100 TL'lik benzin alırım. 300-330km arası gezer.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |